31o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
 

31ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

7  Χρυσ μετλλια, τρα Ασημνια και τρα Χλκινα εναι τι καλτερο χει πετχει Χανιτικη αποστολ!
Ψαριανο λενα – Πλατσκη Ευγενα - Χασουρκη Χρυσ – Αντωνιουδκης Γιργος – Καραβιτκη Αντωνα και Καραβιτκη Ευαγγελα Πανελλνιοι Πρωταθλητς-τριες!
Σπυριδκης Γιργος – Βακλη λλη – Χατζηπαναγιτου Ασημνια Αργυρ μετλλια!
Καζκος Φτης – Σαρφης Ραφαλ – Γεωργακπουλος Νκος τα χλκινα μετλλια!

 Κοζρη Κατερνα απ τον γιο Νικλαο (αργυρ μετλλιο), Παπιδκης Γιργος, Ματθαικη Νεφλη και Παναγιωτκη Χριστνα (αργυρ μετλλια) απ το Ηρκλειο συμπλρωσαν τις επιτυχες για τους αθλητς της Κρτης!

   
 Ψαριανο λενα Καραβιτκη Ευαγγελα Καραβιτκη Αντωνα  Αντωνιουδκης Γιργος
 Πλατσκη Ευγενα Σπυριδκης Γιργος Γεωργακπουλος Νκος Χασουρκη Χρυσ
 
 
 Βακλη λλη Χατζηπαναγιτου Ασημνια  Σαρφης Ραφαλ Καζκος Φτης
 
     
  Κοζρη Κατερνα Ματθαικη Νεφλη Παπιδκης Γιργος Τσαπκη Ασημνια
   
Παναγιωτκη Χριστνα

 
 


Σε μα γιορτ του σκακιο στο Περιστρι Αττικς διεξχθη το 31ο Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα Σκακιο. Πνω απ 1.200 μαθητς απ’ λη την Ελλδα μας συμμετεχαν στους αγνες σε μα διοργνωση που εναι μακρν η μαζικτερη που διεξγεται στη χρα μας. Μα διοργνωση που αποδεικνει μπρακτα την μεγλη ανπτυξη που χει το σκκι. Οι διοργανωτς φτος φρντισαν τσι στε οι συνθκες να εναι πολ καλτερες σε σχση με την προηγομενη χρονι και κατρθωσαν να φρουν εις πρας τους αγνες χωρς το παραμικρ πρβλημα. λλωστε η εμπειρα του Γιργου Γεωργπουλου εναι ττοια που εγγυται την ασφλεια και την ομαλ διεξαγωγ των αγνων. Στο αγωνιστικ κομμτι τα Χανιωτκια φρντισαν για λλη μια χρονι να θριαμβεσουν! Τα επτ χρυσ μετλλια, τρα αργυρ και τσσερα χλκινα εναι σγουρα μα εντυπωσιακ συγκομιδ και μακρν η καλτερη σε λη την Ελλδα! Εναι πργματι ξιο θαυμασμο που η πλη μας συναγωνζεται και ξεπερνει σε διακρσεις πλεις, πως η Αθνα και η Θεσσαλονκη παρ την μεγλη πληθυσμιακ διαφορ που υπρχει! Σγουρα οι νθρωποι της Σκακιστικς Ακαδημας Χανων – ΣΑΜΑΡΙΑ αισθνονται υπερφανοι λα αυτ τα χρνια που απολαμβνουν το σνολο σχεδν των επιτυχιν διατηρντας τον στην κορυφ του Ελληνικο σκακιο για πνω απ μα δεκαετα!

Να ξεκινσουμε το αφιρωμα με τους πρωταγωνιστς των αγνων και συγκεκριμνα απ την κατηγορα Νηπων που εκε την καλτερη δικριση εχε ο Καζκος Φτης (10Ο Χανων – ΚΥΔΩΝ) που κατκτησε την 3η θση. Πολ καλ παρουσα εχαν και ο Ντενεκετζς Φρντυ (Ζαβολκια Χανων – ΣΑΧ)  και Ριτζκης Νικλας (Αγροκπιο Χανων – ΣΑΧ) που με 5,5 και 5 βαθμος πραν  την 15η και 23η θση αντστοιχα. Ξεχρισαν μως με τη συμμετοχ τους και ο Σχετκης Ηρακλς (10ο Χανων – ΣΑΧ)  και Τζατζιμκης Βασλης (2ο Κουνουπιδιανν - ΣΑΧ) που εναι μλις προνηπων!

Στην Α Δημοτικο η Τσαφαρκη Κατερνα (10Ο Χανιν – ΣΑΧ) κατκτησε την 5η θση, μα θση αρκετ καλ ξροντς μως τις δυναττητς της θεωρομε τι η Κατερνα στο μλλον χει να προσφρει πολ περισστερα στο Χανιτικο σκκι! Πολ καλ η παρουσα του Λτου Δημτριου (5ο Χανων – ΚΥΔΩΝ) που με 6,5 βαθμος πρε την 7η θση και του Γιργου Παριωτκη (10ο Χανων – ΣΑΧ)  που παρ τον μικρ χρνο ενασχλησς του κατφερε να κνει 5 βαθμος και να πρει την 31η θση.

Στην Β Δημοτικο εχαμε το πρτο Χρυσ μετλλιο με την λενα Ψαριανο (Βαμβακπουλο – ΣΑΧ) η οποα διαγρφει μα εκπληκτικ πορεα στα Πανελλνια Πρωταθλματα! 1η στα Νπια, 1η στην Α Δημοτικο και τρα 1η στην Β δημοτικο σαρνοντας λους τους Πανελλνιους ττλους! Σγουρα μα εντυπωσιακ πορεα για την λενα που δεχνει τι χει λες τις δυναττητες να συνεχσει την πορεα της πλοσιας σκακιστικς παρδοσης που χει η πλη μας! Στην δια κατηγορα ο Σπυριδκης Γιργος (8ο Χανων – ΣΑΧ) εντυπωσιζει με την σταθερτητ του και βρσκεται σταθερ στο βθρο των απονομν μαζ με την λενα λα τα χρνια. Τρτη συνεχμενη χρονι κατακτ το Ασημνιο μετλλιο κνοντας 8 βαθμος σε εννα αγνες κτι το οποο εναι εξαιρετικ δσκολο για να παιδ τσο μικρς ηλικας! Πολ καλ η παρουσα του Θοδωρ Τζατζιμκη (2ο Κουνουπιδιανν – ΣΑΧ) και του Χατζηδκη Λμπρου (Νι Χωρι – Αποκρωνας) στην δια κατηγορα που με 6,5 βαθμος κατκτησαν την 13η και 14η θση αντστοιχα. Ο Μνος Βουντουρκης (8ο Χανων – ΣΑΧ) μπκε στον αγωνιστικ ρυθμ την 2η μρα και με απανωτς νκες φτασε τους 5 βαθμος και μισ βαθμ παρακτω εχε ο Λειβαδιτκης Αλξανδρος (11ο Χανων).

Στην Γ Δημοτικο εχαμε μα χρυσ τριδα αθλητν που πλευαν για το μετλλιο. Ο Ραφαλ Σαρφης, ο Γκγκας Παντελς και ο Στρλης Γιργος αμφτεροι απ το 5ο Δημοτικ Χανων – ΣΑΧ εναι αθλητς που μπορον να κνουν τα πντα! Ο Ραφαλ Σαρφης κνοντας το καλτερο ξεκνημα ταν πολ κοντ στο να επαναλβει την περσιν του επιτυχα και σγουρα το τι για λλη μια φορ ανβηκε στο βθρο μιας τσο απαιτητικς κατηγορας του αξζουν συγχαρητρια! Η σκληρ δουλει που κνει λη τη διρκεια της χρονις ανταμεβεται με την μεγλη σταθερτητ του και το να βρσκεται στο βθρο κθε διοργνωσης που συμμετχει! Ο Γκγκας Παντελς κανε υπρβαση του εαυτο του ξεπερνντας κθε προσωπικ ρεκρ (πως και ο ΠΑΟΚ τη φετιν χρονι…) για να φτσει με 7,5 βαθμος να ισοβαθμσει στη 2η θση ανεβανοντας και αυτς στο βθρο κατακτντας την 5η θση με τα κριτρια ισοβαθμας. Ο τρτος της παρας ο Γιργος Στρλης ξεκνησε και αυτς εντυπωσιακ δεχνοντας τοιμος να διεκδικσει μα θση στο βθρο. να τυχο αποτλεσμα μως γι’ αυτν τον ριξε ψυχολογικ με αποτλεσμα να πρει με 6 βαθμος την 21η θση που μπορε να εναι πολ καλ σε μα ττοια κατηγορα αλλ σγουρα πιστεουμε τι ο Γιργος αξζει για πολ περισστερα! Εντυπωσασε στην δια κατηγορα ο Διδασκλου Αντνης απ το 13ο Ρεθμνου που με 7 βαθμος πρε την 7η θση δεγμα της μεγλης βελτωσης που χει το τελευταο διστημα. Εξσου εντυπωσιακ μως ταν και η κατηγορα κοριτσιν που η Πλατσκη Ευγενα (19ο Χανων – ΟΑΧ) πρσθεσε λλη μα Πανελλνια επιτυχα κατακτντας το χρυσ μετλλιο στα κορτσια. Δπλα της η Βακλη λλη (15ο Χανων – Κδων) που πρε το ασημνιο μετλλιο και στην 5η θση ταν η Σγουρο Τρψη (13ο Χανων – ΚΥΔΩΝ) συμπληρνοντας τσι μα εντυπωσιακ παρουσα απ Χανιτες αθλητς στο βθρο τον απονομν! Στην δια κατηγορα ο Λειβαδιτκης Μνος (11ο Χανων – ΣΑΧ), ο Σχετκης Γιργος (10ο Χανων – ΣΑΧ) και ο Σκαρκης Σταρος (1ο Σοδας – ΣΑΧ) πραν αντστοιχα την 36η, 63η και 118η θση.

Και περνμε στην Δ δημοτικο που εχαμε λλη μα μεγλη επιτυχα με την Χασουρκη Χρυσ (1ο Μουρνιν – ΣΑΧ) να κατακτ την πρτη θση στη γενικ κατταξη. Πολ καλ η παρουσα στην δια κατηγορα και της Κοζρη Αικατερνης (4ο Αγ. Νικολου) που με 7 βαθμος κατκτησε το Ασημνιο μετλλιο. Οι καλς εμφανσεις των αθλητν μας συνεχστηκαν με τον Κυριακογιαννκη Γιννη (3ο Χανων – ΣΑΧ) να κατακτ την 4η θση τον Μνο Μαυρδη (8ο Χανων – ΟΑΧ) την 11η θση τον Λεβκη Κυρικο (8ο Χανων – ΚΥΔΩΝ ) την 19η θση και την Κλεοβολου Σοφα (3ο Χανων – ΣΑΧ) την 20η θση.

Ο καλς ο πακτης στα δσκολα φανεται και ο Γιργος Αντωνιουδκης (10ο Χανων – ΣΑΧ) το αποδεικνει συνεχς! Τι κι αν ξεκνησε νωθρ στους αγνες, ταν φτασε η ρα των ντρμπυ ταν αυτς που εχε την πυγμ και την ψυχικ δναμη να τα κερδσει! Χρυσ μετλλιο στην Ε Δημοτικο ο Γιργος κατακτντας λλη μα Πανελλνια επιτυχα και δεχνοντας τι χει αυτ το κτι παραπνω που χρειζεται για το στοιχεο του πρωταθλητ! Στο βθρο των νικητν ταν και η Τσαπκη Ασημνια (5ο Ηρακλεου – ΟΑΑΗ ) κατακτντας το χλκινο μετλλιο. Η Σκαρκη Γεωργα (2ο Σοδας – ΣΑΧ) παρ την ταλαιπωρα της απ το κρωμα που εχε (κατλοιπο απ την επιτυχα της με την ομδα της ΚΑΣΣΑΣ) εχε μα καλ πορεα κατακτντας την 9η θση αλλ μας χει συνηθσει σε περισστερα. Ο ρης Μελετου (1ο Σοδας – ΣΑΧ) πρε την 59η θση.

Στην ΣΤ Δημοτικο μπορε να εχαμε μνο μα αθλτρια στην κατηγορα αλλ αρκοσε αυτ για να μας εκπροσωπσει επξια! Η εμπειρα και η δυναμικτητα της Αντωνας Καραβιτκη (5ο Χανων – ΣΑΧ) φτανε για να πρει νετα το χρυσ μετλλιο στην κατηγορα της κλενοντας τσι μα εντυπωσιακ πορεα σε λα τα χρνια του Δημοτικο που συμμετχει σ’ αυτς τις διοργανσεις!

Πολ καλ η παρουσα του Θνου Μαυρδη (2ο Χανων – ΟΑΧ) στην Α Γυμνασου που με 6,5 βαθμος κατκτησε την 5η θση.

Στην Β Γυμνασου χουμε λλη μια χρυσ ομδα αθλητν που μνιμα πρωταγωνιστον στα Πανελλνια Πρωταθλματα κατακτντας λοι τους πρτες Πανελλνιες θσεις και αναφερμαστε στην Καραβιτκη Ευαγγελα (2ο Χανων – ΣΑΧ), στον Τζαγκαρκη Παναγιτη (5ο Χανων – ΣΑΧ) και Φυντριλκη Κυρικο (5ο Χανων – ΣΑΧ). Δικαιωματικ ξεκινμε απ την Καραβιτκη Ευαγγελα (2ο Χανων – ΣΑΧ) η οποα διαγρφει μα πορεα που μοι της δεν υπρχει σε Πανελλνιο εππεδο! Εννα χρνια συμμετοχν χει κατακτσει εννα κπελλα πρτης θσης! Μα εκπληκτικ διαδρομ που δεχνει το εππεδ της και τιμει το Χανιτικο σκκι με την παρουσα της! Ο Τζαγκαρκης Παναγιτης βρισκταν συνεχς μπροστ στη βαθμολογα, πλεψε για το μετλλιο και σγουρα η σταθερτητα της απδοσς του και η 5η θση σε μα τσο απαιτητικ και δσκολη κατηγορα δεχνει και μρος της αξας του! Πολ καλ παρουσα και του τερου της παρας Κυρικου Φυντριλκη, που με 6 βαθμος κατκτησε την 9η θση. Στο βθρο ανβηκε ο Γιργος Παπιδκης (Πειραματικ Ηρακλεου – ΟΦΗ) που κατκτησε το χλκινο μετλλιο.

Στην Γ Γυμνασου εχαμε την επανεμφνιση του Μπαραμιν Αρτορ (2ο Χανων – ΚΙΣΑΜΟΣ) μετ απ πολλ χρνια που συνοδετηκε και με μα πολ καλ συγκομιδ βαθμν κατακτντας την 7η θση. Την 9η θση κατκτησε ο Βουλγαρκης Γιννης (5ο Χανων ΚΥΔΩΝ), και την 19η ο Γιργος Παπαδημητρκης (3ο Χανων – ΚΙΣΑΜΟΣ). Στα κορτσια πολ καλ ταν η παρουσα της Χατζηπαναγιτου Ασημνιας (3ο Χανων – ΑΝΩΓΕΙΑ) που κατκτησε το ασημνιο μετλλιο και της Ματθαικη Νεφλης (3ο Ηρακλεου – ΟΦΗ) που πρε το χλκινο μετλλιο. 

Και τλος στην μεγαλτερη κατηγορα των Λυκεων, που εκε οι μαθητς λων των τξεων, αγωνζονται μαζ. Στην κατηγορα αυτ ξεχριζε η παρουσα του Νκου Γεωργακπουλου (Ν. Κυδωνας – ΣΑΧ) που με 7 βαθμος κατκτησε την 3η θση προσθτοντας λλο να μετλλιο στη Χανιτικη αποστολ! Σγουρα η συμμετοχ και μνο του Νκου αφνοντας τα διαβσματ του δεχνει και την αγπη του για το σκκι!

Ολοκληρνοντας το αφιρωμα για τους αγνες να επισημνουμε για λλη μια φορ την μεγλη ανπτυξη που χει το σκκι τσο σε Πανελλνιο εππεδο σο και στην πλη μας που κρατει τα σκπτρα για πνω απ μα δεκαετα, κνοντας τις επιτυχες των παιδιν μας ακμη πιο σημαντικς! Ο μεγλος αριθμς μαθητν που εκπροσπησαν την πλη μας, το μγεθος των επιτυχιν εναι στοιχεα που δεν μπορε να τα αμφισβητσει κανες, δικαινοντας τις προσπθεις μας και δνοντς μας δυνμεις να θσουμε ακμη ψηλτερους στχους!

Αναλυτικ τρα οι νικητς λων των κατηγοριν καθς και οι βαθμολογες των παικτν απ την Κρτη εναι οι εξς: 


ΝΗΠΙΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θση

Ονοματεπνυμο

Νηπιαγωγεο

Βαθμο

1ος

ΔΕΒΕΣ ΙΑΣΟΝΑΣ

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΗ ΣΧΟΛΗ ΖΑΦΡΑΝΑ

8

1η  

ΛΑΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ

7

3ος

ΚΑΖΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ

10Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

7

2η

ΠΟΛΑ ΡΑΝΙΑ

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΗ ΣΧΟΛΗ ΖΑΦΡΑΝΑ

7

3η

ΛΑΤΙΦΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

16 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

7

15

ΝΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(ΦΡΕΝΤΥ)

ΖΑΒΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

5,5

23

ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

5

27

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

3Ο ΝΗΠ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

4,5

31

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

74Ο ΝΗΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

33

ΤΖΩΡΑΚΗΣ ΑΣΤΡΙΝΟΣ

61Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

41

ΤΡΥΠΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

JUNIOR ACADEMY ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

42

ΘΕΡΓΙΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

43

ΣΧΕΤΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

10Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

3

51

ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

2Ο ΝΗΠ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

2,5

Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θση

Name

Σχολεο

βαθμο

1ος

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

9 ΔΣ ΧΑΔΑΡΙΟΥ

9

1η

ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

7,5

3ος

ΚΗΡΥΤΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ

2 ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

7

7

ΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

6,5

2η

ΣΙΣΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

6

11

ΚΑΛΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

2Ο ΔΗΜ ΣΧ ΒΟΥΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6

3η

ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΧΡΥΣΗ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

6

15

ΚΑΣΕΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6

18

ΤΣΑΦΑΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

10Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

5,5

25

ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

5

28

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

3Ο ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5

29

ΧΩΡΑΦΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

4Ο ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5

31

ΠΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

5

32

ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

17ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

47

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

54

ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16Ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

63

ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1Ο ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

3

72ος

ΛΑΓΟΥΔΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

1ο ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


 

Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θση

Name

Club/City

βαθμο

1ος

ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

29Ο ΑΧΑΡΝΩΝ

9

2ος

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8Ο ΧΑΝΙΩΝ

8

3ος

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΤΗ

7,5

1η

ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

6,5

13

ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

2Ο ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ

6,5

14

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Δ.Σ.Ν. ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

6,5

2η

ΤΑΛΑΒΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ

5Ο ΠΕΙΡΑΙΑ

6,5

3η

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

5Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6

28

ΧΡΥΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

2Ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

6

7η

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΒΙΑΝ

2ο  ΒΟΥΤΩΝ

49

ΒΙΑΝΙΤΑΚΗ ΜΙΧΑΕΛΑ

47Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

50

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

3ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5

51

ΒΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

8ο  ΧΑΝΙΩΝ

5

70

ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

11Ο ΧΑΝΙΩΝ

4,5

88

ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΡΔΗΣ

6Ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

101

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

8Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

109

ΠΑΠΑΧΡΟΝΑΚΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

ΔΗΜ ΣΧ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

126

ΓΙΑΛΥΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΡΙΤΣΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

3

Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θση

Name

Σχολεο

Βαθμο

1ος

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

46 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

8,5

2ος

ΛΑΥΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

15O ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ

7,5

3ος

ΣΑΡΑΦΗΣ ΡΑΦΑΕΛ

5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

7,5

5ος

ΓΚΟΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

7,5

7

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

13Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

7

1η

ΠΛΑΤΣΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

19Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

6,5

21

ΣΤΡΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

5ο ΧΑΝΙΩΝ

6

32

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

9Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

6

2η

ΒΑΚΑΛΗ ΕΛΛΗ

15Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

6

36

ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

11Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

6

39

ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

46Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5,5

42

ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5,5

3η

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

5,5

46

ΧΩΡΑΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4Ο ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5,5

55

ΣΓΟΥΡΟΥ ΤΕΡΨΗ

13Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

5

63

ΣΧΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

5

77

ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

17Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

5

 

 

Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θση

Name

Rtg

Club/City

βαθμο

1η

ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ  ΧΡΥΣΗ

1188

1ο  ΜΟΥΡΝΙΩΝ

8

2ος

ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

1179

ΕΥΡΩΠΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

7,5

3ος

ΑΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ-Π.

1102

8ο  ΚΗΦΙΣΙΑΣ

7,5

4ος

ΚΥΡΙΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1002

3ο  ΧΑΝΙΩΝ

7,5

2η

ΚΟΖΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

1120

4ο  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

7

11

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

1260

8ο   ΧΑΝΙΩΝ

7

3η

ΓΙΑΚΟΥΣΤΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

924

11ο  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

7

16

ΚΑΛΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

0

2ο  ΒΟΥΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6,5

19

ΛΕΒΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

1085

8ο  ΧΑΝΙΩΝ

6,5

22

ΜΕΡΤΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

859

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

6

24

ΠΙΤΣΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

860

5ο  Ηρακλεου

6

33

ΓΙΑΛΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ

0

Κριτσς Λασιθου

6

34

ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

0

36ο  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6

38

ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

909

13ο Χανων

6

56

ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1091

56ο  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

65

ΟΡΦΑΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

1132

4ο  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5

107

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

0

3ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

4

121

ΠΛΕΥΡΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

0

5ο  Αγου Νικολου

4

137

ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΤΙΤΟΣ

0

47ο  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

143

ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΜΥΡΤΩ

0

2ο  Βουτν Ηρακελου

3,5

145

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΝΕΦΕΛΗ

0

35ο  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

 
 

Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θση

Name

Rtg

Club/City

Βαθμο

1ος

ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1540

10Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

7,5

1η

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

1238

64 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΤΡΩΝ

7,5

3ος

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

1608

5O ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

7

2η

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

1292

26Ο ΠΕΙΡΑΙΑ

6,5

3η

ΤΣΑΠΑΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

1366

5Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6,5

32

ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0

32Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5,5

33

ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

962

17Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

5,5

43

ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

956

37Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

44

ΜΗΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1012

ΔΗΜ ΣΧ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

5

45

ΣΚΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

1040

1ο  ΣΟΥΔΑΣ

5

59

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

0

1ο  ΣΟΥΔΑΣ

5

67

ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

1132

2ο  ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4,5

78

ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ

981

ΔΗΜ ΣΧ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

4,5

122

ΛΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

0

5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

3

 

 
 

ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θση

Name

Rtg

Club/City

Βαθμο

1ος

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1764

1  ΠΥΡΓΟΥ

8,5

2ος

ΔΗΜΑΝΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

1288

8ο   ΚΗΦΙΣΙΑΣ

7,5

3ος

ΔΡΙΣΤΕΛΛΑΣ ΝΕΟΚΛΗΣ

1528

43ο   ΛΑΡΙΣΑΣ

7

1η

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

1589

5ο   ΧΑΝΙΩΝ

6,5

2η

ΚΑΛΑΜΟΥΚΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ

1199

15ο  ΚΑΒΑΛΑΣ

6

3η

ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

1073

7ο   ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

6

34

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

0

3ο  ΚΙΣΣΑΜΟΥ

5,5

35

ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

1209

7ο  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5,5

47

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

1247

17ο   ΧΑΝΙΩΝ

5

67

ΚΟΤΣΥΦΑΚΗ ΔΑΝΑΗ

950

31ο  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4,5

75

ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

961

14ο  ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4,5

126

ΣΦΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

0

ΑΝΩΓΕΙΩΝ

2

 
 

Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θση

Name

ΕΛΟ

Γυμνσιο

βαθμο

1ος

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΡΟΔΟΛΦΟΣ

1753

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ

8

2ος

ΦΡΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

1731

17ο   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

7

ΚΙΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

1635

6Ο   ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

7

4

ΣΤΟΜΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1590

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

7

5ος

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

1740

2Ο  ΧΑΝΙΩΝ

6,5

2η

ΤΣΑΚΩΝΑ ΜΑΡΙΑ

1622

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

6,5

3η

ΠΑΡΙΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

1161

2Ο  ΚΕΡΚΥΡΑΣ

6

19

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

1251

6Ο  ΧΑΝΙΩΝ

5,5

43

ΚΑΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1185

2Ο  ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

52

ΦΡΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

0

2Ο  ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

71

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

1234

ΜΟΙΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

2,5

 

Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θση

Name

ΕΛΟ

Club/City

Βαθμο

1ος  

ΚΡΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

2069

ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

9

2ος

ΜΑΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-Σ.

1323

3 ΑΓΡΙΝΙΟΥ

7

3ος

ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1656

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6,5

5

ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1802

5ο  ΧΑΝΙΩΝ

6,5

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

1789

2ο  ΧΑΝΙΩΝ

6

9

ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

1786

5ο  ΧΑΝΙΩΝ

6

2η

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

1598

3ο  ΚΑΒΑΛΑΣ

5,5

20

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

1281

ΕΥΡΩΠΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

5

3η

ΛΩΛΑ ΔΑΦΝΗ

1256

2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

5

24

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

1406

3ο  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4,5

48

ΚΑΛΑΝΔΡΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

0

3ο  ΧΑΝΙΩΝ

3

 

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Rk.

Name

Rtg

Club/City

Pts.

TB1

1ος

ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

2006

ΙΩΝΕΙΔΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

8

1

2ος

ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

1912

2Ο  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ

8

0

3ος

ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

1875

7ο  ΓΥΜΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

7,5

0

7

ΜΠΑΡΑΜΙΑΝ ΑΡΘΟΥΡΟΣ

1210

2ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

6

0

1η

ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

1675

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

6

0

9

ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1502

5Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

6

0

2η

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

1399

3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

6

0

12

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1625

3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5,5

0

3η

ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ

1173

3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

0

4η

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

1475

3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

0

19

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1510

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

5

0

35

ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

1013

3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

0

 

ΛΥΚΕΙΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θση

Name

ΕΛΟ

Club/City

βαθμο

1ος

ΜΑΛΑΤΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

1897

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑ

7,5

2ος

ΕΡΓΑΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2125

1Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

7

3ος

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1984

ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

7

ΚΑΛΥΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

1775

7 ΠΑΤΡΑΣ

6

2η

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

1695

1Ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ

5

18

ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1409

ΑΝΩΓΕΙΩΝ

4,5

19

ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

1454

8ο Ηρακλεου

4,5

3η

ΜΠΕΛΛΟΥ ΝΑΖΑΡΕΤΑ

1130

2Ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ

4,5

29

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

1010

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

4

30

ΜΙΡΖΑΚ ΒΑΛΕΡΙΑ

966

ΑΝΩΓΕΙΩΝ

3,5

32

ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

0

ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

3,5

33

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

0

ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

3

36

ΣΑΡΑΝΤΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

0

ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

2,5

37

ΣΑΡΑΝΤΟΛΑΚΗΣ ΡΑΦΑΗΛ

0

ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

1

 
 

 Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2018
 Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2017
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2016
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2015
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2014
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2013
 Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2012
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2011
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2010
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2009
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2008
Δετε το αντστοιχο αφιρωμα απ το Πανελλνιο Μαθητικ Πρωτθλημα του 2006