ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2017

ΒΟΖΙΝΑΚΗ ΑΝΘΗ - ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ - ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΧΡΗΣΗ και ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΕΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΥΡΤΩ

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΣΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ!

Αθλητές, προπονητές και παράγοντες της ΣΑΧ με τα τρόπαιά τους μετά τους αγώνες.

Για άλλη μια φορά οι αθλητές των Χανίων πρωτοστάτησαν και σάρωσαν τα μετάλλια στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στο Ρίο της Πάτρας! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός να βλέπουμε από τις 10 συνολικά κατηγορίες στις πέντε να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αθλητές της πόλης μας! 

5 χρυσά μετάλλια, δύο αργυρά και ένα χάλκινο είναι η συνολική συγκομιδή μεταλλίων από την οποία την μερίδα του λέοντος κατέκτησαν για άλλη μια φορά οι αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων, δημιουργώντας ένα εξωπραγματικό ρεκόρ για τα δεδομένα του σκακιστικου χώρου! Από τα 8 συνολικά μετάλλια, τα 6 κατέκτησαν αθλητές της, με 4 χρυσά ένα αργυρό και ένα χάλκινο σαρώνοντας κυριολεκτικά τις επιτυχίες! Για να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας απλά να πούμε ότι στις 315 συμμετοχές που υπήρχαν από τουλάχιστον 90 συλλόγους της χώρας μας δεν υπήρχε κανείς σύλλογος που να έχει κατακτήσει πάνω από ένα χρυσό μετάλλιο και η ΣΑΧ είχε τέσσερα! 

Οι συμμετοχές ήταν ελάχιστα αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μεγάλη όμως ήταν και η αποστολή της ΣΑΧ συμμετέχοντας σ’ αυτή 25 νεαροί αθλητές! Η διοργάνωση κυμάνθηκε σε πολύ ψηλά επίπεδα με τις καινοτομίες που καθιερώθηκαν από την προηγούμενη χρονιά με ζωντανές αναμεταδόσεις όλων των παρτίδων και συνεντεύξεις παικτών σε live μετάδοση. Η εμπειρία βέβαια που εκφράζεται από στο πρόσωπο του Διευθυντή αγώνων κ. Γιώργου Γεωργόπουλου που έδωσε τα μέγιστα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν άψογα!

Αγωνιστικά τώρα να ξεκινήσουμε από την κατηγορία κάτω των 16 ετών όπου εκεί έλαμψε το άστρο της Βοζινάκης Ανθής (ΣΑΧ)! Μία εκπληκτική εμφάνιση στην πιο δύσκολη κατηγορία, όπου η Ανθή παίζοντας άψογα είχε ένα εντυπωσιακό σερί με 7 στα 7 εξασφαλίζοντας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος δύο γύρους πριν το τέλος των αγώνων! Η αθλήτρια της ΣΑΧ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδειχτεί στην πόλη μας και έχει δείξει επανειλημμένα τις πλούσιες αρετές της κατακτώντας για 4η φορά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος! Με την επιτυχία της αυτή η Ανθή κέρδισε παράλληλα και την πριμοδότηση για τα Α.Ε.Ι.

Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 16 ετών από αριστερά 3η η  Γεωργίτση Αντιγόνη στη μέση η Βοζινάκη Ανθή
Πρωταθλήτρια Ελλάδος και δεξιά της 2η η Λουκά Μαγδαληνή

Η δεύτερη μεγάλη επιτυχία ήρθε στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, όπου η Καραβιτάκη Ευαγγελία (ΣΑΧ) έκανε απλά το αναμενόμενο! Ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και απλά βγήκε πρώτη! Η δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με το πλούσιο ταλέντο της της έχουν δώσει ένα σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων κοριτσιών της ηλικίας της, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει! Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η Ευαγγελία αν και μόλις 12 ετών είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο και στην κατηγορία κάτω των 20 ετών! Πρωταθλήτρια Ελλάδος κάτω των 8 ετών, κάτω των 10 ετών και τώρα κάτω των 12 ετών! Μπράβο Ευαγγελία!  Στην ίδια κατηγορία είχαμε μία ακόμη μεγάλη επιτυχία με την Καντεράκη Μυρτώ (ΚΥΔΩΝ) να κατακτά το αργυρό μετάλλιο!

Οι νικήτριες κάτω των 12 ετών από αριστερά, 2η η Καντεράκη Μυρτώ, στη μέση η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Καραβιτάκη Ευαγγελία
 και δεξιά 3η η Γιούτσου Μιράντα

Και τα χρυσά μετάλλια συνεχίζονται και σειρά είχε στην κατηγορία κάτω των 10 ετών η μικρότερη αδερφή της Ευαγγελίας, η Καραβιτάκη Αντωνία (ΣΑΧ). Η Αντωνία και αυτή με τη σειρά της είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδος κάτω των 8 ετών αλλά τότε με τετραπλή ισοβαθμία! Η δουλειά που έκανε όμως όλα αυτά τα χρόνια την βοήθησε να αποκτήσει ένα σαφές προβάδισμα και κατέκτησε πειστικά και αδιαμφισβήτητα τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος. Είναι σαφές ότι έπαιξε το καλύτερο σκάκι έχοντας σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια των αγώνων εξασφαλίζοντας ένα γύρο πριν το τέλος την πρώτη θέση! Ήταν μία επιτυχία που οφείλεται ξεκάθαρα στην μεγάλη της προσπάθεια όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 10 ετών από αριστερά 3η η Καλαμούκου Γιολάντα στη μέση η Πρωταθλήτρια Ελλάδος
Καραβιτάκη Αντωνία και δεξιά 2η η Καρτσιδήμα Αγγελική

Και φτάνουμε στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, που όπως γράφαμε και πέρσι είναι μία κατηγορία που πρέπει αυτόματα να δίνουν το κύπελλο στα Χανιά! Από το 2012 μέχρι και φέτος Χανιώτες αθλητές πρωταγωνιστούν και κατακτούν το κύπελλο και την φετινή χρονιά είχαμε τριπλή διάκριση!

Ξεκινάμε από τα κορίτσια, όπου η Χασουράκη Χρυσή (ΣΑΧ) επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί (όσο μπορείς να το πεις σε τέτοια ηλικία) και κατέκτησε εύκολα και ξεκάθαρα την πρώτη θέση! Οι 6,5 βαθμοί στους επτά αγώνες και ο ενάμισης βαθμός διαφορά από την δεύτερη είναι ένα δείγμα ενός άλλου μεγάλου ταλέντου που αναδεικνύεται στην πόλη μας! Η Χρυσή είχε πρωταγωνιστήσει και την περσινή χρονιά στο αντίστοιχο πρωτάθλημα αν και μόλις Α’  δημοτικού τότε αλλά φέτος ήταν σαρωτική! Οι δυνατότητές της είναι μεγάλες και το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσει την δουλειά που κάνει για να συνεχίσει την πορεία των επιτυχιών! Στην ίδια κατηγορία είχαμε διπλή επιτυχία στο βάθρο των αγώνων με την Πλατσάκη Ευγενία (ΣΑΧ) να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο! Η Ευγενία αν και μόλις Α΄ δημοτικού έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει παράλληλα με την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η επιτυχία αυτή σε τόσο μικρή ηλικία δεν είναι καθόλου εύκολη και δείχνει ότι το μέλλον του Χανιώτικου σκακιού είναι λαμπρό!

Οι νικήτριες κάτω των 8 ετών από αριστερά 2η η Γιακουστίδου Ευγενία, στη μέση η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Χασουράκη Χρυσή
και δεξιά η Πλατσάκη Ευγενία

Ολοκληρώνοντας τις επιτυχίες των αθλητών της πόλης μας στην κατηγορία κάτω των 8 ετών αγοριών όπου σειρά είχε να λάμψει το άστρο του Μάνου Μαυρίδη (ΟΑΧ)! Ο Μάνος έχει δείξει επανειλημμένα το πλούσιο ταλέντο του και τις δυνατότητές του και εδώ σε μία αρκετά ανταγωνιστική κατηγορία κατόρθωσε να αντέξει και να κερδίσει καθαρά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες! Μία ξεκάθαρη πρώτη θέση και μία εντυπωσιακή σταθερότητα στις παρτίδες του παρά την πολύ μικρή ηλικία του!

Οι νικητές στην κατηγορία κάτω των 8 ετών από αριστερά: 3ος ο Σινούρης Ανδρέας, στη μέση ο Πρωταθλητής Ελλάδος Μαυρίδης Μάνος
 και δεξιά 2ος ο  Βάσσης Μιχάλης

Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών αγωνίστηκε ο Πατρελάκης Βαγγέλης (ΣΑΧ). Μία εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία με πολλούς αθλητές να έχουν ξεφύγει αγωνιστικά σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ο Βαγγέλης ένας αθλητής που μόνιμα πρωταγωνιστεί έχοντας κατακτήσει επανειλημμένα την πρώτη θέση κυνήγησε και εδώ την μεγάλη διάκριση. Ήταν σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος και η λήξη του τον βρήκε να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο!

Οι νικητές στην κατηγορία κάτω των 14 ετών από αριστερά: 3ος Σπυρόπουλος Νίκος, στη μέση ο Πρωταθλητής Ελλάδος
Κατοπώδης Δημήτριος και δεξιά 2ος ο Πατρελάκης Ευάγγελος

Να επισημάνουμε επίσης την πολύ καλή εμφάνιση του Νίκου Γεωργακόπουλου (ΣΑΧ) στην κατηγορία κάτω των 16 ετών που πήρε την 6η θέση, του Παναγιώτη Τζαγκαράκη (ΣΑΧ) και του Κυριάκου Φυντριλάκη (ΣΑΧ) στην κατηγορία κάτω των 12 ετών που πήραν την 5η και 8η θέση αντίστοιχα, του Αντωνιουδάκη Γιώργου (ΣΑΧ), Τζεμανάκη Γρηγόρη (ΚΥΔΩΝ) και Βιολάκη Αναστάση (ΣΑΧ)  στην κατηγορία κάτω των 10 ετών που με 6 βαθμούς πήραν την 5η , 7η και 8η θέση αντίστοιχα και τον Κυριακογιαννάκη Γιάννη (ΣΑΧ) στην κατηγορία κάτω των 8 ετών που πήρε την 6η θέση.

 


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ολοκληρώνοντας το άρθρο και κάνοντας έναν γενικότερο απολογισμό σε συλλογικό επίπεδο βλέπουμε ότι υπάρχει μία μοιρασιά των διακρίσεων μιας και τα 30 μετάλλια κατέκτησαν αθλητές είκοσι ένα διαφορετικών συλλόγων. Οι 315 αθλητές που συμμετείχαν εκπροσωπούσαν 96 συλλόγους από 43 πόλεις της Ελλάδος. Από τους συλλόγους αυτούς οι 37 ήταν αυτοί που είχαν αθλητές στην πρώτη 8αδα έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στην επίσημη αξιολόγηση της ΕΣΟ.  Εκτός από την ΣΑΧ που είχε τη χαρά να δει έξι αθλητές της στο βάθρο των νικητών άλλοι τρεις σύλλογοι είχαν δύο αθλητές τους στο βάθρο!  Η βαθμολογία της ΣΑΧ έφτασε στους 61 βαθμούς και είναι μακράν η καλύτερη σε επίπεδο συλλόγων η οποία θα μπορούσε να είναι και ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε ότι δεν αγωνίστηκαν αθλητές της οι οποίοι πρωταγωνιστούσαν σε αντίστοιχα πρωταθλήματα όπως ο Θεοδώρου Νικόλας, ο Παπαδόπουλος Αργύρης και η Πετράκη Ευαγγελία η οποία πρόσφατα είχε αναδειχτεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος κάτω των 20 ετών.

Να επισημάνουμε ότι σύλλογοι και Ενώσεις αξιολογούνται με τους αθλητές που κατατάσσονται στην πρώτη οκτάδα ενώ στα κορίτσια στην πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά τώρα η βαθμολογία και τα μετάλλια που κατέκτησαν όλοι οι σύλλογοι έχει ως εξής:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

βαθμοί

χρυσά

αργυρά

χάλκινα

1

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

61

4

1

1

2

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

24

 

2

 

3

Σ.Ο. ΚΑΒΑΛΑ

22

 

1

1

4

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ

19

1

1

 

5

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

13

 

1

1

6

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ Ο.Σ.

10

 

 

 

7

3 ΑΣΤΕΡΕΣ

10

 

 

1

8

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

9

 

 

1

9

ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9

 

 

1

10

Σ.Π.Ζ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

9

 

 

 

11

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ

9

 

1

 

12

Σ. Α. ΠΥΡΓΟΥ

8

1

 

 

13

ΟΑΧ

8

1

 

 

14

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

8

1

 

 

15

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.

8

1

 

 

16

ΑΜΕΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

8

1

 

 

17

Σ.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

8

 

 

1

18

Σ.Α. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

8

 

 

 

19

ΟΣ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ

7

 

1

 

20

ΕΠΑΣ ΠΕΥΚΗΣ ¨ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ¨

7

 

1

 

21

Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

7

 

1

 

22

ΓΙΑΝΙΤΣΑ

7

 

 

 

23

ΛΑΥΡΙΟ

6

 

 

1

24

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

6

 

 

1

25

ΔΕΛΑΣΑΛ

6

 

 

1

26

Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

5

 

 

 

27

ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

5

 

 

 

28

ΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

 

 

 

29

Σ.Ο. ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

4

 

 

 

30

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

4

 

 

 

31

Μ.Γ.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

4

 

 

 

32

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

4

 

 

 

33

Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3

 

 

 

34

ΑΙΓΑΛΕΩ

3

 

 

 

35

Σ.Ο. ΡΟΔΟΥ ¨ΙΠΠΟΤΗΣ΄

3

 

 

 

36

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

2

 

 

 

37

ΕΥΒΟΪΚΗ

1

 

 

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη για άλλη μια χρονιά έχει εντυπωσιακή παρουσία στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα με 53 αθλητές να αγωνίζονται, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων μιας και σχεδόν οι μισοί αθλητές που αγωνίζονται ανήκουν στο σύλλογο αυτό! Αναλυτικά στον πίνακα παρακάτω μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές των αθλητών από κάθε σύλλογο.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

No.

Σύλλογος

Συμμετοχές

1

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

24

2

ΟΦΗ

7

3

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

8

4 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2
5

ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5

6

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ

1

7

ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ

3

8

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ

2

9

ΟΑΑ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ"

1

ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017
Κορίτσια κάτω των 8 ετών

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Χασουράκη Χρυσή

0

0

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

6,5

0

26

2

Γιακουστίδου Ευγενία

0

0

Σκακιστικη Παρεμβαση Τριανδριασ

5

1

26

3

Πλατσάκη Ευγενία Βαλέρια

0

0

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

5

0

26

4

Σκλαβούνου Καλλιόπη

0

1140

Σπζ Κερκυρας

4,5

0

27

5

Καρτσιδήμα Σταυρούλα

0

0

Σκακιστικος Ομιλος Λευκιππος

4

0

26

6

Κοζύρη Κατερίνα

0

0

Αο ''λατω'' Αγιου Νικολαου

4

0

25

7

Πλακιά Ναταλία

0

0

Ασα Λαρισας

4

0

24

8

Αθανασοπούλου Ελένη

0

0

Σο Πατρων

4

0

22

9

Δούμου Ιωάννα

0

0

Ο. Φ. Σ Καβαλας

3

2

23

10

Χρυσού Ιωάννα

0

0

ΣΚ.Ο.Ρ.

3

0

18

 

Κουτρουμάνου Ηλέκτρα

0

0

Σσ - Ακαδ. Σκακι Αγ. Βασιλειου

3

0

18

12

Ψαριανού Ελένη

0

0

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

2

0

20

13

Τουμπακάκη Μαρία

0

0

Ευβοικη Εσ

1

0

23ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Mavridis Emmanouil

1102

980

Ομιλος Αθλητων Χανιων 2000

8

0

47

2

Vassis Michail

1149

830

Επασ Πευκης "αριστοτελης"

7

1

48

3

Sinouris Andreas

1011

0

Σο Πατρων

7

0

47

4

Petridis Dimitrios Panagiotis

1032

900

Οσ Γιαννιτσων

6

1

47

5

Sitsanis Nikolaos 44725

1048

1003

Ασ Παπαγου

6

0

49

6

Kyriakogiannakis Ioannis

1086

1018

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

5,5

0

44

7

Papaioannou Dimitrios

0

0

Οσ Πορτο Ραφτη - Μαρκοπουλου

5,5

0

42

8

Gavriilidis Nikiforos

0

834

Χαν Καλαμαριας

5,5

0

40

9

Gkogkolas Georgios

0

0

Μγσ "ο Εθνικος" Αλεξανδρουπολης

5,5

0

38

10

Levakis Kyriakos

0

0

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

5

0

44

11

Yfantis Evangelos

0

0

Εοσ Αχαρνων

5

0

41

12

Lafkas Ioannis

0

833

Αο Κρανιδιου

5

0

41

13

Karagiorgas Pavlos

0

0

Σσ Λαρισας

5

0

38

14

Kotsis Dimitrios

0

830

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

5

0

38

15

Alysandratos Aristotelis Leo

0

888

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

4,5

0

44

16

Gkogkas Panteleimon

0

0

Ο.Α.Χ.

4,5

0

37

17

Baxevanis Vasileios

0

830

Ασ Παπαγου

4,5

0

36

18

Papachristopoulos Georgios

0

865

Σο Πατρων

4

0

37

19

Theodoridis Charalampos

0

0

"πνευμαθλον"

4

0

36

20

Valsamos Konstantinos

0

0

Πατραϊκος Συλλογος Σκακιστων

4

0

35

21

Sarafis Rafail

0

0

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

4

0

35

22

Iordanidis Georgios

0

0

Ασ Ασπροπυργου "ασπρος Πυργος"

4

0

34

23

Poupalos Ionas

0

0

Ασ Παπαγου

4

0

32

24

Skarakis Stavros

0

0

Αθλητικος Ομιλος Καϊσσα Χανιων

4

0

31

25

Chatzigavriil Antonios

0

0

"πνευμαθλον"

4

0

31

26

Xhuveli Rafael

1018

903

Σπζ Κερκυρας

3,5

0

38

27

Spyridakis Georgios

0

0

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

3,5

0

32

28

Kepenos Vasileios

0

0

Ασα Αιγιαλειας

3

0

36

29

Diamantakos Konstantinos

0

0

Σο Σαμου Μελισσος

2,5

0

25

30

Pantelis Anastasios Panagioti

0

0

Σπζ Κερκυρας

2

1

29

31

Moutafis Athanasios

0

0

Πατραϊκος Συλλογος Σκακιστων

2

0

31


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Καραβιτάκη Αντωνία

1084

1167

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

7,5

45

46

2

Καρτσιδήμα Αγγελική

1224

1100

ΑΣ Παπαγου

6,5

44

48

3

Καλαμούκου Γιολάντα

1168

1127

Ομιλος Φιλων Σκακιου Καβαλας

6

44

47

4

Παπαδοπούλου Μαριλένα

1213

969

Πειραικος Οσ

6

39

42

5

Χριστοδούλου Γεωργία

1113

968

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

5,5

44

47

6

Γκουτζούκη Αικατερίνη Αργυρώ

1192

1150

Σπζ Κερκυρας

5,5

43

46

7

Μπλίτσα Άρτεμις

1188

948

Μγσ "ο Εθνικος" Αλεξανδρουπολης

5,5

42

44

8

Σκαράκη Γεωργία

1084

0

ΑΣ Ε ΟΤΕ Ν. Χανιων 200

5,5

33

35

9

Τζαβάρα Ελένη

1188

934

Αθλητικος Ομιλος Πευκης

5

44

47

10

Πλέτσια Κων/να

1081

830

Απο "αιγλη" Παπαγου

5

35

36

11

Τσεκούρα Σταυρούλα

1027

830

Ενωση Σπαρτης Μικρας Ασιας

4,5

41

44

12

Δαρβίρη Χαρίκλεια

1008

934

Ασο Πετρουπολης "ΔΙΑΣ"

4,5

41

44

13

Ακρίβα Χριστίνα

1111

0

ΑΣ Ε ΟΤΕ Ν. Χανιων 200

4,5

39

41

14

Καπια Αγγελική

0

830

Σο Πολιχνης

4

42

45

15

Θεοδωρίδου Μαρία

0

0

"πνευμαθλον"

4

38

40

16

Αθανασοπούλου Ανδριάννα

0

0

Νο Καλαματας "ο Ποσειδων"

4

30

33

17

Χριστοπούλου Ναταλία

0

0

Σσ - Ακαδημια Σκακι Αγιου Βασιλειου

3,5

36

38

18

Τσιλιγιάννη Ιωάννα

0

0

Ασο Αιγιου

3,5

33

35

19

Δούμου Μαρία

0

0

Σο Καβαλας

3

31

32

20

Μαβρέλη Συμέλα Μαρία

0

830

Ασ Ασπροπυργου "ασπρος Πυργος"

3

31

33

21

Μουτάφη Λυδία Ουρανία

0

0

Πατραϊκος Συλλογος Σκακιστων

1,5

34

37


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
 
θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Makridis Dimitrios

1047

1118

Σκακιστικη Ακαδημια Πυργου

8,5

44

47

2

Gioutsos Vasileios

1231

1222

Συλλογος Ιωαννιτων Σκακιστων

7

49

54

3

Ximinis Ioannis

1039

965

Σακ "δελασαλ"

6,5

45

45

4

Papaoulakis Isidoros

1138

1008

Αο ''ζηνων'' Γλυφαδας

6,5

42

45

5

Antonioudakis Georgios

1102

1228

Αθλητικος Ομιλος Καϊσσα Χανιων

6

45

48

6

Dimanoudis Petros

1153

1230

Σκακιστικος Ομιλος Ροδου "ιπποτησ"

6

45

47

7

Tzemanakis Grigoris

1068

986

Αο "κυδων" Χανιων

6

42

43

8

Violakis Anastasios

1140

1093

Αθλητικος Ομιλος Καϊσσα Χανιων

6

40

40

9

Magklaras Panagiotis

1160

1197

Σο Πατρων

5,5

49

53

10

Magalakis Stefanos

1332

1235

Χαν Καλαμαριας

5,5

40

44

11

Kazakos Nikolaos

1291

1047

Οφη

5,5

40

44

12

Liamos Evangelos

1169

943

Ασ Θεσσαλονικης "ο Αρης"

5,5

36

39

13

Alexopoulos Georgios

1143

1157

Σο Πατρων

5

47

49

14

Tsarsitalidis Christos

1157

1037

Εσ Καλαμαριας

5

45

49

15

Despotis Athanasios

1248

906

Σο Λιβαδειας "ο Λεβαδος"

5

44

48

16

Dristellas Neoklis

1150

1226

Σκακιστικος ΟμιλοσςΦαλανης

5

44

46

17

Fotiadis Alexandros

1154

1111

Σακ "δελασαλ"

5

43

47

18

Hartofylakas Spyros

1286

1370

Σμσ Ελευσινας

5

41

45

19

Tsavdaras Dimitrios

1110

876

Αο "τρεις Αστερες '89"

5

35

38

20

Mastrogiannopoulos Christos P

0

950

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

5

34

37

21

Nteligiorgis Georgios

1133

1020

Εοαο "ο Φυσιολατρης" Νικαιασ

4,5

43

46

22

Paraskakis Filippos

1072

1063

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

4,5

39

42

23

Aleiferis Ioannis

1107

1121

Ομιλος Αθλητων Χανιων 2000

4,5

39

42

24

Georgiadis Athanasios Kat

1155

896

Σο Κατερινης

4,5

38

41

25

Christodoulakis Michail

1096

1147

Οα Χανιων

4,5

37

37

26

Aslanidis Thiseas

1188

1124

Απο ''κοτινος'' Χολαργου

4,5

36

39

27

Kalogridis Themistoklis

1062

1030

Μαπο "κεραυνος" Ωραιοκαστρου

4,5

35

38

28

Kostelidis Georgios

1347

1212

Εοσ Αχαρνων

4,5

35

38

29

Yannopapas Leontios

1243

871

Σο Παγκρατιου

4

41

44

30

Tzortzatos Dimosthenis Panagi

1241

830

Ασο Πετρουπολης "ΔΙΑΣ"

4

37

40

31

Tsouchnikas Georgios

1035

1022

Ακαδημιες  Χαν Καλαμαριας

4

36

38

32

Koutras Konstantinos

0

830

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

4

35

37

33

Alysandratos Spyridon

0

917

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

4

30

31

34

Spyratos Iason

0

830

Ασ Πατρων "προμηθεας"

4

30

30

35

Alepoudeas Stylianos

0

0

Σκακ. Ακαδ. Κορινθιας "αργοναυτησ"

4

26

27

36

Poupalos Nikolaos

0

0

Ασ Παπαγου

3,5

38

40

37

Tsourekas Kyriakos

1210

961

Σο Περιστεριου

3,5

37

40

38

Tziotis Antonios

0

0

Οσ Πορτο Ραφτη - Μαρκοπουλου

3,5

36

38

39

Chatzigavriil Georgios

1296

1047

Σο Καβαλας

3

45

49

40

Prodromakis Charalampos

0

969

Σο Πατρων

3

34

36

41

Ikonomou Theodoros

0

0

Ασ Παπαγου

3

32

34

42

Bolis Konstantinos

0

0

Σο Πατρων

3

29

29

43

Styfougias Evangelos

0

0

Σκακ. Ακαδ. Κορινθιας "αργοναυτησ"

3

27

27

44

Ladoukakis Emmanouil

0

0

Ενωση Σπαρτης Μικρας Ασιασ

2

29

30

45

Papakyriakos Konstantinos

0

0

Σκακ. Ακαδ. Κορινθιας "αργοναυτησ"

1

32

33


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2

1

Καραβιτάκη Ευαγγελία

1690

1586

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

7

44

49

2

Καντεράκη Μαρία Μυρτώ

1375

1388

ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" Χανιων

6,5

42

46

3

Γιούτσου Μιράντα

1294

1204

Συλλογος Ιωαννιτων Σκακιστων

6

44

46

4

Κιούση Παναγιώτα

1530

1402

Αθλητικος Ομιλος Πευκης

6

44

48

5

Αποστολακάκη Ευαγγελία

1218

1241

Σο Καβαλας

6

41

44

6

Γεωργίτση Σοφία

1437

1360

Σο "θωμας Γεωργιου"

5

46

50

7

Τσιβελεκίδου Ανθούλα Ελπίδα

1190

935

Σσ Πευκων Θεσσαλονικης

5

42

45

8

Τσάκωνα Μαρία

1321

1171

Χαν Καλαμαριας

5

41

45

9

Καρτσιδήμα Αικατερίνη

1405

1300

Ασ Παπαγου

5

41

45

10

Φοινικιανάκη Στέλλα

1215

1241

Παναθλητικος Ομιλος Ατσαλενιου

4,5

42

44

11

Αλειφέρη Αικατερίνη

1142

1152

Ομιλος Αθλητων Χανιων 2000

4,5

38

40

12

Γκίκα Μαρίνα

1068

1123

Φο Νεων Ηρακλειου Αττικης - Επικοιν

4,5

37

39

13

Τσεκούρα Βαϊα

1116

859

Ενωση Σπαρτης Μικρας Ασιας

4,5

36

38

14

Σκλαβούνου Ηλιάννα

1135

1100

Σπζ Κερκυρας

4,5

34

36

15

Καλιοντζάκη Εριέετα

1079

1144

Αθλητικος Ομιλος Καϊσσα Χανιων

4,5

33

35

16

Δερέκα Κων/να

1137

988

ΓΣ Φαρσαλων

4

40

43

17

Νικολακοπούλου Ελένη

1065

946

Ναυταθλητικη Ενωση Πατρων

4

32

34

18

Πεχλιβανίδου Καλυψώ

0

830

Σκακιστικη Παρεμβαση Τριανδριας

3,5

32

34

19

Τζορτζίδη Άννα Μαρία

0

0

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

3

30

32

20

Κοντοδήμου Νεφέλη

0

0

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

2,5

30

32

21

Ζεϊτουγιάν Ελένη

0

0

Αε Πατρων "ακαδημια Των Σπορ"

1,5

32

34ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Rk.

Name

RtgI

RtgN

Club/City

Pts.

TB1

TB2

 

1

Stefanou Dimitrios

1571

1579

Ναυταθλητικη Ενωση Πατρων

8

1

48

 

2

Krallis Christos

2218

1801

Εοαο "ο Φυσιολατρης" Νικαιας

8

0

48

 

3

Papagiannis Asterios

1693

1431

Σο Κατερινης

6,5

0

51

 

4

Gavriil Odysseas-Panagiotis

1679

1505

Σκακιστικη Ακαδημια Μουδανιων

6

0

49

 

5

Tzagarakis Panagiotis

1608

1645

Αθλητικος Ομιλος Καϊσσα Χανιων

6

0

46

 

6

Gavriilidis Orestis

1553

1550

Χαν Καλαμαριας

6

0

43

 

7

Mallios Ioannis

1604

1288

Εοαο "ο Φυσιολατρης" Νικαιας

6

0

39

 

8

Fyntrilakis Kyriakos

1647

1619

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

5,5

0

44

 

9

Giouvantsioudis-Mousiadis Ari

1446

1144

Οσ Τριανδριας

5,5

0

44

 

10

Sifogiannakis Andreas

1496

1483

Οα Χανιων

5,5

0

42

 

11

Stamatiou Rodolfos

1663

1491

Εοαο "ο Φυσιολατρης" Νικαιας

5,5

0

40

 

12

Kalogridis Antonios

1492

1357

Μαπο "κεραυνος" Ωραιοκαστρου

5

0

45

 

13

Koulis Vasilis Iosif

1466

1541

Σε ''Νικοπολη'' Πρεβεζας

5

0

44

 

14

Stefanou Konstantinos

1439

1499

Ναυταθλητικη Ενωση Πατρων

5

0

44

 

15

Diamantakos Sotirios

1434

1434

Σο Σαμου Μελισσος

5

0

41

 

16

Nasos Valerios

1433

1503

Μγσ "ο Εθνικος" Αλεξανδρουπολης

5

0

41

 

17

Christodoulou Panormitis

1454

1386

Ενωση Αθλοπαιδιων Πατρων

5

0

41

 

18

Kalamoukos Grigorios

1331

1296

Σο Καβαλας