4ο Παγκρήτιο σχολικό πρωτάθλημα σκακιού 2007


4ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ

Συμμετοχή ρεκόρ και άψογες συνθήκες χαρακτήρισαν τη διοργάνωση!

 

Γενική άποψη απο τους αγώνες

 

Μπορεί η περσινή διοργάνωση να θεωρήθηκε η καλύτερη που έχει γίνει σε σχολικούς αγώνες αλλά η φετινή ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Οι διοργανωτές προετοιμασμένοι για κάθε λεπτομέρεια φρόντισαν έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και όλα να κυλήσουν ήρεμα προσφέροντας έτσι ένα ιδανικό κλίμα αγώνων για τους παίκτες. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 310 σημειώνοντας νέο ρεκόρ προέλευσης ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι αντιπροσώπευαν γεωγραφικά όλη την Κρήτη.
Παρά βέβαια τη μεγάλη συμμετοχή, η εμπειρία των ανθρώπων της ΣΑΧ/ΑΝΕΚ LINES που μαζί με τη ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΝΙΩΝ και το ΔΗΜΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ήταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης αποτελούσαν εγγύηση για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ο καλύτερος που χρησιμοποιήθηκε για τέτοιου είδους αγώνες ενώ ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται για την πολύ καλή φιλοξενία που πρόσφερε ο διευθυντής της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ κ. Παπαδερός Αλέξανδρος.
Στους νικητές των αγώνων όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια ενώ όλοι οι παίκτες πήραν αναμνηστικά διπλώματα. Επίσης ο πρόεδρος της ΣΑΧ-ANEK LINES κ. Παπαδογιάννης Μανόλης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES κ. Νικολακάκη Άννα για την στήριξή της σε όλες τις εκδηλώσεις της ΣΑΧ/ΑΝΕΚ LINES και στον διευθυντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Παπαδερό Αλ. για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το ΙΝ.ΚΑ Χανίων, η AEGEAN airlines, το κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ Ε.Π.Ε., ο ΚΟΛΟΜΒΑΚΗΣ Α.Ε. οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, η ΒΙΟΜΕΤΑΛ, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών Χανίων και τα Φροντιστήρια ξένων γλωσσών AXON.
Αναλυτικά τώρα στα αποτελέσματα και σε επίπεδο συλλόγων βλέπουμε ότι 13 σύλλογοι της Κρήτης είχαν αθλητές στην πρώτη τριάδα με την ΣΑΧ-ΑΝΕΚ LINES να παίρνει για άλλη μια φορά την μερίδα του λέοντος όπου σε σύνολο 20 πρώτων θέσεων κατέκτησαν τις 10, ενώ και η ομάδα του ΟΤΕ κατέκτησε 3 πρώτες θέσεις.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε στην πρώτη στήλη πόσες πρώτες θέσεις πήρε ο κάθε σύλλογος, ενώ στη δεύτερη πόσους αθλητές είχε ο κάθε σύλλογος στην πρώτη τριάδα (αγοριών - κοριτσιών).

. . Σ.Α.Χ. . .
ΣΚΟ
Ρεθύμνου
ΚΥΔΩΝ
ΟΤΕ
ΟΦΣΧ
ΣΟ
Ηρακλείου
Κίσαμος ΛΑΤΩ ΟΑΧ ΕΓΟΗ Λιβικός ΟΑΑΗ ΓΑΖΙ
10
1
1
3
3
2
             
25
4
4
3
7
2
2
1
3
2
1
2
1


Αναλυτικά τώρα οι πίνακες βαθμολογίας ανά τάξη.


 

Προηγούμενες διοργανώσεις.
Παγκρήτιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2005.
Παγκρήτιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2006

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ