ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2018

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ & ΠΛΑΤΣΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ - ΕΛΕΝΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ & ΚΑΛΙΟΝΤΖΑΚΗ ΕΡΙΕΤΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΣΑΡΑΦΗΣ ΡΑΦΑΕΛ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Αθλητές, προπονητές της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ & ΣΚΟΡ μετά τους αγώνες.

Με 5 μετάλλια και πολύ καλά πλασαρίσματα ολοκλήρωσαν την συμμετοχή τους στα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα οι σκακιστές της ΣΑΧ-ΣΑΜΑΡΙΑ, που διεξήχθησαν  για 7η συνεχόμενη φορά στο Ρίο της Αχαΐας. Η συγκομιδή αυτή διατηρεί τον σύλλογο μας στην κορυφή του ελληνικού νεανικού σκακιού και μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για το επίπεδο δουλειάς τη διαχρονικότητα και τη συμβολή μας στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας .

Ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων όμως, όλοι οι μικροί και μεγαλύτεροι σκακιστές ολοκλήρωσαν  τους αγώνες σε εξαιρετικό κλίμα και «γεμάτοι» εμπειρίες και όμορφες παραστάσεις αφού επί 8 ημέρες συνδύασαν το σκάκι με διασκέδαση  και όμορφες συναναστροφές με τους συνομηλίκους τους από όλη την Ελλάδα, σε μια πραγματική γιορτή.

Αγωνιστικά ξεχώρισαν κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, η κατά τεκμήριο κορυφαία, ανερχόμενη, νεαρή σκακίστρια, Ευαγγελία Καραβιτάκη διαγράφοντας μία πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία για τα Ελληνικά δεδομένα. Ο απολογισμός της σε ηλικία μόλις δεκατριών ετών να έχει κατακτήσει δεκαέξι πρώτες Πανελλήνιες θέσεις σε ατομικές και ομαδικές διοργανώσεις είναι ένα αξιοζήλευτο επίτευγμα που αναδυκνύει το πλούσιο ταλέντο της!

Η Ευαγγελία εν δράσει...

Μία άλλη μεγάλη επιτυχία ήρθε στην κατηγορία κάτω των 10 ετών όπου ξεχώρισε ο σταθερός, ταλαντούχος  και πάντα μαχητικός Γιώργος Αντωνιουδάκης. Με κύριο χαρακτηριστικό το μεγάλο του πάθος για τη νίκη ο Γιώργος πάλεψε μέχρι το τέλος και επανέλαβε την ίδια επιτυχία που είχε και πριν δύο χρόνια ανεβαίνοντας ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!  Με 5β ο Αναστάσης Βιολάκης έδειξε δείγματα του μεγάλου ταλέντου του. Με 3,5β ο Γιάννης Θεοδωρογλάκης συνεχίζει να βελτιώνει το παίξιμό του και να είναι ανταγωνιστικός.

Ο Γιώργος με το κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδος. 
Στη μέση ο Σπυρος Χαρτοφύλακας 2ος και αριστερά ο Μουρελάτος Σπύρος 3ος

 Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών ο Βαγγέλης Πατρελάκης είχε μία εξαιρετική παρουσία και ξεχώρισε ανάμεσα σε πολύ δύσκολους αντιπάλους κατακτώντας το Ασημένιο μετάλλιο. 14ος ο Παναγιώτης Τζαγκαράκης με 5β, μαχητικός όπως πάντα, αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο , αν και αυτός δεν έπαιζε στην κατηγορία του. Με 4,5β ο Νίκος Γαλανάκης έδωσε σκληρές μάχες και σίγουρα φεύγει ωφελημένος. Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Χρήστος Κράλης από τον ¨ΘΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ¨ και 3ος ο Χατσηελευθερίου Ανδρέας από τον Φυσιολάτρη Νίκαιας.  

Ο Βαγγέλης Πατρελάκης πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό του

Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών κοριτσιών η Ψαριανού Έλενα (δύο φορές Πρωταθλήτρια σε Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα) συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ αναδεικνύοντας συνεχώς νέα ταλέντα που πρωταγωνιστούν στο Πανελλήνιο χώρο του σκακιού. Η Έλενα αν και ένα χρόνο μικρότερη από τις συναθλήτριές της κατάφερε να κατακτήσει το Ασημένιο μετάλλιο και να ανοίξει το δρόμο για τη συμμετοχή της στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. 7η Ή Ιωάννα Χρυσού με 4β που πλησίασε το μετάλλιο και 15η η Βαρβάρα Θεοδωρογλάκη ,αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχτηκε η Πλατσάκη Ευγενία και την 3η θέση κατέκτησε η Τουμπακάρη Μαρία από την Ευβοϊκή Ένωση.

Η Έλενα Ψαριανού αν και μόλις Α΄ δημοτικού ανέβηκε για τρίτη φορά
στο βάθρο Πανελλήνιας διοργάνωσης.

Χρυσού Ιωάννα Θεοδωρογλάκη Βαρβάρα

Η μεγάλη αφοσίωση και αγάπη του για το σκάκι, σε συνδυασμό με την πολύ σοβαρή δουλειά που κάνει για τον Ραφαέλ Σαράφη επιβραβεύτηκαν με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, σε μία πολύ αξιόλογη φέτος κατηγορία των αγοριών κάτω των 8 ετών. Στην ίδια κατηγορία την 11η θέση πήρε ο Γιώργος Σπυριδάκης με 5β, παίζοντας με αξιόλογους αντιπάλους έδειξε στοιχεία του ταλέντου τού, η αστάθεια της ηλικίας του δεν τον άφησε να διεκδικήσει ψηλότερη θέση. 20ος Σχετάκης Γιώργος με 5β και πολύ καλή  πρώτη παρουσία σε πανελλήνιες διοργανώσεις όπως και οι Γιώργος Στράλης 4β,και Θοδωρής Τζατζιμάκης 3,5β. Οι 3 βαθμοί δεν ανταποκρίνονται στις δυνατότητες του Σταύρου Σκαράκη αλλά πάντα η κατηγορία αυτή επιφυλάσσει εκπλήξεις. Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Βάσσης Μιχαήλ από τον Αριστοτέλη Πεύκης, και 2ος ο Απόστολος Λαυκίδης από την Π.Σ. Περιστερίου.

Μετά την πρώτη θέση στα Πανελλήνια Σχολικά
ξανά στο βάθρο Πανελλήνιας διοργάνωσης ο Ραφαέλ.

Στην κατηγορία  κάτω των 12 ετών η Καραβιτάκη Αντωνία παρά το ότι ξεκίνησε πολύ καλά και είχε όλες τις δυνατότητες και τις γνώσεις για να πάρει την πρώτη θέση παρόλα αυτά φάνηκε να μη το πιστεύει όσο πρέπει με αποτέλεσμα να ¨φρενάρει¨ και να πάρει τελικά την 4η θέση. Να τονίσουμε εδώ τη μεγάλη επιτυχία της Εριέττας Καλιοντζάκη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο ενώ πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχτηκε η Κιούση Παναγιώτα από τον ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας. 3η η Τσεκούρα Βαΐα από την Ένωση Σπάρτης.

Καραβιτάκη Αντωνία

Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών αντίστοιχη πορεία με την Αντωνία είχε η Χασουράκη Χρυσή  που πάλεψε για το μετάλλιο και στις λεπτομέρειες θα λέγαμε χάθηκε το μετάλλιο στα κριτήρια ισοβαθμίας παίρνοντας την 4η θέση. Στη 12η θέση βρέθηκε η Γεωργία Σκαράκη με 4,5 κάνοντας ένα τουρνουά με διακυμάνσεις θεορώντας όμως ότι οι δυνατότητές της είναι πολύ μεγαλύτερες. Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχτηκε η Γκουτζούκη Κατερίνα από την Κέρκυρα, 2η η Τσαπάκη Ασημένια από τον ΟΑΑΗ και 3η η Βαρδάκα Σοφία από την Κατερίνη.

Χασουράκη Χρυσή Σκαράκη Γεωργία

Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών ο Φίλιππος Παρασκάκης εντυπωσίασε με το παιχνίδι του! Πάλεψε για μία διάκριση, βρισκόταν μέχρι το τέλος κοντά στις πρώτες θέσεις, η ήττα όμως στον τελευταίο γύρο του στέρησε την επιτυχία για να πάρει τελικά με 6 βαθμούς την 9η θέση. Την 1η θέση κατέκτησε ο Μαγκαλάκης Στέφανος από την ΧΑΝΚ Καλαμαριάς, 2ος ο Πατρινός αθλητής του Κύδωνα Στεφάνου Κων/νος και 3ος ο Καλογρίδης Αντώνης από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. 

Ο Φίλιππος Παρασκάκης έδειξε τη σκακιστική του
ποιότητα και ωριμότητα.

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών ο Νίκος Γεωργακόπουλος υπόδειγμα σκακιστή και χαρακτήρα πήρε τη 10η  θέση, διαχειρίστηκε  ένα δύσκολο τουρνουά που δεν τον ευνοούσαν οι συγκυρίες, σίγουρα θα έχει και άλλα τουρνουά να πετύχει τους υψηλούς στόχους του. Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο ¨Παριζιάνος¨ Ανατόλ Βλάχος της ΕΣΘ  2ος ο Δημήτρης Κατωπόδης του ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας και 3ος ο Εργαζάκης Γιάννης από τη Σκακιστική Επικοινωνία.

Νίκος Γεωργακόπουλος

Στους αγώνες συμμετείχαν 316 αθλητές και η αποστολή της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ για άλλη μια χρονιά ήταν η μεγαλύτερη με 19 αθλητές. Την αποστολή της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ συνόδευε όλο το προπονητικό τιμ της ομάδας με τον Κώστα Τσαρουχά, Δημήτρη Αγναντή, Φάνη  Μαθιουλάκη, Τάκη Πανταβό και Λιανοπούλου Τόνια.

 Η διοργάνωση κυμάνθηκε σε πολύ ψηλά επίπεδα όπως συνηθίζετε τα τελευταία χρόνια με  καινοτομίες που καθιερώθηκαν, ζωντανές αναμεταδόσεις όλων των παρτίδων, συνεντεύξεις παικτών σε live μετάδοση και ανάλυση παρτίδων από τον GM Γιάννη Παπαϊωάννου. Η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στις φωτογραφίες οφείλεται στη Νίκη Ρήγα την οποία και ευχαριστύμε για τη παραχώρησή τους και δημοσιέυση στην ιστοσελίδα μας. Η εμπειρία βέβαια που εκφράζεται από στο πρόσωπο του Διευθυντή αγώνων κ. Γιώργου Γεωργόπουλου που έδωσε τα μέγιστα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν άψογα!

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας και ο Πρόεδρος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ κ. Σπυριδάκης Γιάννης
ε διακριθένες παίκτες από τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα
 
Σχετάκης Γιώργος   Σπυριδάκης Γιώργος
 
Τζατζιμάκης Θοδωρής   Στράλης Γιώργος
 
Βιολάκης Αναστάσης   Πελαντάκης Μιχάλης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ολοκληρώνοντας το άρθρο και κάνοντας το συνηθισμένο γενικότερο απολογισμό σε συλλογικό επίπεδο βλέπουμε όπως και την περσινή χρονιά ότι υπάρχει μία μοιρασιά των διακρίσεων μιας και τα 30 μετάλλια κατέκτησαν αθλητές είκοσι δύο διαφορετικών συλλόγων. Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΑ είχε τη χαρά να δει πέντε αθλητές της στο βάθρο των νικητών ενώ μόλις τρεις ακόμη σύλλογοι μπόρεσαν να έχουν αθλητές με δύο μετάλλια!  Η βαθμολογία της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ έφτασε στους 54 βαθμούς και είναι μακράν η καλύτερη σε επίπεδο συλλόγων κάτι που γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό όταν αναλογιστούμε τη διαχρονικότητα αυτών των επιτυχιών! 

Να επισημάνουμε ότι σύλλογοι και Ενώσεις αξιολογούνται με τους αθλητές που κατατάσσονται στην πρώτη οκτάδα ενώ στα κορίτσια στην πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά τώρα η βαθμολογία και τα μετάλλια που κατέκτησαν όλοι οι σύλλογοι έχει ως εξής:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

βαθμοί

χρυσά

αργυρά

χάλκινα

1

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

54

2

2

1

2

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

23

 

1 1

3

Σ.Ο. ΚΑΒΑΛΑ

17

 

1

4

ΑΜΕΣ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

15

1

1

 

5

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

14

1

6

ΕΠΑΣ ΠΕΥΚΗΣ ¨ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ¨

14

1

7

Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

13

1 1

8

Ε.Σ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

12

1

9

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

11

1

10

Σ.Π.Ζ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

10

 1

 

 

11

ΕΥΒΟΪΚΗ

10

1

12

ΟΑΧ

10

1

13

ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8

1

14

ΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

8

1

15

ΕΣΘ

8

1

16

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

7

1

17

ΟΑΑΗ

7

1

18

3 ΑΣΤΕΡΕΣ

7

1

19

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ

7

1

20

ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

6

1

21

Σ.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

6

1

22

ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

6

1

23

ΦΕΡΡΩΝ

6

     

24

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

5

     

25

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

4

     

26

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

4

 

 

 

27

ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ

4

 

 

 

28

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

4

 

 

 

29

ΦΛΩΡΙΝΑ

4

 

 

 

30

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

3

 

 

 

31

Μ.Γ.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

3

 

 

 

32

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΕΥΚΗΣ

2

 

 

 

33

ΓΑΛΑΞΙΑΣ

2

 

 

 

34

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

2

 

 

 

35

ΣΥΚΕΕΣ

2

 

 

 

36

ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

1

 

 

 

37

 

 

 

 

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη για άλλη μια χρονιά έχει εντυπωσιακή παρουσία στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα με 57 αθλητές να αγωνίζονται, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ μιας και σχεδόν οι μισοί αθλητές που αγωνίζονται ανήκουν στο σύλλογο αυτό! Αναλυτικά στον πίνακα παρακάτω μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές των αθλητών από κάθε σύλλογο.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

No.

Σύλλογος

Συμμετοχές

1

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΑ

21

2

ΟΦΗ

8

3

ΟΑΑ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ"

8

4

ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

6

5

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

5

6

ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ

4

7 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2
8

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ

1

9 ΑΝΩΓΕΙΑ 1
10

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ

1

ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018
Κορίτσια κάτω των 8 ετών

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

Πλατσάκη Ευγενία Βαλέρια

   

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

6

0

24.5

2η

Ψαριανού Ελένη

   

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

5.5

0

24

3η

Τουμπακάρη Μαρία

   

Ευβοικη Ενωση Σκακιστων

4.5

0

27.5

4

Κούτλα Μαρία

   

Σ.Ο. Φερων

4.5

0

26.5

5 Pegia Όλγα Αθανασία     Α.Σ.Ο. Πολυγυρου 4.5 0 21.5

6

Αλεξανδρή Δήμητρα

   

Σπζ Κερκυρας

4.5

0

20

7

Χρυσού Ιωάννα

   

Σκ.Ο.Ρ.

4

1

21

8

Βακάλη Έλλη

   

Οφσχ

4

0

21.5

9

Κοντογιάννη Βασιλική

   

Σκ. Ακ. Γαζιου

3.5

0

27

10

Σερέτη Ιωάννα

   

Ακαδημια Σκακι Ν. Ψυχικου

3

0

24

 

Ζερντίλα Κάρμεν

   

ΑΟ ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

3

0

24

12

Δούμου Ιωάννα

   

Ο.Φ.Σ. Καβαλας

3

0

21

13

Αργυροπούλου Δέσποινα

   

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

3

0

20.5

 

Παπακυριάκου Βικτωρία

   

Σ.Α.Κ. Αργοναυτης

1.5

0.5

21.5

 

Θεοδωρογλάκη Βαρβάρα

   

Καϊσσα Χανιων ΣΑΜΑΡΙΑ

1.5

0.5

18ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Vassis Michail

1188

1255

Επας Πευκης "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

8

0

47

2

Lafkidis Apostolos

1010

840

ΠΣ Περιστεριου

7

0

46

3

Sarafis Rafail

1035

928

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

6.5

0

47

4

Theodoridis Charalampos

1008

848

Σ.Ο. Καβαλας

6.5

0

47

5

Skodras Marios Konstantinos

1116

894

Ε. Σ. Καλαμαριας

6.5

0

47

6

Xhuveli Rafael

0

938

ΣΠΖ Κερκυρας

6

0

43

7

Chatziioannidis Panagiotis

1007

0

ΑΟ Πευκης

6

0

39.5

8

Tsimpourakis Dimitrios

1292

0

Επας Πευκης "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

6

0

35.5

9

Makrylakis Iason

1205

0

Ακαδημια Σκακι Ν. Ψυχικου

5.5

0

44

10

Oikonomopoulos Filippos

1149

0

Ενωση Σκακιστων Πειραια "ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

5.5

0

42

11

Spyridakis Georgios

0

830

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

5

0

46

12

Gkogkolas Georgios

0

1009

ΜΓΣ Εθνικος Αλεξανδρούπολης

5

0

45.5

13

Gkogkas Panteleimon

0

937

ΟΑΧ 2000

5

0

45.5

14

Papachristopoulos Georgios

0

983

Σο Πατρων

5

0

44

15

Farsaris Charalampos

1063

830

ΟΑΑΗ

5

0

37.5

16

Stavropoulos Sotirios

0

0

Ακαδημια Σκακι Ν. Ψυχικου

5

0

36.5

17

Ntounias Ioannis

0

830

ΠΣ Αγ.Δημητριου Αττικης - "πολ. Στε

5

0

35.5

18

Rousos Georgios Iasonas

0

0

Σο Ροδου Ιπποτης

5

0

35

19

Priftis Evangelos

0

0

ΟΣ Πορτο Ραφτη - Μαρκοπουλου

5

0

34

20

Schetakis Georgios

0

0

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

5

0

32

21

Gorantonakis Georgios

1340

0

ΟΦΗ 2000

4.5

0

37.5

22

Yfantis Evangelos

0

849

ΕΟΣ Αχαρνων

4.5

0

35.5

23

Chrysovitsanos Petros

0

0

ΣΟ Πατρων

4.5

0

31.5

24

Kanellopoulos Nikolaos

0

0

ΑΣ Πατρων Προμηθεας

4

0

43.5

25

Tzortzatos Konstantinos

0

0

ΑΣΟ Πετρουπολης "ΔΙΑΣ"

4

0

41

26

Stralis Georgios

0

0

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

4

0

35

27

Diamantakos Konstantinos

0

0

Σο Σαμου Μελισσος

4

0

28

28

Nikolakopoulos Leonidas Marios

0

0

ΑΣΟ Αιγιου

3.5

0

38

29

Didaskalou Antonios

0

0

Σκ.Ο.Ρ.

3.5

0

37.5

30

Tzatzimakis Theodoros

0

0

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

3.5

0

35

31

Nikolakopoulos Vasileios

0

0

ΑΣΟ Αιγιου

3.5

0

35

32

Vasilopoulos Vasileios Aig

0

0

Α.Σ.Ο.Αιγιου

3

0

38

33

Trigkas Konstantinos

0

0

ΣΟ Πατρων

3

0

35.5

34

Skarakis Stavros

0

0

Καϊσσα Χανιων ΣΑΜΑΡΙΑ

3

0

33.5

35

Moiralis Georgios

0

0

ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' Γλυφαδας

3

0

31

36

Gialernios Georgios

0

0

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

3

0

27.5

37

Matthaiopoulos Georgios

0

0

Φ.Ο.Τριπολεως

2

0

39.5

38

Malathounis Sotirios

0

0

Σκακιστικος Ομιλος Θηβων

2

0

31

39

Lafkas Dimitrios Dim

0

0

Α.Ο.Κρανιδιου

0

0

29.5


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Γκουτζούκη Αικατερίνη Αργυρώ

1186

1191

ΣΠΖ Κερκυρας

8.5

44

48.5

2

Τσαπάκη Ασημένια

1274

1089

ΟΑΑΗ

7

45.5

50

3

Βαρδάκα Σοφία

1021

907

ΣΟ.Κατερινης

6

45.5

45.5

4

Χασουράκη Χρυσή

1026

1094

Καϊσσα Χανιων

6

45

48.5

5

Χριστοδούλου Γεωργία

0

1013

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

6

42.5

46

6

Σκλαβούνου Καλλιόπη

0

910

ΣΠΖ Κερκυρας

5

47

50.5

7

Τσιλιγιάννη Ιωάννα

0

869

ΑΣΟ Αιγιου

5

41

42

8

Μαυρομάτη Δαννάη

0

0

ΣΠΖ Κερκυρας

5

40

43

9

Κοζύρη Αικατερίνη

1077

0

ΛΑΤΩ Αγ. Νικολάου

4.5

47

48

10

Θεοδωρίδου Μαρία

0

0

Ο.Φ.Σ. Καβαλας

4.5

42.5

46

11

Παπαδοπούλου Μαριλένα

1275

1116

Πειραικος ΟΣ

4.5

42

45

12

Σκαράκη Γεωργία

1027

957

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

4.5

38

38

13

Σπυράτου Κλεάνθη

0

895

Πανιωνιος Γυμναστικος Συλλογος

4.5

36.5

36.5

14

Μανιάτη Κωνσταντίνα

0

0

Σ.Ο. Ξανθης

4.5

30

30

15

Δούμου Μαρία

0

835

Σ.Ο. Καβαλας

3.5

34

34

16

Βαρδάκη Στυλιανή

1142

0

ΣΟ.Κατερινης

3.5

29.5

29.5

17

Κόλλια Ευγενία

1129

0

ΑΟ Κηφισιας

3.5

31.5

31.5

18

Γιακουστίδου Ευγενία

0

830

Χ.Α.Ν. Καλαμαριας

3

31.5

31.5

19

Αλεξανδρή Βασιλική

0

0

Σ.Α. Συκεων-Νεαπολης

1

32

32

20

Σπυροπούλου Αναστασία

0

0

Ο.Σ.Καλαματας

0

33

34

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
 
θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Antonioudakis Georgios

1327

1257

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

8

0

44

2

Hartofylakas Spyros

1466

1305

ΣΜΣ Ελευσινας

7.5

0

47.5

3

Mourelatos Spyridon

1387

1150

ΠΣ Περιστεριου

6.5

0

46.5

4

Giannoulis Grigorios

1333

0

Πανιωνιος ΓΣ

6

0

46.5

5

Tsarsitalidis Christos

1426

1170

Ε.Σ. Θεσσαλονικης

6

0

43.5

6

Kalogridis Themistoklis

1135

1226

Μ.Α.Π.Ο. "κεραυνος" Ωραιοκαστρου

6

0

39.5

7

Karakotsios Konstantinos

0

1035

Αθλητικο Σταυροδρομι Γαλαξια Θεσσαλ

6

0

36.5

8

Papadakis Ioannis Man

1218

945

ΑΣΟ Πετρουπολης "ΔΙΑΣ"

5.5

0

43

9

Vassis Anastasios

1150

966

ΕΠΑΣ Πευκης "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

5.5

0

43

10

Tzortzatos Dimosthenis Panagiot

1141

975

ΑΣΟ Πετρουπολης "ΔΙΑΣ"

5.5

0

42

11

Serpetsidakis Ioannis

1291

950

ΟΦΗ

5.5

0

36

12

Sitsanis Nikolaos 44725

1383

1130

ΑΣ Παπαγου

5

0

46

13

Violakis Anastasios

1255

1239

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

5

0

45.5

14

Tagkaloglou Savvas Stefanos

1124

1010

Αθλητικο Σταυροδρομι Γαλαξια Θεσσαλ

5

0

43

15

Saklampanakis Dimitrios

1358

995

ΟΦΗ

5

0

42

16

Tampakis Vasileios

1306

1087

ΠΣ Αγ.Δημητριου Αττικης - "πολ. Στε

5

0

41.5

17

Mavridis Emmanouil

1081

1191

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

5

0

41.5

18

Poupalos Nikolaos

1188

1036

Ας Παπαγου

5

0

39.5

19

Zerdilas-Herrera Iker

0

873

Αο ''ΖΗΝΩΝ'' Γλυφαδας

5

0

36.5

20

Stathatos Alexandros

1311

0

ΣΟ Ροδου Ιπποτης

4.5

0

43.5

21

Berkoutakis Nektarios

0

967

Σκακιστικη Ακαδημια Πυργου

4.5

0

39.5

22

Petridis Dimitrios Panagiotis

1132

1060

Ο.Σ.Γιαννιτσων

4.5

0

35.5

23

Gavriilidis Nikiforos

1052

1133

Χ.Α.Ν. Καλαμαριας

4.5

0

33.5

24

Stoikos Grigorios

0

0

ΣΠΖ Κερκυρας

4.5

0

32.5

25

Bolis Konstantinos

1084

898

ΝΕ Πατρών

4.5

0

31.5

26

Styfougias Evangelos

1116

1118

Σ.Α.Κ. Αργοναυτης

4.5

0

31

27

Tsavdaras Dimitrios

1214

1227

ΑΟ "τρεις Αστερες '89"

4

0

43

28

Moschat Iosif Theodoros

1050

1160

ΣΠΖ Κερκυρας

4

0

38.5

29

Berdos Konstantinos

1116

833

Πανιωνιος Γ Σ

4

0

38.5

30

Kourmousis Panagiotis

0

0

ΑΣΟΝ Επαχτος

4

0

35.5

31

Pangos Vaios

0

0

ΣΟ Λιβαδειας Ο Λεβα

4

0

34

32

Alysandratos Aristotelis Leo

1211

907

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

4

0

33.5

33

Zavalis Nikiforos Nikolaos

0

0

Ενωση Σπαρτης Μικρας Ασιας

3.5

0

38.5

34

Sinouris Andreas

1037

1131

ΣΟΠ

3.5

0

37.5

35

Theodoroglakis Ioannis

0

853

ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΑΜΑΡΙΑ

3.5

0

35

36

Mastrogiannopoulos Christos Pan

0

1018

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

3

0

34.5

37

Prodromakis Charalampos

1179

999

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

3

0

33.5

38

Lafkas Ioannis

1086

869

Α.Ο.Κρανιδιου

3

0

33

39

Ouzounis Konstantinos Kyr

0

1000

Σ.Ο. Ξανθης

3

0

33

40

Kotsis Dimitrios

0

890

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

3

0

30

 

Stoimenidis Markos

0

830

Σ.Σ. Δημου Κορδελιου-Ευοσμου

3

0

30

42

Patrikos Dimitrios

0

0

Σ.Ε. Βολου

3

0

29

43

Papakyriakos Konstantinos

1078

0

Σ.Α.Κ. Αργοναυτης

3

0

28

44

Broulias Charalampos

0

0

Σο Πατρων

0

0

32.5


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Κιούση Παναγιώτα

1516

1347

Αμες Νεας Ερυθραιας

7

0

43.5

2

Καλιοντζάκη Εριέττα

1346

1202

Οαχ

6.5

0

44.5

3

Τσεκούρα Βαΐα

1196

1181

Ενωση Σπαρτης Μικρας Ασιας

6

1

44

4

Καραβιτάκη Αντωνία

1285

1341

ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ

6

0

43

5

Αραπκούλε Ειρήνη

1202

988

Εοαο "ο Φυσιολατρης" Νικαιας

5.5

0

45

6

Τσάκωνα Μαρία

1427

1377

Χ.Α.Ν. Καλαμαριας

5.5

0

44

7

Κρατημένου Μαρία

1207

1221

Πανιωνιος Γ.Σ.

5.5

0

43.5

8

Σκλαβούνου Ηλιάννα

1211

1167

ΣΠΖ Κερκυρας

5.5

0

36.5

9

Μπλίτσα Άρτεμις

1182

1024

ΜΓΣ Εθνικος Αλεξανδρούπολης

5

0

45.5

10

Τσεκούρα Σταυρούλα

1120

1103

Ενωση Σπαρτης Μικρας Ασιας

5

0

36

11

Τζαβάρα Ελένη

1197

913

Αμες Νεας Ερυθραιας

5

0

29

12

Κρατημένου Γεωργία

1436

1232

Πανιωνιος Γ. Σ.

4.5

1

43

13

Παρίση Θεοδώρα

1184

1135

ΣΠΖ Κερκυρας

4.5

0

40

14

Ζεϊτουγιάν Ελένη

0

0

ΝΕ Πατρών

4

0

37.5

15

Ζγουλέτα Ευταξία

0

0

Α.Σ.Κ. Αλμυρου ''ΤΙΤΑΝΕΣ''

4

0

35.5

16

Τζορτζίδη Άννα Μαρία

1060

950

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

4

0

35

17

Τζακώστα Κωνσταντίνα

0

0

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

4

0

32.5

18

Κοντοδήμου Νεφέλη

0

830

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

3.5

0

30

19

Βακάλη Αριάδνη

1105

845

ΟΦΣΧ

2

1

35.5

20

Τριπολιτάκη Ειρήνη

0

0

Σκ.Ο.Ρ.

2

0

31

21

Μουτάφη Λυδία Ουρανία

0

0

Πατραϊκος Συλλογος

1

0

32ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Rk.

Name

RtgI

RtgN

Club/City

Pts.

TB1

TB2

 

1

Magalakis Stefanos

1571

1254

Χ.Α.Ν. Καλαμαριας

7.5

0

47.5

 

2

Stefanou Konstantinos

1677

1439

Κυδων Χανιων

7

0.5

48.5

 

3

Kalogridis Antonios

1716

1621

Μ.Α.Π.Ο. "κεραυνος" Ωραιοκαστρου

7

0.5

45.5

 

4

Stamatiou Rodolfos

1950

1695

ΕΟΑΟ "ο Φυσιολατρης" Νικαιας

6.5

1

49

 

5

Makridis Dimitrios

1565

1670

Ευβοικη ΕΣ

6.5

0

49.5

 

6

Spyratos Nikolaos

1710

1608

Πανιωνιος Γ Σ

6

0

42.5

 

7

Merkos Thomas

1425

1222

ΕΟΑΟ "ο Φυσιολατρης" Νικαιας

6

0

42.5

 

8

Gioutsos Vasileios

1339

1409

Συλλογος Ιωαννιτων Σκακιστων

6

0

41.5