29o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

29ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Το  5ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων Πρωταθλήτρια ομάδα στα ομαδικά πρωταθλήματα!

Καραβιτάκη Ευαγγελία - Χασουράκη Χρυσή – Ψαριανού Έλενα – και Πλατσάκη Ευγενία χρυσές νικήτριες των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων!

Σπυριδάκης Γιώργος – Καραβιτάκη Ευαγγελία (διπλή διάκριση) Φάρσαρη Μελίνα και Τσαπάκη Ασημένια τα ασημένια μετάλλια! Κουκουράκη Χρυσή, Φυντριλάκης Κυριάκος, Καραβιτάκη Αντωνία, Αντωνιουδάκης Γιώργος, Σκαράκη Γεωργία, και Χρυσού Ιωάννα χάλκινα μετάλλια!

Καραβιτάκη Ευαγγελία Πλατσάκη Ευγενία Χασουράκη Χρυσή Ψαριανού Έλενα

Είναι πραγματικά υπέροχο να ζεις τέτοιες στιγμές! Στιγμές αγωνίας, έντασης αλλά και απερίγραπτης χαράς βλέποντας τα παιδιά να βγαίνουν από τον αγωνιστικό χώρο με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους να σου κάνουν το σήμα της νίκης επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους και τον κόπο τους. Έχει γίνει γραφικό κάθε χρόνο τέτοια περίοδο να μιλάμε για το μέγεθος της επιτυχίας που έχουν οι αθλητές του συλλόγου μας μετά από αυτά τα πρωταθλήματα κάνοντάς μας περήφανους και παράλληλα δίνοντάς μας δυνάμεις να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με ακόμη περισσότερη διάθεση! Σε ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από όλα τα άλλα μιας και οι αγώνες δεν διεξήχθησαν σε κάποιο συνεδριακό χώρο ξενοδοχείου όπως έχουμε συνηθίσει αλλά στο κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου και με πρώτη φορά την παρουσία θεατών από τις κερκίδες είδαμε ένα χρώμα ξεχωριστό και ιδιαίτερα ζεστό για τα παιδιά από τα χειροκροτήματα που συνόδευαν την έναρξη κάθε αγώνα.

Η διοργάνωση αυτή για άλλη μια φορά αποδείχτηκε η πιο μαζική στο χώρο του σκακιού συμμετέχοντας σ’ αυτή 832 μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα! Μία τόσο μεγάλη διοργάνωση η οποία διεξάγεται για πρώτη φορά με αυτόν τον τρόπο λογικό είναι να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα εδώ όμως θα πρέπει να επισημάνουμε την μεγάλη προσφορά του Γιώργου Γεωργόπουλου διευθυντή αγώνων ο οποίος τόσο με την εμπειρία του αλλά και με την διάθεσή του υπερέβαλε εαυτό ώστε να δίνει λύσεις αφήνοντας στο τέλος άριστες εντυπώσεις!   

Αγωνιστικά τώρα οι αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων θριάμβευσαν για άλλη μια φορά κατακτώντας 5 χρυσά μετάλλια 2 αργυρά και 4 χάλκινα! Μία συγκομιδή που είναι με διαφορά η καλύτερη σε επίπεδο συλλόγων όλης της χώρας, επιβραβεύοντας έτσι τόσο το ¨προπονητικό team¨ όσο και τις προσπάθειες που καταβάλει το συμβούλιό της για να προσφέρει στα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες ενασχόλησης με το σκάκι, αλλά και προόδου!  

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τα ομαδικά πρωταθλήματα όπου στην κατηγορία των Δημοτικών σχολείων συμμετείχε το 5ο Δημοτικό σχολείο Χανίων. Οι Πρωταθλητές Κρήτης έχοντας στην σύνθεσή τους τέσσερις παίκτες που όλοι τους έχουν ¨γευτεί¨ τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί και το απέδειξαν! Κέρδισαν καθαρά όλους τους αντιπάλους τους και έχοντας το απόλυτο με έξι νίκες σε έξι αγώνες κατέκτησαν τον τίτλο της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας Ομάδας! Εντυπωσιακό το γεγονός ότι στις 24 παρτίδες είχαν 22 νίκες δείχνοντας έτσι και την μεγάλη διαφορά που είχαν σε σχέση με τα υπόλοιπα σχολεία! Η ομάδα του 5ου Δημ. Σχολείου Χανίων απαρτιζόταν από τις  αδερφές Καραβιτάκη Ευαγγελία και Αντωνία, ο Τζαγκαράκης Παναγιώτης, και ο Φυντριλάκης Κυριάκος.

Στα ατομικά πρωταθλήματα ξεκινάμε το αφιέρωμα από την μικρότερη κατηγορία
Γεωργιάδης Κων/νος
 
Σπυριδάκης Γιώργος
των Νηπίων, όπου κάθε χρόνο νέα ταλέντα ξεπηδούν από τον σύλλογό μας δείχνοντας έτσι και το μέλλον του σκακιού γενικότερα στην πόλη μας. Ο Σπυριδάκης Γιώργος (22ο Χανίων) έδειξε το μεγάλο του ταλέντο κατακτώντας την 2η θέση στη γενική κατάταξη μία αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία, παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα δεν τον άφησε ευχαριστημένο! Σίγουρα έδειξε ότι άξιζε το χρυσό μιας και ήταν ο μοναδικός που κέρδισε τον τελικό πρωταθλητή, αλλά το απρόβλεπτο της ηλικίας του στέρησε τελικά τον τίτλο. Στην ίδια κατηγορία η Ψαριανού Έλενα (1ο Βαμβακόπουλου) τρίτωσε την επιτυχία της αυτή τη χρονιά όπου μετά το πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης και το Παγκρήτιο κατέκτησε και την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Σε αντίθεση με τα προηγούμενα πρωταθλήματα εδώ υπήρχε αρκετά μεγάλη αγωνία και συναγωνισμός μέχρι να φτάσει στην τελική επικράτηση μιας και τα δύο ¨αστέρια¨ από το Ρέθυμνο η Φάρσαρη Μελίνα (8ο Ρεθύμνου) και η Χρυσού Ιωάννα (Χαρούμενο Εργαστήρι Ρεθύμνου) ήρθαν ιδιαίτερα αποφασιστικές να κάνουν την υπέρβαση παλεύοντας μέχρι τέλος για το μετάλλιο. Η Ιωάννα μάλιστα είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με 4 στα 4 οδηγώντας την κούρσα για την κορυφή. Από εκεί και πέρα και μέχρι τον 7ο γύρο ανέλαβε τα ηνία η Μελίνα για να την ξεπεράσει στο τέλος η Έλενα κατακτώντας την πρώτη θέση με 2η την Φάρσαρη Μελίνα και 3η την Χρυσού Ιωάννα! Σίγουρα εντυπωσιακό το γεγονός να βλέπουμε στο βάθρο να ανεβαίνουν έξι παιδιά από τα οποία τα τέσσερα ήταν από Χανιά και Ρέθυμνο! Μπράβο σας παιδιά και σίγουρα ένας τέτοιος συναγωνισμός μόνο θετικά οφέλη θα έχει για το σκάκι στο νησί μας! Αξιοσημείωτη είναι και η σταθερότητα και των τεσσάρων παραπάνω παιδιών, αφού σάρωσαν όλα τα μετάλλια και των τριών Μαθητικών Πρωταθλημάτων που έγιναν φέτος (Δυτ. Κρήτης – Παγκρήτιο – Πανελλήνιο). Στην ίδια κατηγορία ο Γεωργιάδης Κων/νος με 3½ βαθμούς πήρε την 32η θέση.
Χρυσού Ιωάννα Ψαριανού Έλενα Φάρσαρη Μελίνα

Στην Α’ δημοτικού είχαμε άλλη μια διάκριση με την Πλατσάκη Ευγενία (19ο Χανίων) να κατακτά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος! Η Ευγενία ξεχώρισε από την αρχή και ήταν μπροστά στη βαθμολογία παραμένοντας εκεί μέχρι το τέλος! Ένα κορίτσι μαχητικό με λογική στην κάθε της κίνηση και πάρα πολύ θετική ενέργεια! Σίγουρα η θέση της δεν μας εκπλήσσει και περιμένουμε ότι με την συνέχεια της δουλειάς της θα ακούσουμε πολλά στο μέλλον! Στην ίδια κατηγορία ο Ραφαέλ Σαράφης (5ο Χανίων) έχοντας μία πολύ καλή πορεία πάλεψε για την κατάκτηση ενός μεταλλίου και τελικά με 5 ½ βαθμούς κατέκτησε την 14η θέση. Σίγουρα οι δυνατότητες του Ραφαέλ είναι πολύ μεγαλύτερες και η θέση τον αδικεί αλλά είναι βέβαιο πως με την συνέχιση της δουλειάς  που κάνει πολύ σύντομα οι κόποι του θα ανταμειφθούν! Η Θεοδωρογλάκη Βαρβάρα (17ο Χανίων) με 3 βαθμούς ήταν 13ο κορίτσι και ο Σκαράκης Σταύρος (1ο Σούδας) είχε 2½ αλλά λόγω ίωσης δεν έπαιξε στους τρεις τελευταίους αγώνες.
Σαράφης Ραφαέλ Πλατσάκη Ευγενία Θεοδωρογλάκη Βαρβάρα

και οι επιτυχίες συνεχίζονται… Στην Β’  δημοτικού είχαμε το ¨άστρο¨ της Χρυσής Χασουράκη να λάμπει! Η Χρυσή (1ο Μουρνιών) κατέκτησε τον Πανελλήνιο τίτλο με χαρακτηριστική άνεση θα λέγαμε. Έχοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση από την αρχή των αγώνων εξασφάλισε μία διαφορά ασφαλείας στη βαθμολογία από τα υπόλοιπα κορίτσια και τερμάτισε  όπως ξεκίνησε… πρώτη! Η Χρυσή πάλεψε και για μία διάκριση στην γενική βαθμολογία και τα αποτελέσματά της δείχνουν ότι έχει όλα τα προσόντα να το πετύχει! Στην ίδια κατηγορία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λεβάκης Κυριάκος (8ο Χανίων) ο οποίος ήταν συνεχώς στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κερδίζοντας μάλιστα τον 2ο της βαθμολογίας! Η 6η θέση που πήρε ανάμεσα σε 77 μαθητές ήταν ιδιαίτερα τιμητική αλλά βλέποντας στον πίνακα βαθμολογίας τα κριτήρια ισοβαθμίας που είχε καταλαβαίνουμε ότι η θέση αυτή τον αδικεί. Στην ίδια κατηγορία ο Κυριακογιαννάκης Γιάννης (3ο Χανίων) με 5 βαθμούς πήρε την 25η θέση και ο Σπανουδάκης Γιάννης (10ο Χανίων) με 4 βαθμούς πήρε την 48η θέση.
Κυριακογιαννάκης Γιάννης Χασουράκη Χρυσή Λεβάκης Κυριάκος

Στην Γ’  δημοτικού είχαμε τον Αντωνιουδάκη Γιώργο (10ο Χανίων) να ανεβαίνει στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση στη γενική βαθμολογία. Ο Γιώργος έχοντας μία εξαιρετική πορεία  (κατέκτησε φέτος το Πρωτάθλημα Ελλάδος έως 8 ετών και το ασημένιο στο περσινό Πανελλήνιο Μαθητικό) καταφέρνει πάντα να έχει μία σταθερότητα στο παιχνίδι του και να ανεβαίνει μόνιμα στο βάθρο των αγώνων. Μπράβο Γιώργο και πιστεύουμε ότι με την συνέχεια της δουλειάς που κάνεις θα είσαι μόνιμα ψηλά! Στην ίδια κατηγορία είχαμε διπλή διάκριση μιας και στο βάθρο ανέβηκε η Σκαράκη Γεωργία (1ο Σούδας) κατακτώντας την 3η θέση στα κορίτσια. Η Γεωργία έχοντας πολλές δυνατότητες στο παιχνίδι της έκανε την υπέρβαση και με ένα εντυπωσιακό σερί με τρία στα τρία στους τελευταίους και κρισιμότερους γύρους κατόρθωσε να μπει στην τριάδα. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία αυτή θα αποτελέσει και ένα καλό κίνητρο για να βάλει ακόμη ψηλότερους στόχους στα Πανελλήνια Νεανικά. Να τονίσουμε εδώ ότι την 2η θέση στα κορίτσια κατέκτησε η Τσαπάκη Ασημένια (5ο Ηρακλείου) από τον ΕΓΟ Ηρακλείου μία σκακίστρια που μας είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις και στα Παγκρήτια Νεανικά! Στην ίδια κατηγορία πολύ καλή παρουσία παρά την απειρία τους είχαν ο Μητάκος Γιώργος και ο Θεοδωρογλάκης Γιάννης που με 5,5 και  5 βαθμούς πήραν την 21η και 37η θέση αντίστοιχα.
Σκαράκη Γεωργία Αντωνιουδάκης Γιώργος Τσαπάκη Ασημένια

Και βέβαια οι επιτυχίες δεν σταματάνε… Στην Δ΄ δημοτικού ήταν η σειρά της Καραβιτάκη Αντωνίας (5ο Χανίων) να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο! Η Αντωνία έχοντας μία εξαιρετική εμφάνιση την προηγούμενη μέρα στα Ομαδικά όπου έκανε το απόλυτο αποτέλεσμα με 6 στα 6 κερδίζοντας αρκετά μεγαλύτερες αντιπάλους πάλεψε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και έδειξε ότι είχε όλα τα προσόντα να το πετύχει.
Καραβιτάκη Αντωνία
Η πορεία της σε όλο το πρωτάθλημα και η τελική της
Τρουλάκη Αθηνά
θέση δείχνει τις δυνατότητές της και σίγουρα περιμένουμε ένα αρκετά συναρπαστικό πρωτάθλημα τον Ιούνιο στο Ρίο. Στην ίδια κατηγορία η Τρουλάκη Αθηνά (5ο Χανίων) με 3.5 βαθμούς πήρε την 14η θέση στα κορίτσια και ο Μπατσάκης Παναγιώτης (3ο Κισσάμου) με 3,5 πήρε την 62η θέση.

Η Ε’ δημοτικού ήταν η μοναδική τάξη των Δημοτικών που δεν είδαμε αθλητή μας να ανεβαίνει στο βάθρο αλλά βέβαια ήταν και η μοναδική τάξη που δεν είχαμε κανέναν εκπρόσωπο από τον σύλλογό μας… μας έλειψε η παρουσία της Εριέττας που πιστεύουμε ότι είχε όλες τις δυνατότητες να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.

Και φτάνουμε στην ΣΤ’ δημοτικού με τα ¨χρυσά¨ παιδιά της ΣΑΧ! Μία κατηγορία που μόνιμα από τα Νήπια έως και τώρα έχουμε αθλητές στο βάθρο της βαθμολογίας! Από πού να πρωτοξεκινήσουμε? Δικαιωματικά ίσως από την Καραβιτάκη Ευαγγελία (5ο Χανίων) που η παρουσία της και μόνο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στις συναθλήτριές της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Από τα Νήπια έως και τη φετινή χρονιά έχει κατακτήσει έξι πρώτες Πανελλήνιες θέσεις! Οι φιλοδοξίες της Ευαγγελίας δεν σταματούνε όμως απλά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης κοριτσιού αλλά στοχεύουν ψηλά στην γενική κατάταξη, αφού τις περισσότερες φορές βρίσκεται στο βάθρο των νικητών με διπλή διάκριση! Αυτό έκανε και την φετινή χρονιά κατακτώντας ταυτόχρονα και την 2η θέση στη γενική κατάταξη! Να τονίσουμε επίσης ότι από τις έντεκα κατηγορίες αγώνων μόνο η Ευαγγελία στην κατηγορία της κατάφερε μία τέτοια διάκριση! Μπράβο σου για άλλη μια φορά Ευαγγελία!
 
 
Δίπλα από την Ευαγγελία στάθηκε στο βάθρο των νικητών ο Φυντριλάκης Κυριάκος (5ο Χανίων) κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο Κυριάκος εντυπωσιακός όπως πάντα έκανε την εμφάνισή του στους αγώνες με καινούργιο καπέλο που ¨έκλεψε¨ καρδιές αλλά παράλληλα έκανε και αυτός με τη σειρά του ένα πολύ καλό πρωτάθλημα διεκδικώντας το κάτι παραπάνω. Η τελική βαθμολογία τον βρήκε ισόβαθμο με άλλους πέντε παίκτες έχοντας όμως με διαφορά τα καλύτερα κριτήρια ισοβαθμίας κατακτώντας δίκαια το χάλκινο μετάλλιο. Αμέσως μετά ολοκληρώνοντας την σειρά επιτυχιών στην κατηγορία ο πάντα μαχητικός Παναγιώτης Τζαγκαράκης (5ο Χανίων) ο οποίος ισοβάθμησε και αυτός στην 3η θέση συμπληρώνοντας έτσι ένα καταπληκτικό ¨τρίο¨ παικτών που χρόνια μαζί στο ίδιο τμήμα προπονούνται και συναγωνίζονται σε Πανελλήνιο επίπεδο για την διάκριση! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας που μόνιμα όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεστε εκεί ψηλά!
Τζαγκαράκης Παναγιώτης Καραβιτάκη Ευαγγελία Φυντριλάκης Κυριάκος

Περνάμε τώρα στις κατηγορίες Γυμνασίων όπου εκεί η εκπροσώπησή μας ήταν μικρή μιας και αρκετά παιδιά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν.
Πατρελάκης Βαγγέλης
 Στην Α’  Γυμνασίου και σε μία πολύ δυνατή και δύσκολη κατηγορία, αγωνίστηκε ένας ακόμη αθλητής μας με πάρα πολλές διακρίσεις ο Βαγγέλης Πατρελάκης (Γυμν. Κουνουπιδιανών). Έμπειρος και σταθερός – Πρωταθλητής Ελλάδος τα δύο τελευταία χρόνια (με υπερπολύτιμη συμβολή) στο Πανελλήνιο διασυλλογικό  παίδων κορασίδων με την ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων και με χαρακτηριστική άνεση Πρωταθλητής στο Παγκρήτιο Μαθητικό και στο Δυτ. Κρήτης φέτος όπως κι όλα τα τελευταία χρόνια πάλεψε για μια θέση στο βάθρο κατακτώντας τελικά την 5η θέση.

Κουκουράκη Χρυσή
Στην Β’  Γυμνασίου η Κουκουράκη Χρυσή (1ο Ρεθύμνου) έχει τον τρόπο της και καταφέρνει πάντα να βρίσκει τον δρόμο για το βάθρο!  Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της και το 3ο για την ομάδα του Ρεθύμνου έχοντας έτσι μία από τις πιο επιτυχημένες πορείες φέτος σαρώνοντας όλα τα κύπελλα στο νησί! Πρωταθλήτρια Κρήτης έως 14 ετών – Πρωταθλήτρια σε Παγκρήτιο και Μαθητικό Δυτ. Κρήτης! Εδώ βέβαια θα λέγαμε μπράβο Μανόλη και συγχαρητήρια για τις αντοχές σου που τρέχεις!!!

Ολοκληρώνουμε το αφιέρωμα με την κατηγορία Λυκείων όπου  τις απουσίες του Θεοδώρου Ν. του Παπαδόπουλου Αργ. της Βοζινάκη Ανθής και των αδερφών Πετράκη (Ευαγγελία και Αργυρώ),   αντικατέστησε επάξια ο Νίκος Καλυκάκης! Ο Νίκος παρά την πίεση των διαβασμάτων κατέβηκε στους αγώνες με πολύ μεγάλη διάθεση και έλαμψε!
Καλυκάκης Νίκος

Είχε εξαιρετική πορεία κάνοντας 5 βαθμούς και σίγουρα αν δεν πετούσε τον τελευταίο βαθμό σε μία εντελώς κερδισμένη θέση θα τον βρίσκαμε στην πρώτη δεκάδα!  

 

Ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα να συγχαρούμε όλη την αποστολή που για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες!     

 

 

 

 

 

Αναλυτικά τώρα η βαθμολογία του ομαδικού, οι νικητές όλων των κατηγοριών καθώς και οι βαθμολογίες των παικτών από την Κρήτη είναι οι εξής:

 


Ο ΓΓΑ κ Ιούλιος Συναδινός απονέμει το κύπελλο στην νικήτρια ομάδα του 5ου Δημ Σχ Χανίων

15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (2017)
ΔΗΜΟΤΙΚΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ

ΣΧΟΛΕΙΑ

Gam

  +

  =

  -

Βαθμοί

Πόντοι

1η

5ο ΧΑΝΙΩΝ

6

6

0

0

12

22

2η

1ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

6

4

1

1

9

16

3η

7ο ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

6

4

1

1

9

15

4

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

6

3

2

1

8

17

5

ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

6

3

2

1

8

14

6

3ο ΦΕΡΩΝ

6

3

2

1

8

14

7

4ο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

6

4

0

2

8

14

8

4ο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6

4

0

2

8

14

9

3ο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

6

3

2

1

8

13

10

ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

6

3

1

2

7

15

11

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

6

3

1

2

7

13

12

8ο ΘΗΒΑΣ

6

1

5

0

7

13

13

9ο ΚΑΒΑΛΑΣ

6

2

3

1

7

13

14

13ο ΧΑΝΙΩΝ

6

3

1

2

7

12

15

113ο ΑΘΗΝΩΝ

6

3

1

2

7

12

16

ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

6

2

2

2

6

13

17

64ο ΠΑΤΡΩΝ

6

3

0

3

6

12

18

12ο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

6

2

2

2

6

12

19

22ο ΠΑΤΡΩΝ

6

1

4

1

6

11

20

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ

6

2

2

2

6

11

21

ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ

6

1

4

1

6

11

22

8ο ΚΗΦΙΣΙΑΣ

6

2

2

2

6

10

23

1ο ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

6

2

1

3

5

12

24

4ο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

6

2

1

3

5

11

25

16ο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

6

2

1

3

5

11

26

ΙΜ ΔΕΛΑΣΑΛ

6

2

1

3

5

10

27

81ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

6

1

3

2

5

8,5

28

55ο ΠΑΤΡΩΝ

6

2

0

4

4

11

29

11ο ΚΟΖΑΝΗΣ

6

2

0

4

4

11

30

11ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

6

1

2

3

4

10

31

ΝΑΥΤΙΛΟΣ

6

1

2

3

4

9

32

2ο ΚΟΖΑΝΗΣ

6

1

1

4

3

9

33

3ο ΠΑΤΡΩΝ

6

1

1

4

3

9

34

9ο ΑΙΓΙΟΥ

6

1

1

4

3

8,5

35

5ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

6

0

3

3

3

7,5

36

1ο ΘΗΒΑΣ

6

0

1

5

1

8

 

ΝΗΠΙΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

Club/City

βαθμοί

1ος

ΒΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

 

2ο ΚΗΦΙΣΙΑΣ

8

2ος

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ

 

22ο Χανίων

7,5

3ος

ΜΑΚΡΥΛΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ

 

FLOPSY BUNNIES

7

1η

ΨΑΡΙΑΝΟΥ  ΕΛΕΝΑ

w

1ο  Βαμβακόπουλου Χαν

6

2η

ΦΑΡΣΑΡΗ  ΜΕΛΙΝΑ

w

8ο  Ρεθύμνου

5,5

3η

ΧΡΥΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

w

Χαρούμενο Εργαστήρι Ρεθ.

5

14ος

ΒΙΤΕΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

ΣΤΑΛΟΥ

5

32ος

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Δημιουργία Ηρακλείου

3,5

34ος

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

Τσικαλαριών Χανίων

3,5

40ος

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

 

Νιού Χωριού Αποκορώνου

2,5

41η

ΚΑΖΑΚΟΥ ΖΩΗ

w

10ο  Χανίων

2,5
 

Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

Club/City

βαθμοί

1ος

ΒΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

4ο ΚΗΦΙΣΙΑΣ

8,5

2ος

ΓΚΟΓΚΟΛΑΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

7ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

8

3ος

ΛΑΥΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

15ο ΙΛΙΟΥ

7

1η

ΠΛΑΤΣΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ-ΒΑΛΕΡΙΑ

 w

19ο  Χανίων

6,5

14

ΣΑΡΑΦΗΣ ΡΑΦΑΗΛ

 

5ο  Χανίων

5,5

2η

ΖΗΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

 w

46ο  ΠΕΙΡΑΙΑ

5,5

3η

ΚΟΥΤΛΑ  ΜΑΡΙΑ

 w

3ο ΦΕΡΩΝ

5,5

36

ΓΚΟΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

5ο  Χανίων

4

37

ΣΓΟΥΡΟΥ ΤΕΡΨΗ

w

13ο  Χανίων

4

46

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

5ο  Ρεθύμνου

3,5

55

ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

 w

17ο  Χανίων

3

57

ΣΚΑΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

1ο  Σούδας

2,5 

Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

Club/City

Βαθμοί

1ος

ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

5ο  Αγίου Δημητρίου

8

2ος

ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ

7,5

3ος

ΣΙΝΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

3ο  ΠΑΤΡΩΝ

7,5

6

ΛΕΒΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

8ο  Χανίων

6,5

1η

ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

w

1ο  Μουρνιών Χανίων

6,5

12

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

8ο  Χανίων

6

2η

ΚΑΡΤΣΙΔΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

w

6ο ΒΟΥΛΑΣ

6

17

ΦΑΡΣΑΡΗΣ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ

 

7ο  Ρεθύμνου

6

19

ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

56ο  Ηρακλείου

5,5

3η

ΓΙΑΚΟΥΣΤΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

w

11ο  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

5

25

ΚΥΡΙΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

3ο  Χανίων

5

36

ΚΟΖΥΡΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

w

4ο  Αγ. Νικολάου

5

38

ΓΙΑΛΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ

 

Κριτσάς Αγ. Νικολάου

4,5

39

ΟΡΦΑΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

w

4ο  Αγ. Νικολάου

4,5

48

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

10ο  Χανίων

4

         


 

Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

Club/City

βαθμοί

1ος

ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

12ο ΔΗΜ. ΒΟΛΟΥ

8

2ος

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 

9ο ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7,5

3ος

ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

10ο Χανίων

7,5

1η

ΓΚΟΥΤΖΟΥΚΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΡΓΥΡΩ

w

12 ΚΕΡΚΥΡΑΣ

6

2η

ΤΣΑΠΑΚΗ  ΑΣΗΜΕΝΙΑ

w

5ο Ηρακλείου

6

21

ΜΗΤΑΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Ναυστάθμου Χανίων

5,5

23

ΠΡΟΔΡΟΜΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

9ο ΑΙΓΙΟΥ

5,5

3η

ΣΚΑΡΑΚΗ   ΓΕΩΡΓΙΑ

w

1ο Σούδας

5,5

37

ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

 

17ο Χανίων

5 

Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση

Name

sex

RtgN

Club/City

βαθμοί

1ος

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

1197

10ο Αιγίου

8

2ος

ΜΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

1235

1ο  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

7

3ος

ΔΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

1131

2ο ΚΟΖΑΝΗΣ

7

6

ΚΑΖΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

1047

2ο Βουτών

6,5

1η

ΚΑΡΤΣΙΔΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

w

1100

3ο ΒΟΥΛΑΣ

6

2η

ΚΑΛΑΜΟΥΚΟΥ   ΓΙΟΛΑΝΤΑ

 w

1127

15ο ΚΑΒΑΛΑΣ

5,5

3η

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ  ΑΝΤΩΝΙΑ

 w

1167

5ο Χανίων

5,5

25

ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

996

7ο Ηρακλείου

5,5

42

ΚΑΡΟΥΖΟΥ  ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ-ΜΕΛΙΝΑ

w

946

15ο Ηρακλείου

4,5

62

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

0

3ο Κισσάμου Χανίων

3,5

67

ΤΡΟΥΛΑΚΗ   ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΙΑ

w

964

5ο Χανίων

3,5

71

ΣΙΒΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

0

5ο Ρεθύμνου

3Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

RtgN

Club/City

βαθμοί

1ος

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

1579

55 ΔΗΜ. ΠΑΤΡΩΝ

8,5

2ος

ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

 

1363

4ο Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

7,5

3ος

ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

1357

4ο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

7

1η

ΚΙΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 w

1402

7ο Πετρούπολης

6

15

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

1018

15ο Χανίων

6

2η

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

 w

1243

3 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

6

3η

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

1152

3ο Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

6

22

ΜΑΥΡΙΔΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

w

1077

8ο Χανίων

5,5

28

ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

1505

Θεοδωρόπουλου

5,5

36

ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΤΩ

 w

1388

1ου Χανίων

5

50

ΠΑΠΑΔΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 w

1214

11ο Χανίων

4,5

59

ΚΑΒΟΥΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

976

5ο Ρεθύμνου

4

67

ΦΡΑΪΔΑΚΗΣ  ΕΜΑΝΟΥΗΛ

 

0

5ο Ρεθύμνου

4

82

ΣΟΛΙΔΑΚΗΣ ΡΟΔΑΜΑΝΘΥΣ-ΙΑΣΩΝ

 

852

13ο Χανίων

3

95

ΤΣΟΛΚΑ   ΔΗΜΗΤΡΑ

 w

0

5ο Ρεθύμνου

2
 
Ο Πρόεδρος της ΣΑΧ κ. Σπυριδάκης Γιάννης με τους νικητές της ΣΤ΄ Δημοτικού

ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

RtgN

Club/City

βαθμοί

1

ΚΡΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

1801

100ο ΑΘΗΝΩΝ

9

1η

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 w

1586

5ο Χανίων

7,5

3ος

ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

1619

5ο Χανίων

6,5

4ος

ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1645

5ο Χανίων

6,5

10

ΣΗΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

1483

13ο Χανίων

6

14

ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

1560

Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο

6

2η ΚΟΥΚΟΥΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΑΝΝΑ w

1172

1ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

6

3η

ΚΑΡΤΣΙΔΗΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

w

1300

3Ο ΔΣ ΒΟΥΛΑΣ

5,5

28

ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ

w

1241

14ο Ηρακλείου

5

30

ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ

w

1098

Θεοδωρόπουλου

5

34

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

1310

13ο Χανίων

4,5

52

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ  ΣΟΦΟΚΛΗΣ

 

884

13ο Χανίων

4

Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση

Name

sex

RtgN

Club/City

βαθμοί

1ος

ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

1739

2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ

7,5

2ος

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

 

1985

6  ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

7,5

3ος

ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

1840

 ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

7,5

5

ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

1857

Κουνουπιδιανών

6,5

1η

ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΗ ΦΙΛΙΠΠΑ

w

1189

 ΓΕΡΑΚΑ

6

2η

ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

w

1604

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

5,5

3η

ΛΙΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

w

1072

3ο  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

5

24

ΚΟΖΥΡΗΣ   ΗΛΙΑΣ

 

1544

4ο Αγ. Νικολάου

5

28

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ  ΑΣΗΜΕΝΙΑ

w

1366

3ο Χανίων

5

53

ΜΠΑΝΤΑ  ΔΙΟΝΥΣΙΑ

 w

0

2ο-5ο Νέας Αλικαρνασσού

3,5 

Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Rk.

Name

sex

RtgN

Club/City

Pts.

1ος

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

1649

ΙΔΙΩΤ. ΓΥΜΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ  Ε

8,5

2ος

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

1895

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ Π

8

3ος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

1422

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ Π

6,5

1η

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ   ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

w

1535

1ο ΚΑΒΑΛΑΣ

6

2η

ΜΠΑΝΙΑ ΕΛΕΝΗ

w

1299

2ο  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

5

3η

ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ  ΧΡΥΣΗ

w

1293

1ο Ρεθύμνου

4,5

33

ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

1349

Θεοδωρόπουλου

3,5

35

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

 

906

1ο Ελ. Βενιζέλου

3,5

Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Rk.

Name

sex

RtgN

Club/City

Pts.

1ος

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΘΕΟΧΑΡΗΣ

 

1656

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

8

2ος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

1693

6Ο ΙΛΙΟΥ

7,5

1η

ΚΑΛΥΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

 w

1528

7ο  Πατρών

6,5

4

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

1649

 ΚΑΝΗΘΟΥ

6

2η

ΤΣΙΡΛΗ   ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

w

1215

5ο ΚΑΒΑΛΑΣ

5

3η

ΤΟΥΝΤΑ ΛΗΤΩ-ΕΛΕΝΗ

w

1256

2ο  ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

5

ΛΥΚΕΙΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Rk.

Name

sex

RtgN

Club/City

Pts.

1ος

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

1873

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

7,5

2ος

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

1912

ΠΡΟΤΥΠΟ  ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕ

7

3ος

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

1905

3ο ΚΑΒΑΛΑΣ

7

5

ΚΑΔΙΑΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

1960

2ο Ηρακλείου

6,5

1η

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗ

w

1495

ΜΑΡΚΟΠΟΎΛΟΥ ΑΤΤΙΚΉΣ

5,5

2η

ΛΕΜΟΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ

w

1470

1ο ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ

5,5

3η

ΓΟΥΡΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

w

1430

2ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5

25

ΚΑΛΥΚΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

1142

Ελ. Βενιζέλου

5

36

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

1310

Ελ. Βενιζέλου

4