ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΑ
 


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ  ΤΩΝ  ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΑ

Βρβευση των κορυφαων αθλητν της Ακαδημας την χρονι που μας πρασε

Σε μια ζεστ ατμσφαιρα στην αθουσα εκδηλσεων «ΚΑΝΑΡΙΑ» και σε μια κατμεστη αθουσα απ τους φλους του συλλγου, η Σκακιστικ Ακαδημα Χανων ΣΑΜΑΡΙΑ κοψε την Πρωτοχρονιτικη πτα της και βρβευσε τους αθλητς της που διακρθηκαν για το τος 2019.

Την εκδλωση τμησαν με την παρουσα τους ο Αντιπεριφερειρχης Χανων κ. Καλογερς Γιννης, ο Δμαρχος Πλατανι κ. Μαλανδρκης Γιννης, οι Αντιδμαρχοι Χανων κ. Χαζηρκης Νκος και Μιχαηλκης Στλιος, η Πρεδρος του ΝΠΔΔΔ Πλατανι κ. Μαραγκουδκη Χρυσολα, η Πρεδρος της Κοινωφελος Επιχερησης Δμου Αποκορνου κ. Μπενκη Αργυρ, ο δημοτικς σμβουλος και αναπληρωτς διοικητς του Νοσοκομεου Χανων κ. Φραγκκης Μανλης, ο Περιφερειακς σμβουλος κ. Κονταξκης Γεργιος, ο κ. Παπαδκης Χρης εκπροσωπντας την βουλευτ Χανων κ. Ντρα Μπακογιννη, η υπεθυνη Δια βου Μθησης Αθλητισμο και Πολιτισμο της Αντιπεριφρειας Χανων κ. Ζομπανκη Κατερνα, σσσωμο το συμβολιο της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ και ο κ. Αποστολκης Μανλης Πρεδρος της ΕΤΑΝΑΠ που εναι και ο κεντρικς χορηγς της Σκακιστικς Ακαδημας Χανων – ΣΑΜΑΡΙΑ.

Την εκδλωση νοιξε με την ομιλα του ο Πρεδρος της ΣΑΧ κ. Σπυριδκης Γιννης, ο οποος κνοντας ανασκπηση των κυριτερων γεγοντων της χρονις που πρασε, αναφρθηκε στην πλοσια δραστηριτητα της Σκακιστικς Ακαδημας και τον πολ σημαντικ ρλο που χει στην ανπτυξη και διδοση του σκακιο στο Νομ μας. Την μακρχρονη συνεργασα με τον Δμο Πλατανι που πλαισινεται με οργανωμνα μαθματα σε λα τα διαμερσματα του Δμου καθς επσης και την αντστοιχη συνεργασα που ξεκνησε με τον Δμο Αποκορνου. Τνισε επσης την διαχρονικτητα των επιτυχιν που χει σε Πανελλνιο εππεδο κατατσσοντς την μνιμα την τελευταα δεκαετα κορυφαο σωματεο στη χρα μας στο Νεανικ Σκκι. Επσης, γινε ειδικ αναφορ στο Διεθνς Σκακιστικ Τουρνου Παλαιχωρας, να αθλητικ γεγονς Παγκσμιας εμβλειας, καταξιωμνο με συμμετοχς και επισκπτες απ’ λη την υφλιο!


Ο Πρεδρος της Σκακιστικς Ακαδημας Χανων προσφρει αναμνηστικ φωτογραφα στον Δμαρχο Πλατανι για την για την ριστη συνεργασα που υπρχει και την προσφορ του στην διδοση του σκακιο

Ειδικ αναφορ γινε επσης για τσσερις αθλητς του συλλγου που επ χρνια πρωταγωνιστοσαν στο χρο του σκακιο χοντας μα διαδρομ γεμτη συγκινσεις παραστσεις, εικνες και ντονα συναισθματα, να ενηλικινονται και να περννε στο επμενο στδιο της ζως τους τη φοιτητικ ζω. Η Βοζινκη Ανθ Μαρα, ο Πετρκης Στλιος, η Πετρκη Αργυρ και ο Κυριακκης Παναγιτης διπρεψαν στις μαθητικς τους επιδσεις περνντας στα Α.Ε.Ι. και η ΣΑΧ τους τμησε με αναμνηστικ δρα για την συνολικ τους πορεα στο χρο του σκακιο.


Ειδικ αναφορ γινε στη συνεργασα της ΣΑΧ με μα απ τις μεγαλτερες επιχειρσεις του Νομο μας την ΕΤΑΝΑΠ ΣΑΜΑΡΙΑ. Μα συνεργασα που δνει ακμη μεγαλτερη θηση στις προσπθειες που κνει ο σλλογς να αναβαθμσει το σκκι στον νομ μας και να θσει ακμη μεγαλτερους στχους και ορματα. Ο Προπονητς της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ κ. Τσαρουχς Κστας προσφρει αναμνηστικ δρο στον Πρεδρο της ΕΤΑΝΑΠ κ. Αποστολκη Μανλη

Στη συνχεια η Γραμματας της Σκακιστικς Ακαδημας Χανων κ. Κουκουρκη Ελισσβετ αναφρθηκε στον αγωνιστικ απολογισμ και στα σημαντικτερα αθλητικ γεγοντα της χρονις που μας πρασε και τα οποα ταν σε ομαδικ εππεδο, η 4η θση στο Διασυλλογικ Πρωτθλημα Α εθνικς, η 3η θση και η δκατη συνεχμενη που βρσκεται στο βθρο των νικητν στο Πανελλνιο Διασυλλογικ Πρωτθλημα Παδων Κορασδων, το κπελλο Κρτης που κατκτησε, το Κπελλο Κρητικς Φιλας καθς επσης και την εκπληκτικ πορεα της ΚΑΙΣΣΑ ΣΑΜΑΡΙΑ με το να παρνει την 1η θση στο διασυλλογικ Πρωτθλημα Κρτης και να αγωνζεται και αυτ στην Α εθνικ κατηγορα.

Ο Δμαρχος Πλατανι κ. Μαλανδρκης Γιννης με αθλητς της ΣΑΧ που διακρθηκαν σε διασυλλογικς διοργανσεις


Ο Αντιδμαρχος Χανων κ. Μιχαηλκης με αθλητς της ΚΑΙΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

Στις ατομικς διακρσεις η Βοζινκη Ανθ ισοβθμησε στην 3η θση στο Ανοικτ Πρωτθλημα Ελλδος Γυναικν και αγωνστηκε στην τελικ φση του κλειστο Πρωταθλματος Γυναικν. Ο Νκος Γεωργακπουλος κατκτησε Χλκινο μετλλιο στο Πανελλνιο πρωτθλημα Λυκεων. Ο Βαγγλης Πατρελκης κατκτησε χλκινο μετλλιο στο Πανελλνιο Πρωτθλημα κτω των 16 ετν.

Η Καραβιτκη Ευαγγελα κατκτησε Χρυσ μετλλιο στο Πανελλνιο Πρωτθλημα Β Γυμνασου, 3η θση στο Πανελλνιο Πρωτθλημα κτω των 14 ετν και εκπροσπησε τη χρα μας στο Πανευρωπακ Πρωτθλημα που διεξχθη στη Μπρατισλβα της Σλοβακας.

Η Αντωνα Καραβιτκη κατκτησε το χρυσ μετλλιο στο Πανελλνιο Πρωτθλημα ΣΤ δημοτικο και πρε τη 2η θση στο Πανελλνιο Πρωτθλημα κτω των 12 ετν. Εκπροσπησε τη χρα μας στα Πανευρωπακ Πρωταθλματα στη Μπρατισλβα της Σλοβακας.

Ο Αντωνιουδκης Γιργος κατκτησε το Πανελλνιο Πρωτθλημα Ε Δημοτικο.

Η λενα Ψαριανο κατκτησε το Πανελλνιο Πρωτθλημα Β Δημοτικο και εκπροσπησε τη χρα μας στο Πανευρωπακ Πρωτθλημα στη Μπρατισλβα της Σλοβακας.

Ο Σπυριδκης Γιργος κατκτησε το Ασημνιο μετλλιο στο Πανελλνιο Πρωτθλημα Β Δημοτικο.

Ο Σαρφης Ραφαλ κατκτησε την 3η θση στο Πανελλνιο Πρωτθλημα Γ Δημοτικο και εκπροσπησε τη χρα μας στο Πανευρωπακ Πρωτθλημα στη Μπρατισλβα της Σλοβακας.


Η Πρεδρος του ΝΠΔΔΔ Πλατανι κ. Μαραγκουδκη Χρυσολα με αθλητς της ΣΑΧ που διακρθηκαν σε Πανελλνιες διοργανσεις

Ιδιατερη μνεα υπρχε και για τους αθλητς της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ που εκπροσπησαν την εθνικ μας ομδα στα Πανευρωπακ Πρωταθλματα στη Μπρατισλβα της Σλοβακας. Οι πακτες που αγωνστηκαν ταν: Καραβιτκη Ευαγγελα, Καραβιτκη Αντωνα, Σαρφης Ραφαλ, Γκγκας Παντελς και Ψαριανο λενα. Αρχηγς της εθνικς μας αποστολς ταν ο προπονητς της ΣΑΧ Κστας Τσαρουχς.

Ο Αντιπεριφερειρχης Χανων κ. Γιννης Καλογερς με τους νικητς του τουρνου των ¨ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ"

Αναφορ γινε και για δο καταξιωμνους αθλητς της ΣΑΧ τον Σπρο Ναομ και τον Θεοδρου Νικλα για τις επιτυχες τους σε σημαντικς διεθνες διοργανσεις.

 Στη συνχεια βραβετηκαν οι νεαρο αθλητς του συλλγου που διακρθηκαν απ Παγκρτιες επιτυχες καθς και τα εσωτερικ πρωταθλματα.

Τλος το συμβολιο της Σκακιστικς Ακαδημας Χανων – ΣΑΜΑΡΙΑ θλει να ευχαριστσει θερμ λους τους δωροθτες της λαχειοφρου αγορς ειδικτερα μως την AEGEAN για την διθεση δο εισιτηρων σε λο το δκτυ της για τον πρτο νικητ της λαχειοφρου αγορς.

Με την ευκαιρα το Δ.Σ. της Σ.Α.Χ ΣΑΜΑΡΙΑ ευχαριστε απ καρδις λους σους τμησαν με την παρουσα τους το σλλογο μικρος και μεγλους, τους χορηγος της κλρωσης, και λους σους συνβαλαν για την επιτυχημνη αυτ βραδι και εχεται καλ και δημιουργικ τη να χρονι.

 


 


Η Κατερνα Ζομπανκη πντα λαμπερ με τον Κστα Τσαρουχ και τον Γιργο Ναομ


Ο Γιργος Ναομ προσφρει αναμνηστικ πλακτα στον κ. Μιχαηλκη Στλιο

 


Το βιβλο του Γκρυ Κασπροβ " Η ζω μου εναι μα παρτδα Σκκι"  προσφρουν στον Αντιδμαρχο Χανων κ. Μιχαηλκη Στλιο ο Πρεδρος της ΣΑΧ κ. Σπυριδκης Γιννης και ο Προπονητς της Τσαρουχς Κστας

Εκ μρους της Σκακιστικς Ακαδημας Χανων η κ. Ζομπανκη Κατερνα προσφρει αναμνηστικ πλακτα στην κ. Μπενκη Αργυρ για την προσφορ της στη διδοση του σκακιο στον Δμο Αποκρωνα


Αναμνηστικ πλακτα πρσφερε στον μνιμο συμπαρασττη του συλλγου κ. Κονταξκη Γιργο η Γραμματας της ΣΑΧ κ. Κουκουρκη Ελισσβετ

 


Η κ. Ζομπανκη Κατερνα με μικρος αθλητς της ΣΑΧ που βραβετηκαν για τις διακρσεις τους.
 
Ο κ. Παπαδκης Χρης εκπροσωπντας την βουλευτ Χανων κ. Ντρα Μπακογιννη με το προπονητικ τιμ της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ απ αριστερ Αγναντς Δημτρης, Τκης Πανταβς, Λιανοπολου Τνια, Τσαρουχς Κστας, Μαθιουλκης Φνης και ο Πρεδρος της ΣΑΧ κ. Σπυριδκης Γιννης.

Η κ. Μπενκη Αργυρ με μικρος αθλητς της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ που βραβετηκαν για τις επιτυχες τους το 2019


Το μλος του συλλγου της ΣΑΧ κ. Ριτζκης Κανκης βραβεει αθλητς που διακρθηκαν στα εσωτερικ πρωταθλματα


Ο κ. Φραγκκης Μανλης βραβεει μικρος αθλητς της ΣΑΧ που διακρθηκαν απ τα εσωτερικ πρωταθλματα


Ο κ. Σχετκης  με τον εγγον του Γιργο Σχετκη περιχαρς για τις σκακιστικς του επιτυχες


και ο μεγλος τυχερς της βραδις Μανλης Βερυκκης που κρδισε το πρτο δρο της λαχειοφρου αγορς τα δο εισιτρια για οποιαδποτε διαδρομ του δικτου της AEGEAN

Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2006
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2007
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2009
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2011
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2012
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2014
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2015
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2016
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2017
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2018
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2019