ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΑ
 


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ  ΤΩΝ  ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΑ

 
 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΧ! 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΑ

Συνεχζοντας τη «χρυσ» διαδρομ της εδ και μα εικοσαετα, ο σλλογος της Σκακιστικς Ακαδημας Χανων Σαμαρι γιρτασε τα γενθλι της σε μα μορφη εκδλωση που διοργνωσε στο χρο του Mega Place. Παρ την πρωτγνωρη κακοκαιρα που υπρχε ο κσμος αψφησε τις καιρικς συνθκες δεχνοντας την αγπη του προς το σλλογο της ΣΑΧ γεμζοντας κυριολεκτικ την  αθουσα! Στην επετειακ εκδλωση ο πρεδρος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ κ. Σπυριδκης Γιννης κανε μα σντομη αναφορ σε λη τη διαδρομ του συλλγου, μα διαδρομ εντυπωσιακ γεμτη επιτυχες τσο αγωνιστικς σο και διοργανωτικς φτνοντας το σλλογο στην κορυφ του Ελληνικο σκακιο!

Ξεχωριστ αναφορ υπρχε για το Διεθνς Τουρνου της Παλαιχωρας μα διοργνωση που τιμει το νησ μας Παγκοσμως με την ποιτητ του  και το οποο καθιερθηκε στον σκακιστικ κσμο σαν το κορυφαο τουρνου της χρας μας και μα απ τις σπουδαιτερες αθλητικς εκδηλσεις που γνεται στο νησ μας!

Τη διοργνωση του Πανελλνιου Πρωταθλματος Ανδρν που γινε σε να απ τα πιο χαρακτηριστικ κτρια της πλης μας, το Γιαλ Τζαμισ στο Ενετικ λιμνι, τα Πανελλνια πρωταθλματα Νων Ανδρν – Γυναικν, Εφβων Νεανδων που διεξχθησαν στο επιβλητικ κτριο του ΚΑΜ και πλθος λλων σημαντικν διοργανσεων που φερε λα αυτ τα χρνια στην πλη μας! Ειδικ αναφορ υπρχε στην καθιρωση των πρωταθλημτων κοινωνικς προσφορς, θλοντας να δεξει τι ο σλλογς μας δεν μνει αμτοχος στα κοινωνικ προβλματα που υπρχουν συμμετχοντας ενεργ και παρλληλα ευαισθητοποιντας τη νεολαα μας!

Ο Δμαρχος Χανων κ. Τσος Βμβουκας απονμει αναμνηστικς πλακτες στα παλι μλη του συλλγου που βαλαν τις βσεις στην εξαιρετικ αυτ πορεα του συλλγου. Απ αριστερ, Παγωνκη Μαρα, Γιαννοπολου Λτσα, Αρνη Αγγελικ, ο Δμαρχος κ Βμβουκας Τσος, Σουζλο Ττα και Αλευρκης Μανλης. 

Στις αγωνιστικς επιτυχες τι να πρωτοπομε ββαια απ το πλθος και την διαχρονικτητ τους! Σε ομαδικ εππεδο ο σλλογος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ αγωνζεται για πνω απ δεκαπντε χρνια στην Α εθνικ χοντας μα εντυπωσιακ πορεα τερματζοντας στις πρτες θσεις του πρωταθλματος. Εξσου εντυπωσιακς εναι οι εμπειρες που αποκομζουν οι πακτες της συμμετχοντας στην ισχυρτερη διασυλλογικ διοργνωση που διεξγεται, το Πρωτθλημα Πρωταθλητριν Ευρπης (Champions League). Τη χρονι που μας πρασε ο σλλογος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ αγωνστηκε για 4η φορ στην ιστορα της που οι νεαρο σκακιστς της εχαν την ευκαιρα να δονε απ κοντ λα τα αστρια του Παγκσμιου σκακιο και ανμεσ τους τον Παγκσμιο Πρωταθλητ Magnus Carlsen!

Το Πανελλνιο Πρωτθλημα Παδων Κορασδων εναι η σημαντικτερη διασυλλογικ Νεανικ διοργνωση και ο σλλογος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ δεχνει εκε τη δουλει που κνει και το βθος που υπρχει κατορθνοντας για δκα χρνια να εναι μνιμα στο βθρο των νικητν! Αποκορφωμα ββαια οι τρεις συνεχμενες χρονις που πρε τον Πανελλνιο ττλο!

Σε ατομικς επιδσεις τι να πρωτοπε κανες ταν χει αναδεξει πνω απ πενντα αθλητς με να εντυπωσιακ ρεκρ επιτυχιν κατακτντας πνω απ 100 πρτες Πανελλνιες θσεις! Αποτλεσμα λων αυτν εναι ο σλλογος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ να τιμει εδ και μα δεκαετα και να βρσκεται στην κορυφ της λστας αξιολγησης των συλλγων της Ελληνικς Σκακιστικς Ομοσπονδας.

Ο κ. Αποστολκης βρβευσε τους αθλητς της ΣΑΧ και ΚΑΣΣΑΣ ΣΑΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΩΝ για τις επιτυχες τους σε Πανελλνιες διοργανσεις

Ειδικ αναφορ γινε στη συνεργασα της ΣΑΧ με μα απ τις μεγαλτερες επιχειρσεις του Νομο μας την ΕΤΑΝΑΠ ΣΑΜΑΡΙΑ. Μα συνεργασα που δνει ακμη μεγαλτερη θηση στις προσπθειες που κνει ο σλλογς να αναβαθμσει το σκκι στον νομ μας και να θσει ακμη μεγαλτερους στχους και ορματα.

Αναμνηστικ δρο με το μβλημα της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ απνειμαν στον Πρεδρο της ΕΤΑΝΑΠ κ. Αποστολκη Μανλη εκ μρους της ΣΑΧ ο κ. Γ.Γ. του Δμου κ. Φραγκκης Δημτρης και ο Πρεδρος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ κ. Σπυριδκης Γιννης

Μα απ τις ομορφτερες στιγμς της εκδλωσης ταν ταν ο Πρεδρος του Συλλγου αναφρθηκε σε αθλητς που κθε χρνο διαπρπουν για της μαθησιακς τους ικαντητες. Τη φετιν χρονι οι αθλητς της, Θεοδρου Νικλας, Φυντριλκης Σταρος και Καλυκκης Νκος χοντας μια εξαιρετικ διαδρομ στο χρο του σκακιο, γεμτη εικνες, παραστσεις, ντονα συναισθματα, διπρεψαν και στις μαθητικς τους επιδσεις περνντας σε σχολς της προτμησς τους!

Αναφρθηκε ββαια στην εξαιρετικ συνεργασα που υπρχει εδ και 8 χρνια με τον Δμο Πλατανι και το ΝΠΔΔΔΠ με οργανωμνα προγρμματα εκμθησης σκακιο σε λα τα Δημοτικ Διαμερσματα του Δμου Πλατανι.   

Ακολοθησαν οι βραβεσεις παλιν μελν που πρσφεραν στο πρασμ τους απ τον σλλογο της ΣΑΧ και βραβεσεις αθλητν με επιτυχες του 2018 καθς επσης και μικρν ανερχμενων σκακιστν απ τα εσωτερικ πρωταθλματα της ΣΑΧ. Αναλυτικ οι αθλητς με Πανελλνιες επιτυχες ταν η Βοζινκη Ανθ, Καραβιτκη Ευαγγελα, Καραβιτκη Αντωνα, Αντωνιουδκης Γιργος, Πατρελκης Ευγγελος, Ψαριανο λενα, Σαρφης Ραφαλ, Τζαγκαρκης Παναγιτης, Σπυριδκης Γιργος, Γεωργακπουλος Νκος, Φυντριλκης Κυρικος, και Σκαρκη Γεωργα,

Βραβετηκε η ομδα της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ για την 2η θση που κατκτησε στο Πανελλνιο Πρωτθλημα Παδων Κορασδων με τους Γεωργακπουλο Νκο, Πατρελκη Ευγγελο, Παρασκκη Φλιππο, Αντωνιουδκη Γιργο,  Καραβιτκη Ευαγγελα και Καραβιτκη Αντωνα. Η ομδα της ΣΑΧ και ΚΑΙΣΣΑ Χανων – ΣΑΜΑΡΙΑ για τις συμμετοχς τους στην Α εθνικ και στο Champions League με τους Θεοδρου Νικλα, Ναομ Σπρο, Παπαδπουλο Αργρη, Λιοδκη Κων/νο, Τσαρουχ Κων/νο, Γεωργακπουλο Νκο, Πατρελκη Βαγγλη, Παρασκκη Φλιππο, Βοζινκη Ανθ, Καραβιτκη Ευαγγελα, Καραβιτκη Αντωνα. Καλατζγλου Παναγιτη, Μαθιουλκη Φνη, Πετρκη Στλιο, Τζαγκαρκη Παναγιτη, Γαλανκη Νκο, Βιολκη Αναστση, Μαρκκη Σοφα, Πετρκη Αργυρ, και Χασουρκη Χρυσ.

Ειδικ αναφορ υπρχε και για τους αθλητς της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ που εκπροσπησαν την εθνικ μας ομδα στα Πανευρωπακ Πρωταθλματα στη Ργα της Λετονα. Οι πακτες που αγωνστηκαν ταν: Πατρελκης Ευγγελος, Καραβιτκη Ευαγγελα, Καραβιτκη Αντωνα, Αντωνιουδκης Γιργος και ο Σαρφης Ραφαλ. Αρχηγς της εθνικς μας αποστολς ταν ο προπονητς της ΣΑΧ Κστας Τσαρουχς.


Η υπεθυνη Δια βου μθησης της Αντιπεριφρειας Χανων κ. Ζομπανκη Κατερνα με αθλητς της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ που εχαν Πανελλνιες διακρσεις

Η εκδλωση κλεισε με τις βραβεσεις των μικρν αθλητν του συλλγου που πραν μρος στα εσωτερικ του πρωταθλματα, εν στη συνχεια περμεναν πολλς εκπλξεις και δρα προς λα τα παιδι του συλλγου μσα απ διαγωνισμ σκακιστικν ερωτσεων!


Ο κ. Αποστολκης εκ μρους της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ προσφρει αναμνηστικ δρο στον Δμαρχο Χανων κ. Τσο Βμβουκα

Την εκδλωση τμησαν με την παρουσα τους ο Δμαρχος Χανων κ. Βμβουκας Αναστσιος, ο τ. Αντιπεριφερειρχης Ανπτυξης Κρτης κ. Μιχελογιννης Δημτρης, η υπεθυνη αθλητισμο και Δια Βου Μθησης της Αντιπεριφρειας Χανων κ. Ζομπανκη Κατερνα, ο Αντιδμαρχος Αθλητισμο Χανων κ. Φιωτκης Σταρος, ο Γ.Γ. του Δμου Χανων κ. Φραγκκης Δημτρης, ο Δημ. Σμβουλος κ. Φραγκκης Μανλης, ο Πρεδρος της ΕΤΑΝΑΠ κ. Αποστολκης Μανλης, και ο πολιτευτς κ. Κονταξκης Γιργος οι οποοι αναγνρισαν την σπουδαα δουλεα που γνεται στο σλλογο και δεσμευτκαν για την  συνεχ και μπρακτη υποστριξη τους.

Με την ευκαιρα το Δ.Σ της Σ.Α.Χ ΣΑΜΑΡΙΑ ευχαριστε απ καρδις λους σους τμησαν με την παρουσα τους το σλλογο μικρος και μεγλους, τους χορηγος της κλρωσης, και λους σους συνβαλαν για την επιτυχημνη αυτ βραδι και εχεται καλ και δημιουργικ τη να χρονι.

 


Εκπλξεις περμεναν τους μικρος σκακιστς της ΣΑΧ  σε διαγωνισμ ερωτσεων  και προττυπα δρα που επιμελθηκε η Μαρα Νικητκη


και ββαια ο πειρασμς ταν μεγλος για να αντισταθον και τα μεγαλτερα παιδι...

 

Ο δημοτικς σμβουλος κ. Φραγκκης Μανλης βραβεει τον Τζαγκαρκη Παναγιτη και την Πετρκη Ευαγγελα για τις επιτυχες τους το 2018

Ο Προπονητς της ΣΑΧ κ. Τσαρουχς Κστας προσφρει αναμνηστικ βιβλα σε αθλητς που πρφεραν στο σλλογο στα πρτα βματα της δρυσς του. Απ αριστερ Βερυκκης Μνλης, Μαθιουλκης Φνης, Βερυκκης Γιννης και Φραγκκης Στρτος
Το προπονητικ τιμ της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ απ αριστερ Βερυκκης Μανλης Αγναντς Δημτρης, Μαθιουλκης Φνης, Πανταβς Τκης, Λιανοπολου Τνια, και Τσαρουχς Κστας με τον τ. Αντιπεριφερειρχη Ανπτυξης και Αντιπρεδρο της ΣΑΧ κ. Μιχελογιννη Δημτρη.

Ο κ. Κονταξκης βραβεει αθλητς της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ για τις επιτυχες τους το 2018


Ο Αντιπρεδρος της ΣΑΧ κ. Ναομ Γιργος βραβεει αθλητς που διακρθηκαν στα εσωτερικ πρωταθλματα


Ο κ. Τσος Λουφαρδκης βραβεει μικρος αθλητς της ΣΑΧ που διακρθηκαν απ τα εσωτερικ πρωταθλματα


Ο προπονητς της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ κ. Πανταβς Τκης και ο πρεδρς της κ. Σπυριδκης Γιννης βραβεουν μικρος αθλητς της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ που διακρθηκαν απ τα εσωτερικ πρωταθλματα


και οι στιγμς χαλρωσης που ακολοθησαν στην εκδλωση

Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2006
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2007
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2009
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2011
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2012
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2014
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2015
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2016
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2017
Δετε την αντστοιχη γιορτ του συλλγου του 2018