ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜΟ Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας κηρύσσει την έναρξη των αγώνων κάνοντας την πρώτη κίνηση στην αναμέτρηση του Ανδρέα Κελίρη με τον Ευγένιο Ιωαννίδη.

Δείτε την ζωντανή μετάδοση των παρτίδων στην κατηγορία αγοριών  Δείτε την ζωντανή μετάδοση των παρτίδων στην κατηγορία κοριτσιών 

Νέες ανατροπές και ανακατατάξεις στην κορυφή των πρωταθλημάτων!
Ο Ανδρέας Κελίρης πέρασε στην πρώτη θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών!


Η Καραβιτάκη Ευαγγελία και η Κουτσίδη Αμαλία ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας Νέων Γυναικών!

 Γράφαμε και στα προηγούμενα άρθρα για το σασπένς των
Γεωργακόπουλος Νίκος
πρωταθλημάτων και επιβεβαιωνόμαστε καθημερινά! Το πρωτάθλημα έχει πάρει ¨φωτιά¨  και βλέπουμε στους τελευταίους γύρους συνεχείς ανατροπές και στις δύο κατηγορίες! Την προχτεσινή μέρα μπορεί να ήταν ο Σταθόπουλος πρωταγωνιστής κάνοντας την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τον Κελίρη αλλά χτες ήταν η μέρα του Γεωργακόπουλου! Ο Νίκος συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία που έχει στο πρωτάθλημα απέσπασε ισοπαλία από τον Σταθόπουλο ανεβάζοντας έτσι στην πρώτη θέση και πάλι τον Ανδρέα Κελίρη! 2ος ο Σταθόπουλος με 5,5 βαθμούς και 3ος ο Νίκος Γεωργακόπουλος με 5 βαθμούς και με ¨συγκάτοικους¨  τον Ιωαννίδη Ευγ., τον Σαμαρίδη Κ., τον Τσεκμέ Δημ., τον Κουσκούτη Γ. Αλ., τον Ανδρουτσόπουλο Αγ. Βασ., τον Γιάννη Καλογερή και τον Στέλιο Πετράκη. ¨Καυτά¨ τα σημερινά ματς με τον Κελίρη να αντιμετωπίζει τον Καλογερή, τον Σταθόπουλο να παίζει με τον Σαμαρίδη τον Γεωργακόπουλο με τον Ιωαννίδη και τον Ανδρουτσόπουλο εναντίον του Κουσκούτη.
Αντίστοιχο σκηνικό είχαμε και στα κορίτσια όπου η Πετράκη Ευαγγελία έχασε από την Χρυσόγελου και ταυτόχρονα και την θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας παραχωρώντας πάλι στην Καραβιτάκη
Κουτσίδη Αμαλία
Ευαγγελία που μαζί με τον Γεωργακόπουλο διεκδικούν τον τίτλο των αθλητών με την καλύτερη απόδοση. Η Ευαγγελία συνεχίζοντας την καταπληκτική εμφάνιση στην διοργάνωση προσπέρασε το εμπόδιο της Καραθανάση και μπαίνει στην τελική ευθεία με πάρα πολλές αξιώσεις! Στην πρώτη θέση ισοβαθμεί και η Κουτσίδη Αμαλία η οποία κάνει επίσης ένα πολύ καλό τουρνουά και η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρωτοπόρων θα δώσει ένα ¨φτερούγισμα¨ στην νικήτρια. Χρυσόγελου Αθ. και Πετράκη Ευαγγ. Ισοβαθμούν στην 3η θέση με 5 βαθμούς και Βοζινάκη Ανθή, Καραθανάση Ειρήνη και Πραματευτάκη Λουκία έχουν από 4,5 ελπίζοντας όλες αυτές για μία θέση στην τριάδα.   

 

Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά στο Μεγάλο Αρσενάλι και υπάρχει καθημερινή ζωντανή αναμετάδοση των παρτίδων μέσω της ιστοσελίδας της ΣΑΧ www.chaniachess.gr μία αναμετάδοση που έγινε εφικτή χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Να τονίσουμε επίσης για άλλη μια φορά την βοήθεια από τους Χανιώτες παραγωγούς για τα κεράσματα που προσφέρουν καθημερινά σε όλους τους παίκτες και ¨γλυκαίνουν¨
την ώρα παραμονής των επισκεπτών και συνοδούς και είναι: Το ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΑΜΠΑΚΗ, ο Ξυλόφουρνος Αγ. Νεκταρίου ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ, τα αρτοποιεία ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΓΛΥΜΙΔΑΚΗ, ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ, το Καφεκοπτείο ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΛΙΜΑΤΣΑΚΗ, ΣΠΙΤΙΚΟ. 

Η διοργάνωση διεξάγεται από την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι το ΣΥΝΚΑ Χανίων και η ΣΥΦΑΧ.