ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΧ - ΑΝΕΚ LINES

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΧ-ΑΝΕΚ-LINES


10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ


Ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Νικηφοράκης Στέλιος βραβεύει τους αθλητές της ΣΑΧ
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός υγείας κ. Σκουλάκης Εμμανουήλ βραβεύει τον Καζάκο Μάνο και την Τσαρουχά Μαριάνθη για τις διεθνείς τους επιτυχίες
Ο εκπρόσωπος της Νομαρχίας κ. Φραγκάκης βραβεύει τον Λιοδάκη Κ. και την Χριστοδουλάκη Τόνια για τις Πανελλήνιες διακρίσεις τους
Ο εκπρόσωπος του Δήμου κ. Χουλιόπουλος βραβεύει τον Παπαδόπουλο Αργ., τον Αγναντή Αλ., την Μαυριγιαννάκη Β., και την Καστρινάκη Μαίρη για τις Πανελλήνιες διακρίσεις τους

Με μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «ΑΚΑΛΗ» σε μια κατάμεστη αίθουσα από τους φίλους του συλλόγου, η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων/ΑΝΕΚ LINES βράβευσε τους αθλητές της που διακρίθηκαν για το έτος 2006. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Νικηφοράκης Στέλιος, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός Υγείας κ. Σκουλάκης Εμμανουήλ, οι εκπρόσωποι της Νομαρχίας και του Δήμου Χανίων - κ. Φραγκάκης Μανόλης και κ. Χουλιόπουλος Τάκης, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο πρώην Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μαρκογιαννάκης Χρήστος.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΣΑΧ κ. Παπαδογιάννης Μανόλης ο οποίος αναφέρθηκε στη 10χρονη πορεία του συλλόγου και τον πολύ σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην ανάπτυξη και διάδοση του σκακιού στον Νομό μας. Έγινε επίσης ειδική αναφορά στην ανεκτίμητη προσφορά τόσο του Πρώτου Προέδρου της ΣΑΧ κ. Ναξάκη Παύλου όσο και στη συνέχιση και εδραίωση της πορείας του συλλόγου από τον επόμενο πρόεδρό του, κ. Βουγιουκαλάκη Σήφη. Ακολούθησε η βράβευση των δύο προέδρων, οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα δυνατά, για να έχει η ΣΑΧ αυτή την πορεία που όλη γνωρίζουμε. Βράβευση επίσης υπήρχε για την δημοσιογράφο της ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ κ. Βούλγαρη Μαρία, η οποία μέσα από την εκπομπή της «Σας αφορά» δέχτηκε το σκάκι στα μόνιμα θέματά της και έτσι έδωσε στους θεατές τη δυνατότητα για μια καλή ενημέρωση για τα σκακιστικά δρώμενα τόσο σε Πανελλήνιο, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Ο πρόεδρος της ΣΑΧ με την δημοσιογράφο της ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ κ. Βούλγαρη Μαρία

Τέλος, ο πρόεδρος της ΣΑΧ τόνισε για άλλη μια φορά την πολύτιμη συμβολή της Ανώνυμης Ναυτιλιακής εταιρίας Κρήτης - την ΑΝΕΚ LINES που με τη χορηγία της προς την ΣΑΧ συνέβαλε αποφασιστικά ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για όλες αυτές τις επιτυχίες που αναφέρουμε.
Το 2006 ήταν μια χρονιά επιτυχιών για την ΣΑΧ/ΑΝΕΚ LINES , τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Οι αθλητές της ομάδας βραβεύτηκαν για τις Διασυλλογικές διοργανώσεις, όπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΣΑΧ είχε μια πολύ καλή πορεία στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής, στο Κύπελλο Ελλάδος όπου αναδείχτηκε Κυπελλούχος Κρήτης και Αιγαίου, και τέλος για το Διασυλλογικό Κύπελλο Φιλίας Κρήτης, στο οποίο πήρε για τρίτη φορά την Πρώτη θέση. Είναι σημαντικό ότι όλες αυτές οι επιτυχίες ήταν βασιζόμενες κυρίως σε παίκτες που προέρχονται από το φυτώριό του συλλόγου, μιας και η ΣΑΧ είναι η μοναδική ομάδα Α΄ Εθνικής που «αντιστέκεται» στις μεταγραφές και επιμένει στην ανάδειξη της «Χανιώτικης σκέψης»
Εντυπωσιακή η χρονιά που μας πέρασε και στις ατομικές διακρίσεις, όπου οι επιτυχίες των αθλητών δεν περιορίστηκαν μόνο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όπου πραγματικά κυριάρχησαν, αλλά και στο διεθνή χώρο με μεγάλες επιτυχίες στο Παγκόσμιο Μαθητικό Πρωτάθλημα. Για τις επιτυχίες τους σε Παγκόσμιο επίπεδο βραβεύτηκαν ο Καζάκος Μάνος και η Τσαρουχά Μαριάνθη και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών Λιοδάκη Κων/νου Χριστοδουλάκη Τόνια, Παπαδόπουλο Αργύρη, Καστρινάκη Μαίρη, και Μαυριγιαννάκη Βιβή για τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Βραβεύτηκαν επίσης οι Πρωταθλητές Κρήτης Βουλγαράκη Δέσποινα, Σκαράκη Αντιγόνη, Τσαρουχά Μενεξένια, Ανδρέου Μιχάλης, Μαυριγιαννάκη Ελεάννα, Μαρκάκη Σοφία, Ναούμ Σπύρος, Χναρά Μ. Δ., Δαρμαράκης Ιάκωβος, και Λεμοντζόγλου Γιάννης.

Τέλος ακολούθησε η βράβευση των μικρών αθλητών της ΣΑΧ για τα εσωτερικά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν, ενώ στη συνέχεια ένας τυχερός κέρδισε τετραήμερο αεροπορικό ταξίδι σε Ευρωπαϊκή Πρωτεύσουσα που επιθυμεί προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου Superior Travel.

Ο πρόεδρος της ΣΑΧ - ΑΝΕΚ LINES κ. Παπαδογιάννης βραβεύει τους πρώην προέδρους της ΣΑΧ κ. Βουγιουκαλάκη Σήφη (αριστερά) και κ. Ναξάκη Παύλο