ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΑΘΗΝΑ 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ - ΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ –
ΣΑΡΑΦΗΣ ΡΑΦΑΕΛ & ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ!

Αργυρ μετλλιο για την Θεοδωρογλκη Βαρβρα
Χλκινο μετλλιο για την Ψαριανο λενα!

Σρωσαν για λλη μια χρονι τα Χανιωτκια που συμμετεχαν στα Πανελλνια Σχολικ Πρωταθλματα! Παρ το τι η αποστολ των μαθητν μας ταν μικρτερη απ λλες χρονις λγω Κορωνοο αυτ δεν σημανει μως τι δεν ταν ποιοτικ! Πντε χρυσ μετλλια κατκτησαν οι αθλητς των Χανων ξεπερνντας σε διακρσεις πλεις με πολ μεγαλτερο πληθυσμ πως η Θεσσαλονκη, Πτρα κλπ. δεχνοντας παρλληλα το ψηλ εππεδο του σκακιο στην πλη μας. Οι αγνες διεξχθησαν στο εκθεσιακ κντρο Περιστερου και συμμετεχαν 200 μαθητς απ’ λη την Ελλδα.

Αναλυτικ τρα την πρτη μεγλη επιτυχα πτυχε ο Τζαγκαρκης Παναγιτης (5ο Χανων) κατακτντας τον ττλο του Πρωταθλητ Ελλδος στην Γ’  Γυμνασου. Ο Παναγιτης σγουρα εναι νας απ τους καλτερους πακτες της Ελλδος στην κατηγορα του και χρνια τρα πρωταγωνιστε ανεβανοντας επανειλημμνα στο βθρο των νικητν. Στους αγνες αυτος επανλαβε την επιτυχα που εχε και στην Δ'  Δημοτικο κατακτντας τον ττλο του Πρωταθλητ Ελλδος με τον πιο πειστικ τρπο μλιστα, κνοντας το απλυτο σκορ της μγιστης βαθμολογας.
Στην δια κατηγορα η Καραβιτκη Ευαγγελα (2ο Γυμνσιο) κατκτησε το κπελλο της 1ης θσης κοριτσιν, κατακτντας σως τον πιο εκολο Πανελλνιο ττλο στην πλοσια σκακιστικ της διαδρομ. Η πρτη θση αυτ αποτελοσε τον 9ο Πανελλνιο ττλο που κατακτ στα Πανελλνια μαθητικ πρωταθλματα απ την κατηγορα Νηπων ως και Γ Γυμνασου. Σγουρα να επτευγμα που δεν χει γνει ποτ στο παρελθν απ λλη αθλτρια της χρας μας!

Και ββαια μιας και μιλοσαμε για την Καραβιτκη Ευαγγελα δεν θα μποροσε να πσει παρακτω η αδερφ της Αντωνα, που πως και στα νεανικ πριν λγες μρες τσι και τρα η Καραβιτκη Αντωνα (2ο Γυμνσιο) συμπλρωσε τις αδερφικς επιτυχες κατακτντας και αυτ με τη σειρ της τον ττλο της πρωταθλτριας Ελλδος στην κατηγορα της Α’ Γυμνασου. Το εντυπωσιακ εναι τι σε διστημα 15 ημερν οι αδερφς Καραβιτκη κατκτησαν τσσερις Πανελλνιους ττλους τσο στα Νεανικ πρωταθλματα σο και στα Μαθητικ αποτελντας να απ τα ισχυρτερα ¨αδερφικ¨ δδυμα που εμφανστηκαν στο χρο του γυναικεου σκακιο της χρας μας.

Στην Ε’  δημοτικο ρθε το λλο χρυσ μετλλιο στην πλη μας απ την Χασουρκη Χρυσ (1ο Μουρνιν). Και η Χρυσ ακολουθντας τα χνρια λλων μεγλων αθλητριν της πλης μας γρφει τη δικ της πλοσια διαδρομ με σημαντικς επιτυχες κθε χρονι.

 

 

Το 5ο χρυσ της πλης ρθε απ τον Σαρφη Ραφαλ (5ο Δημοτικ) στην Δ Δημοτικο. Ο Ραφαλ εναι νας απ τους πιο ελπιδοφρους νεαρος αθλητς της πλης μας που δουλεει συστηματικ στις προπονσεις του. Ο Ραφαλ ββαια εκτς απ το σκκι φροντζει πντα να κλβει τις εντυπσεις και με τον τρπο ενδυμασας του, ετε εναι με πρωττυπα σκακιστικ μπλουζκια, ετε παποτσια ετε τρα με τη σκακιστικ του μσκα! Με την επιτυχα του  σ' αυτ τη διοργνωση κατκτησε τον 2ο Πανελλνιο ττλο του και μλιστα με εντυπωσιακ τρπο. Οι 8,5 βαθμο σε εννα αγνες που κανε σγουρα εναι να πολ καλ και ξεκθαρο σκορ αφνοντας ενμιση βαθμ πσω του τον δετερο της βαθμολογας.

 

Οι επιτυχες των αθλητν μας συνεχστηκαν με την 2η θση που κατκτησε η Θεοδωρογλκη Βαρβρα (17ο Χανων) στην Δ’ δημοτικο και η Ψαριανο λενα (Βαμβακπουλο) 3η θση στην Γ’ Δημοτικο.
Πολ καλς παρουσες εχαμε και απ τους υπλοιπους μαθητς μας που συμμετεχαν κατακτντας αξιλογες θσεις. Πιο  συγκεκριμνα Στα Λκεια ο Μπαραμιν Αρτορ (2ο Χανων) πρε την 4η θση, ο Βουλγαρκης Γιννης (1ο Χανων) 5ος και ο Παπαδημητρκης Γιργος (2ο Χανων) την 7η θση.
Στην Β’ Γυμνασου ο Μαυρδης Θνος πρε την 5η θση.  
Στην ΣΤ’ Δημοτικο ο Γιργος Αντωνιουδκης (10 Χανων) πρε την 5η θση και ο Θεοδωρογλκης Γιννης (17ο Χανων) την 23η θση.
Στην Ε Δημοτικο ο Μνος Μαυρδης (8ο Χανων) πρε την 6η θση.
Στην Γ Δημοτικο ο Σπυριδκης Γιργος (8ο Χανων) πρε την 6η θση, και ο Τζατζιμκης Θοδωρς (1ο Κουνουπιδιανν) 10ος.
Στην Α δημοτικο τον Φτη Καζκο (10ο Χανων) που ισοβθμησε στη 2η θση (με τα κριτρια 4ος).
Στα νπια ο Ψαριανς Μνος (Βαμβακπουλο) 7ος Τζατζιμκης Βασλης (1ο Κουνουπιδιανν) 13ος .

Αξζουν ββαια συγχαρητρια σε λα τα παιδι που ταξδεψαν στην Αθνα για να αγωνιστον δεχνοντας παρλληλα και την αγπη τους για το σκκι!