28o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

28ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τα χρυσά κορίτσια της ΣΑΧ!

Για άλλη μια χρονιά γυρίζει η αποστολή της ΣΑΧ από ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα γεμάτη μετάλλια!
Τρία χρυσά, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια αλλά και μία επίσης δεύτερη θέση στο ομαδικό πρωτάθλημα είναι η συγκομιδή των μαθητών της ΣΑΧ στο 28
o Πανελλήνιο Μαθητικό πρωτάθλημα.

Μπορεί αυτή τη χρονιά οι αγώνες να διεξήχθησαν στην Χαλκιδική δυσκολεύοντας το ταξίδι πολλών μαθητών και με απουσίες πολλών παικτών που πρωταγωνιστούσαν στα πρωταθλήματα, αλλά οι αθλητές που πήγαν μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους! Πρώτα απ’ όλα τα χρυσά κορίτσια οι αδερφές Καραβιτάκη ( Ευαγγελία και Αντωνία) και η Καντεράκη Μυρτώ για άλλη μια χρονιά ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους! Αργυρό μετάλλιο ο Αντωνιουδάκης Γιώργος στην Β’ δημοτικού και χάλκινο μετάλλιο ο Φυντριλάκης Κυριάκος, και η Χασουράκη Χρυσή.  

Καραβιτάκη Ευαγγελία Καραβιτάκη Αντωνία Καντεράκη Μυρτώ

Δύο ακόμη μετάλλια κατέκτησαν μαθητές της Κρήτης με την Κοζύρη Κατερίνα από τον Άγιο Νικόλαο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και τον Σερπετσιδάκη Νίκο από τον ΟΦΗ να παίρνει την 2η θέση στη γενική κατάταξη.

Αναλυτικά τώρα η διοργάνωση αυτή τη χρονιά μετατέθηκε στην Χαλκιδική. Ένα μέρος που ειδικά για την Κρήτη ανέβαζε πολύ το κοστολόγιο συμμετοχής. Το γεγονός αυτό απέτρεψε την συμμετοχή αρκετών παικτών... Παρά τις δυσκολίες όμως ο συνολικός αριθμός της Κρητικής αποστολής ανερχόταν στους 44 μαθητές ένας αριθμός παραπάνω από διπλάσιος από το 2012 όταν είχε ξαναγίνει στο ίδιο μέρος. Η Χαλκιδική αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλικός προορισμός στους μαθητές όλης της Ελλάδος. Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών έφτασε στις 724! Ένας αριθμός εντυπωσιακός και ειδικά αυτά τα χρόνια της κρίσης αναδεικνύοντας για άλλη μια χρονιά την συγκεκριμένη διοργάνωση  σαν την πιο δημοφιλή που διεξάγεται στη χώρα μας.  Το επίπεδό της θα λέγαμε ότι ήταν σαφώς ανώτερο από τις αντίστοιχες στην Ερέτρια μερίδιο της οποίας έχει ο δραστήριος σύλλογος του Πολυγύρου με πρωτεργάτη τον κ. Μήτσιου. Καινοτομίες της διοργάνωσης η πολυμελής χορωδία της Κασσάνδρας που με τις ερμηνείες της στην τελετή λήξης χαλάρωσε τα πνεύματα από τους έντονους ρυθμούς που υπήρχαν σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια για τέτοιες ενέργειες που πιστεύουμε πως πάντα πρέπει να συνοδεύουν τις διάφορες διοργανώσεις. Καινοτομία επίσης τα δωράκια που πρόσφεραν από τοπικές παραγωγές σε όλους τους νικητές. Να αναφέρουμε επίσης για τα έπαθλα τα οποία ήταν πολύ καλύτερα από ανάλογες διοργανώσεις.   

Οι αγώνες ξεκίνησαν με το ομαδικό πρωτάθλημα όπου η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά! Στα δημοτικά συμμετείχαν 40 ομάδες ένα ευχάριστο γεγονός αλλά παράλληλα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους της ΕΣΟ γιατί δείχνει και την ανεπάρκεια του συστήματος να βγει αντικειμενικά έστω και ο πρώτος νικητής. Η ομάδα του 5ου Δημ. Σχολείου Χανίων έχοντας μία από τις ισχυρότερες συνθέσεις διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Το εντυπωσιακό βέβαια για την πόλη μας είναι ότι στον τελευταίο γύρο βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες των Χανίων, το 5ο με το 13ο διεκδικώντας την πρώτη θέση. Η ειρηνική έκβαση του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες του 142ου Σχ. Αττικής και του 4ου Νέας Σμύρνης να ισοβαθμήσουν στην κορυφή όπου το σχολείο της Αττικής παρά την καθαρή ήττα του από το 5ο Χανίων με 3-1 να υπερτερήσει στο δεύτερο κριτήριο ισοβαθμίας και να πάρει την 1η θέση. 2η θέση στην τελική κατάταξη πήρε το 5ο Δημ. Σχολείο Χανίων και 3η θέση για το 4ο Δημ. Σχ. Νέας Σμύρνης. Την 4η θέση κατέκτησε η ομάδα του 13ου Δημ. Σχ. Χανίων. Με την ομάδα του 5ου δημ. Σχ. αγωνίστηκαν οι: Τζαγκαράκης Παναγιώτης, Καραβιτάκη Ευαγγελία, Φυντριλάκης Κυριάκος και Καραβιτάκη Αντωνία.

Στα ατομικά πρωταθλήματα οι διακρίσεις ξεκίνησαν από την Α’ δημοτικού με την Χασουράκη Χρυσή να
Χασουράκη Χρυσή
ανεβαίνει στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση στα κορίτσια. Στην ίδια κατηγορία ο Κυριακογιαννάκης Γιάννης και ο Μάνος Μαυρίδης έχοντας πολύ καλή πορεία σε όλη την διάρκεια του τουρνουά διεκδίκησαν μέχρι το τέλος μία θέση στο βάθρο κατακτώντας τελικά την 5η και 6η θέση αντίστοιχα.
Αντωνιουδάκης Γιώργος
Στην Β’ δημοτικού ο Αντωνιουδάκης Γιώργος ξεδίπλωσε για άλλη μια χρονιά το ταλέντο του διεκδικώντας μέχρι το τέλος την 1η θέση. 2η συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο των νικητών κατακτώντας αυτή τη χρονιά το αργυρό μετάλλιο! Πολύ καλή πορεία είχε στην ίδια κατηγορία ο Βιολάκης Αναστάσης παίρνοντας την 8η θέση.

Στην Γ’ δημοτικού είχαμε την έναρξη των χρυσών μεταλλίων! Η Καραβιτάκη Αντωνία ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά διεκδικώντας όχι μόνο την πρώτη θέση στα κορίτσια αλλά και γενικότερα μία διάκριση στην γενική κατάταξη. Το γεγονός ότι ένα γύρο πριν την λήξη του τουρνουά αγωνιζόταν στο 1ο τραπέζι των αγώνων επιβεβαιώνει τη θέλησή της για την διάκριση αλλά δείχνει και την γενικότερη βελτίωση στο παιχνίδι της κατακτώντας πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά την 1η θέση στην κατηγορία της.  

Στην Δ’  δημοτικού ήταν η σειρά της Μυρτώς Καντεράκη. Μετά από μία παύση την περσινή χρονιά η Μυρτώ ανέβηκε ξανά στο ψηλότερο σκαλί κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της! Μία διπλή διάκριση για την Μυρτώ που επανέλαβε την προπέρσινη διάκρισή της κατακτώντας όχι μόνο την 1η θέση στα κορίτσια αλλά και την 3η θέση στη γενική κατάταξη! Μία επιβράβευση για την προσπάθεια που καταβάλλει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς η Μυρτώ και σίγουρα ήταν μία επιτυχία που την άξιζε!  Στην ίδια κατηγορία πολύ καλή πορεία είχε σε όλη τη διάρκεια των αγώνων ο Θάνος Μαυρίδης. Έπαιξε ένα πάρα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας τους ισχυρότερους αντιπάλους κάτι που φαίνεται και από τα «μπούχολτς» διεκδίκησε μία θέση στα μετάλλια κατακτώντας τελικά την 10η θέση.

Στην Ε’ δημοτικού έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διπλή εκπροσώπηση στο βάθρο των νικητών κάτι που έγινε και τη φετινή χρονιά! Η Καραβιτάκη Ευαγγελία μας έχει συνηθίσει στις επιτυχίες και απλά επιβεβαιώνει
Ο Κυριάκος "μάγεψε" με το καπελάκι του!
κάθε χρόνο την σταθερή πορεία της προς την κορυφή! Κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της έχοντας μια εντυπωσιακή συλλογή πρωταθλημάτων… μόλις 11 χρονών και έχει ήδη κατακτήσει οκτώ πρώτους Πανελλήνιους τίτλους! Δεν είναι τυχαίο βέβαια αυτό που γράφαμε και για την Μυρτώ ότι τα παιδιά εδώ απλά επιβεβαιώνουν τη δουλειά που κάνουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σίγουρα η Ευαγγελία είναι ένα παιδί που ξεχωρίζει και ανταμείβεται παράλληλα για την προσπάθειά της! Στην ίδια κατηγορία είχαμε άλλη μία διάκριση από τον Κυριάκο Φυντριλάκη. Σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία με πάρα πολλούς μνηστήρες  ο Κυριάκος πήρε το προβάδισμα από νωρίς στη βαθμολογία κατασκηνώνοντας κυριολεκτικά στην 1η θέση μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Η τριπλή ισοβαθμία στην τελική κατάταξη του έδωσε το χάλκινο μετάλλιο αφήνοντας όμως και μία πικρία μιας και είχε τα καλύτερα κριτήρια στα μπούχολτς αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τους ισχυρότερους αντιπάλους της κατηγορίας του.  Η πορεία αυτή του Κυριάκου φάνηκε και από την προηγούμενη μέρα του ομαδικού πρωταθλήματος όπου έκανε με χαρακτηριστική άνεση το απόλυτο 6 στα 6 δείχνοντας την καλή του αγωνιστική κατάσταση! Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην ίδια κατηγορία και ο Τζαγκαράκης Παναγιώτης που με 6,5 βαθμούς πήρε την 6η θέση στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι 5 παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα στο ίδιο τμήμα, η Αντωνία, η Μυρτώ, ο Κυριάκος η Ευαγγελία και ο Παναγιώτης  όχι απλά συμμετείχαν αλλά κατέκτησαν όλοι πάρα πολύ ψηλές θέσεις στις κατηγορίες τους φέρνοντας τα 6 από τα οκτώ συνολικά μετάλλια της αποστολής μας!  

Μπατσάκης Παναγιώτης
Κλείνοντας να αναφέρουμε δύο ακόμη μεγάλες επιτυχίες που είχαν αθλητές από την Κρήτη. Η Κοζύρη Κατερίνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια της Α’ δημοτικού μία επιτυχία που είμαστε σίγουροι ότι θα έχει θετικό αντίκρισμα γενικότερα στο σκάκι του Αγίου Νικολάου.

Η δεύτερη επιτυχία ήταν από τον Σερπετσιδάκη Νίκο στην Β’ Γυμνασίου με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου. Ο Νίκος μόνιμα πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει σηκώνοντας και αυτός με τη σειρά του γενικότερα το σκάκι του Ηρακλείου!

Μία ακόμη επιτυχία προστέθηκε για το Χανιώτικο σκάκι με τον Παναγιώτη Μπατσάκη αθλητή του Α.Ο. Κισάμου να διαπρέπει και να κατακτά την πρώτη θέση στο παράλληλο τουρνουά που διεξάγεται.

Η μεγάλη βαρύτητα που δείχνει ο σύλλογος της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων στο σχολικό σκάκι και ειδικά στις μικρές ηλικίες φαίνεται για άλλη μια χρονιά μέσα από αυτή τη διοργάνωση. Δέκα εννιά μαθητές της αγωνίστηκαν στην τελική φάση σε σύνολο 44 που συμμετείχαν από την Κρήτη αναδεικνύοντας την,  την πιο μαζική αποστολή. Τρεις μαθητές συμμετείχαν από τον σύλλογο του ΟΑΧ, και άλλοι τρεις από τον Κύδωνα. Από την πόλη του Ηρακλείου συμμετείχαν 11 μαθητές, 6 από το Ρέθυμνο και δύο από τον Άγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά τώρα οι νικητές όλων των κατηγοριών καθώς και οι βαθμολογίες των παικτών από την Κρήτη είναι οι εξής:

ΝΗΠΙΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

Club/City

βαθμοί

1

ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ ΡΑΦΑΕΛ

 

6ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ

7,5

2

ΓΚΟΓΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΑΓ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ

7

3

ΣΚΟΔΡΑΣ ΚΩΣΤΗΣ

 

ΖΑΦΡΑΝΑ

7

1η

ΚΟΥΤΛΑ ΜΑΡΙΑ

w

3ο ΦΕΡΩΝ

6

2η

ΔΟΥΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

w

19ο ΚΑΒΑΛΑΣ

6

3η

ΠΕΓΙΑ ΟΛΓΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ

w

3ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

6

4η

ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΑ

w

ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

5

19

ΣΑΡΑΦΗΣ ΡΑΦΑΗΛ

 

5ο ΧΑΝΙΩΝ

5

33

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

22ο ΧΑΝΙΩΝ

3,5


Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

Club/City

βαθμοί

1ος

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

8

2ος

ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

9ο ΞΑΝΘΗΣ

7,5

3ος

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

37ο ΛΑΡΙΣΑΣ

7,5

5ος

ΚΥΡΙΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

3ο ΧΑΝΙΩΝ

7

6ος

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

8ο ΧΑΝΙΩΝ

6,5

13

ΓΥΑΛΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ

 

ΚΡΙΤΣΑΣ ΛΑΣΙΘΕΙΟΥ

5,5

17

ΛΕΒΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

8ο ΧΑΝΙΩΝ

5,5

1η

ΚΟΖΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

w

4ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5

2η

ΠΛΑΚΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ

w

4ο ΛΑΡΙΣΑΣ

5

3η

ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

w

ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

4,5

28

ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 

8ο ΧΑΝΙΩΝ

4,5

29

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

10ο ΧΑΝΙΩΝ

4,5

31

ΜΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

53ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4,5

55

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

w

3ο ΧΑΝΙΩΝ

2,5


Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

Club/City

Βαθμοί

1ος

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

5ο ΜΕΓΑΡΩΝ

8

2ος

ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

10ο ΧΑΝΙΩΝ

7

1η

ΓΚΟΥΤΖΟΥΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΑΡΓΥΡΩ

w

12ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ

7

8ος

ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

8ο ΧΑΝΙΩΝ

6

2η

ΜΠΕΝΑΡΝΤΟΥΤ ΒΙΟΛΕΤΤΑ-ΡΕΒΕΚΚΑ

w

ΙΚΑ Π. ΨΥΧΙΚΟΥ

6

28

ΣΑΚΛΑΜΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

49ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5


Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

Club/City

βαθμοί

1

ΔΗΜΑΝΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

5ο ΡΟΔΟΥ

7,5

2

ΔΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

2ο ΚΟΖΑΝΗΣ

7,5

3

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

10ο ΑΙΓΙΟΥ

7

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

w

5ο ΧΑΝΙΩΝ

6

2η

ΚΑΛΑΜΟΥΚΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ

w

15ο ΚΑΒΑΛΑΣ

6

ΜΗΛΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

w

12ο ΞΑΝΘΗΣ

5,5

32

ΜΑΝΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

 

53ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4,5

67

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΑΝΑΗ

w

6ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

1


Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση

Name

sex

RtgN

Club/City

βαθμοί

1

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΡΟΔΟΛΦΟΣ

 

1332

4ο Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

8

2

ΚΑΡΑΜΙΤΑΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

 

0

1ο ΦΛΩΡΙΝΑΣ

7

ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΤΩ

w

1177

1ο ΧΑΝΙΩΝ

7

ΚΙΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

w

1377

7ο ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

6,5

ΠΑΡΙΣΗ-ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

w

0

Π. ΠΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

6,5

10

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

887

8ο ΧΑΝΙΩΝ

6

54

ΚΑΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

988

5ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

57

ΦΑΡΑΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

901

31ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4


Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

RtgN

Club/City

βαθμοί

1ος

ΚΡΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

1957

100ο ΑΘΗΝΩΝ

7,5

2ος

ΓΑΒΡΙΗΛ ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

1382

ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

7,5

3ος

ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

1519

5ο ΧΑΝΙΩΝ

7,5

6ος

ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

1629

5ο ΧΑΝΙΩΝ

6,5

1η

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

w

1533

5ο ΧΑΝΙΩΝ

6,5

13

ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

1208

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6

19

ΣΗΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

1333

13ο ΧΑΝΙΩΝ

5,5

2η

ΚΟΥΚΟΥΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΑΝΝΑ

w

962

1ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

5,5

3η

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

w

1085

10ο ΚΑΒΑΛΑΣ

5,5

30

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

1071

13ο ΧΑΝΙΩΝ

5

31

ΜΑΝΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

1118

16ο ΚΑΒΑΛΑΣ

5

33

ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

w

830

14ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

56

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ

 

868

13ο ΧΑΝΙΩΝ

4

58

ΧΑΣΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

0

ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

4

81

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

0

6ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

2


ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

θέση

Name

sex

RtgN

Club/City

βαθμοί

1

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

2090

142ο ΑΘΗΝΩΝ

8

2

ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

1786

2ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

7,5

3

ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

1617

7ο ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

7

1η

ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

w

1589

ΕΚΠ. ΜΑΙΡΗ ΑΡΓΥΡΗ-ΛΑΙΜΟΥ

5,5

2η

ΛΙΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

w

982

11ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

5,5

23

ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

1071

30ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5,5

3η

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑ

w

1129

7ο ΝΕΑΠΟΛΗΣ

5,5

30

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

w

1096

13ο ΧΑΝΙΩΝ

5

32

ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

1313

10ο ΧΑΝΙΩΝ

5

50

ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ

w

876

5ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4,5

55

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

1063

6ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

58

ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

882

6ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4


Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση

Name

sex

RtgN

Club/City

βαθμοί

1

ΜΑΛΑΤΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 

1552

2ο ΠΑΤΡΩΝ

7,5

1η

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

w

1481

1ο ΚΑΒΑΛΑΣ

7

3

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

1807

ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

7

4

ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ-ΓΟΥΝΑΡΗΣ Χ.Α.

 

1497

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6,5

2η

ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

w

1605

ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ

6

4η

ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

w

1239

1ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5

36

ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

0

7ο ΚΟΥΜΠΕΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

3,5


Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Rk.

Name

sex

RtgN

Club/City

Pts.

1

ΕΡΓΑΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

1574

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

7,5

2

ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

1749

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

7

3

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

1546

ΑΞΙΟΝ ΞΑΝΘΗΣ

6,5

16

ΤΣΙΡΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

w

1115

5ο ΚΑΒΑΛΑΣ

5

23

ΚΕΥΣΙΚΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

w

1514

2ο ΛΕΥΚΑΔΑΣ

4,5

24

ΓΑΛΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

w

1418

ΠΡΟΤ. ΠΕΙΡ. ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

4


Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Rk.

Name

sex

RtgN

Club/City

Pts.

1

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

 

2213

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

7,5

2

ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

1706

ΣΧ. ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

7

3

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

 

2097

ΕΚΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

7

ΓΡΑΦΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΑΦΡΟΔΙΤΗ

w

1462

ΙΩΝΙΔΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

5,5

ΛΙΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

w

1175

5ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

5

ΚΟΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

w

1368

PIERCE COLLEGE

4,5


ΛΥΚΕΙΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Rk.

Name

sex

RtgN

Club/City

Pts.

1

ΣΑΜΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

1689

5ο ΚΑΒΑΛΑΣ

7,5

2

ΝΤΑΛΙΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

1680

ΑΜΕΡ. ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

7

3

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

1844

3ο ΚΑΒΑΛΑΣ

7

4

ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

1861

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6,5

ΠΑΣΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

w

1768

1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

6

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

w

1417

ΑΜΕΡ. ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

5

ΛΕΜΟΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ

w

1535

1ο ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ

5


 

ΥΔΡΟΑΙΟΛΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.