ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΥΡΤΩ!
Χάλκινο μετάλλιο για την Πετράκη Αργυρώ, Χασουράκη Χρυσή και Καραβιτάκη Ευαγγελία!


Αθλητές και προπονητές της ΣΑΧ με τα τρόπαιά τους μετά τους αγώνες.

Για άλλη μια χρονιά οι αθλητές της ΣΑΧ εντυπωσίασαν στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα κατακτώντας πέντε μετάλλια και με αρκετούς άλλους αθλητές να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία!
Ακόμη πιο εντυπωσιακή η συνολική βαθμολογία του συλλόγου όπου για άλλη μια χρονιά παρέμεινε στην κορυφή του Ελληνικού σκακιού συγκεντρώνοντας σχεδόν τριπλάσιους βαθμούς από το επόμενο σωματείο!
Τα φετινά Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα διεξήχθησαν από τις 28 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου στο ΡΙΟ της Πάτρας, ένα μέρος το οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα “γουρλίδικο” για τους σκακιστές μας. Οι συμμετοχές ήταν αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια φτάνοντας τις 312 σε όλες τις κατηγορίες. Αυξημένη όμως ήταν και η αποστολή της ΣΑΧ συμμετέχοντας σ’ αυτήν 26 νεαροί αθλητές! Ένα δείγμα ίσως της γενικότερης ανάπτυξης που έχει το σκάκι στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Τη χρονιά αυτή είδαμε και μία εντελώς αναβαθμισμένη διοργάνωση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με δύο σημαντικές καινοτομίες, 1ον η ζωντανή αναμετάδοση όλων των παρτίδων με κύριο υπεύθυνο τον αθλητή του ΣΚΟΡ Θανάση Σερντεδάκι. 2ον ένας άλλος αθλητής της ομάδας μας ο Σωτήρης Λογοθέτης ανέλαβε τον ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων σχολιάζοντας τις σημαντικότερες παρτίδες των πρωταθλημάτων, αλλά και με συνεντεύξεις από παίκτες και προπονητές που ήταν στο χώρο των αγώνων! Καινοτομίες που έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στους αγώνες βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των πρωταθλημάτων.

Οι νικητές στην κατηγορία κάτω των 8 ετών με τον κ. Σερπετσιδάκη Γιώργο. Από αριστερά, Αντωνιουδάκης Γιώργος Πρωταθλητής Ελλάδος Χαρτοφύλακας Σπύρος 2ος και Παναγιωτόπουλος Εμμανουήλ 3η θέση.   

Αναλυτικά τώρα τα αποτελέσματα των παικτών μας ξεκινώντας από τους αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο έχουν ως εξής:
Η κατηγορία κάτω των 8 ετών είναι μία κατηγορία που ο σύλλογός μας εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργεί μία παράδοση επιτυχιών! Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μόνιμα αθλητές-τριες μας στο βάθρο (αγοριών ή κοριτσιών) ένα δείγμα βέβαια που έχει να κάνει με την συνεχή ανάδειξη και αξιοποίηση των νέων ταλέντων της πόλης μας! Τη χρονιά αυτή ήταν η σειρά του Αντωνιουδάκη Γιώργου να κατακτήσει την πρώτη θέση με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες! Ο Γιώργος έχοντας μία ξέφρενη πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με κύριο όπλο του την μεγάλη του αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του κατακτώντας την 1η θέση!  Αξίζει να αναφέρουμε πως στην ίδια κατηγορία εντυπωσιακή εμφάνιση είχαν ο Μάνος Μαυρίδης και ο Κυριακογιαννάκης Γιάννης που αν και μόλις 7 ετών αγωνιζόταν μόνιμα στα πρώτα τραπέζια κατακτώντας τελικά την 6η και 9η θέση. Επίσης ο Βιολάκης Αναστάσης με 5 βαθμους πήρε την 8η θέση.


Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 8 ετών με τον κ. Μάνο Ναθαναήλ από αριστερά: Παπαδοπούλου Μαριλένα 2η θέση, Γκουτζούκη Κατερίνα Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Χασουράκη Χρυσή χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση.

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση είχαμε στην κατηγορία κάτω των 8 ετών όπου η Χασουράκη Χρυσή αν και μόλις πρώτη δημοτικού με ελάχιστη εμπειρία αγώνων κατόρθωσε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 3η θέση. Η Χρυσή πάλεψε και για κάτι καλύτερο και ήταν και η μόνη που κέρδισε την πρωταθλήτρια. Έδειξε όμως ότι έχει όλα τα στοιχεία να πρωταγωνιστήσει  στο σκάκι συνεχίζοντας βέβαια την δουλειά που κάνει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.      

Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 10 ετών με τον κ. Πάσογλου, από αριστερά:  Καντεράκη Μυρτώ με το κύπελλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος, Κιούση Παναγιώτα 2η θέση, και Κρατημένου Μαρία 3η θέση.

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Καντεράκη Μυρτώ στην κατηγορία κάτω των 10 ετών επαναλαμβάνοντας την επιτυχία που είχε και πριν από δύο χρόνια. Η Μυρτώ απολαμβάνει το αποτέλεσμα της μεθοδικής της δουλειάς όλη τη χρονιά, καθώς και τα οφέλη που έχει συμμετέχοντας σε ένα πολύ απαιτητικό και ιδιαίτερα ανταγωνίσιμο τμήμα και επιβραβεύεται με τις διακρίσεις της. 

Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 12 ετών από αριστερά: Κούτα Αντωνία με το κύπελλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος, Στρατή Μπέτυ 2η θέση και Καραβιτάκη Ευαγγελία 3η θέση, .

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε για άλλη μια χρονιά η Καραβιτάκη Ευαγγελία! Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών η Ευαγγελία έχοντας μία σταθερά καλή πορεία έδειξε ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγαλύτερες αθλήτριες και διεκδίκησε μέχρι τέλους την κορυφή. Η τελική της θέση επιβραβεύτηκε και από την πρόσκλησή της να αγωνιστεί στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που θα γίνουν στην Πράγα!
Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 16 ετών με τον έφορο εθνικών ομάδων κ. Καλοσκάμπη Μιχάλη, από αριστερά: Μαστρακούλη Ευαγγελία 2η θέση, Πάσογλου Κατερίνα με το κύπελλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος και  Πετράκη Αργυρώ 3η θέση.

Μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες αυτής της χρονιάς ήταν της Πετράκης Αργυρώς κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία κάτω των 16 ετών. Η Αργυρώ φρόντισε αυτή τη χρονιά να μην έχει απλά ένα καλό ξεκίνημα αλλά να ολοκληρώσει την προσπάθειά της ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών. Μία αθλήτρια με εξαιρετικές δυνατότητες που επί χρόνια προσπαθεί με συνέπεια να βρίσκεται ψηλά στο αγωνιστικό σκάκι. Με την επιτυχία της αυτή η Αργυρώ εξασφάλισε και την πριμοδότησή της για τα Α.Ε.Ι. Συγχαρητήρια Αργυρώ!
Στην ίδια κατηγορία η Βοζινάκη Ανθή με 5,5 βαθμούς κατέκτησε την 4η θέση.
Να επισημάνουμε επίσης την 4η και 7η θέση που κατέκτησαν αντίστοιχα ο Πατρελάκης Ευάγγελος και ο Τζαγκαράκης Παναγιώτης στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, την 5η θέση του Γεωργακόπουλου Νίκου στην κατηγορία κάτω των 14 ετών και την 8η θέση του Γιάννη Καλογερή και Φυντριλάκη Σταύρου στις κατηγορίες κάτω των 10 και 16 ετών.

Τέλος από την γενικότερη απόδοση των αθλητών της  Κρήτης να επισημάνουμε την 3η θέση του Γιώργου Καδιάνη  από  τον ΟΦΗ στην κατηγορία κάτω των 16 ετών. Μία επιτυχία που την άξιζε ανταμείβοντας την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια! Και ο Γιώργος όπως και η Αργυρώ με την επιτυχία του αυτή κέρδισε και την πριμοδότηση για τα Α.Ε.Ι.  


Οι νικητές στην κατηγορία κάτω των 16 ετών με τον αντιπρόεδρο της ΕΣΟ κ. Θεοδωρίδη Βασίλη, από αριστερά: Γιαννουλάκης Λάμπρος Πρωταθλητής Ελλάδος, Σαμαρίδης Κων/νος 2η θέση και Καδιάνης Γιώργος χάλκινο μετάλλιο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ολοκληρώνοντας το άρθρο και κάνοντας έναν γενικότερο απολογισμό σε συλλογικό επίπεδο βλέπουμε ότι υπάρχει μία μοιρασιά των διακρίσεων μιας και τα 30 μετάλλια κατέκτησαν αθλητές είκοσι διαφορετικών συλλόγων. Οι 312 αθλητές που συμμετείχαν εκπροσωπούσαν 96 συλλόγους από 43 πόλεις της Ελλάδος. Από τους συλλόγους αυτούς οι 34 ήταν αυτοί που είχαν αθλητές στην πρώτη 8αδα έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στην επίσημη αξιολόγηση της ΕΣΟ.  Εκτός από την ΣΑΧ που είχε τη χαρά να δει πέντε αθλητές της στο βάθρο των νικητών άλλοι έξι σύλλογοι είχαν δύο αθλητές τους στο βάθρο! Αισθητά πεσμένοι στα μετάλλια ήταν η Νίκαια, Περιστέρι και Καβάλα τρεις σύλλογοι που έχουν πλούσια παράδοση στο νεανικό σκάκι. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η ιστορική ομάδα της Κέρκυρας που είχε αρκετούς αθλητές σε ψηλές βαθμολογίες κάτι που φάνηκε βέβαια και στο σχολικό πρωτάθλημα της Χαλκιδικής. Τα τελευταία χρόνια  βλέπουμε τον κ. Μάνο Ναθαναήλ να το έχει αναλάβει προσωπικά κάνοντας εξαιρετική δουλειά με μεγάλες αποστολές σε όλες τις διοργανώσεις και ήρθε η ώρα πλέον να γεύεται και τις πρώτες διακρίσεις. Σημαντικές ήταν επίσης και οι επιτυχίες των αθλητών της Πάτρας όπου οι τρεις σύλλογοί της (ΣΟ Πατρών – Ένωση αθλοπαιδιών και Ναυταθλητική Ένωση) κατέκτησαν 40 βαθμούς.
Να επισημάνουμε ότι σύλλογοι και Ενώσεις αξιολογούνται με τους αθλητές που κατατάσσονται στην πρώτη οκτάδα ενώ στα κορίτσια στην πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά τώρα η βαθμολογία και τα μετάλλια που κατέκτησαν όλοι οι σύλλογοι έχει ως εξής:  

 

 ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΒΑΘΜΟΙ

ΧΡΥΣΑ

ΑΡΓΥΡΑ

ΧΑΛΚΙΝΑ

1

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

56

2

 

3

2

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

20

 

1

 

3

Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

17

 

1

1

4

Σ.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

17

 

 

2

5

Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

16

2

 

 

6

Σ.Π.Ζ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

15

1

 

 

7

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ Ο.Σ.

15

 

1

 

8

ΣΚ. ΑΚ. ΣΥΚΕΩΝ-ΝΕΑΠΟΛΗΣ

15

1

1

 

9

Σ.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ

15

1

1

 

10

¨ΖΗΝΩΝ¨ΓΛΥΦΑΔΑΣ

14

 

 

2

11

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

12

 

1

 

12

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑΣ

11

1

 

 

13

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.

10

 

 

1

14

¨ΚΕΡΑΥΝΟΣ¨ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

9

 

 

 

15

Α.Ο. ¨ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ¨ 89

8

1

 

 

16

Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

8

1

 

 

17

ΑΘ. ΣΥΛ. ΛΑΥΡΙΟΥ

7

 

1

 

18

ΑΣΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ¨ΔΙΑΣ¨

7

 

1

 

19

ΣΜΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

7

 

1

 

20

Σ.Ο. ¨ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ¨

7

 

1

 

21

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ

7

 

 

 

22

ΟΑΧ

7

 

 

 

23

ΟΦΗ

6

 

 

1

24

¨ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ¨

5

 

 

 

25

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ

5

 

 

 

26

ΣΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

     
27

ΕΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

     
28

ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

     
29

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

4

     
30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

4

     
31

ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3

     
32

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

3

     
33

Σ.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

2

     
34

¨ΙΠΠΟΤΗΣ¨ ΡΟΔΟΥ

1

     

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη για άλλη μια χρονιά έχει εντυπωσιακή παρουσία στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα με 61 αθλητές να αγωνίζονται, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων μιας και σχεδόν οι μισοί αθλητές που αγωνίζονται ανήκουν στο σύλλογο αυτό! Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος της ΣΑΧ εκπροσωπείται με 26 αθλητές και ακολουθεί ο ΟΦΗ και ο ΟΑΧ με 7 αθλητές, ενώ αισθητή είναι και οι αύξηση των αθλητών από τον Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο με 6 και 5 αθλητές αντίστοιχα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

No.

Σύλλογος

Συμμετοχές

1

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

26

2

ΟΦΗ

7

3

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

7

4 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6
5

ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5

6

ΣΟ  ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ "LEON CANDIA"

3

7

ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ

3

8

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ

2

9

ΟΑΑ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ"

1

10 ΕΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1

ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
Κορίτσια κάτω των 8 ετών

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
ΓΚΟΥΤΖΟΥΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΡΓΥΡΩ 1187 1037 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6 0 24
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 1138 0 ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΟΣ 5 1 26
ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ 0 0 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 2 24
4 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 1296 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 23
5 ΤΣΑΠΑΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ 0 0 ΕΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 4 0 27
6 ΚΟΖΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 0 0 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4 0 24
7 ΣΚΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 0 0 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 4 0 23
8 ΔΟΥΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 0 0 "ΠΝΕΥΜΑΘΛΟΝ" 3 1 19
9 ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 0 0 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 3 2 19
10 ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ  0 0 ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 2 1 22
11 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 0 1000 ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 2 2 20


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
1ος ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1130 0 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 8 1 47
2ος ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 1154 1134 ΣΜΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 8 0 46
3ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1115 948 ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7 0 48
4 ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1043 0 ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 6 0 47
5 ΣΙΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 0 1254 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 6 0 45
6 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 0 0 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 40
7 ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0 0 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 6 0 38
8 ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1086 978 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 48
9 ΚΥΡΙΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 0 0 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 48
10 ΤΣΑΒΔΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  1017 0 ΑΟ "ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ '89" 5 0 46
11 Tsarsitalidis Christos  1058 946 ΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 5 0 42
12 Xhuveli Rafael  1039 0 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 5 0 36
13 Mastrogiannopoulos Christos P  0 898 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 35
14 ΛΕΒΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ  0 0 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 35
15 Pangos Vaios  0 0 ΣΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ "Ο ΛΕΒΑΔΟΣ" 5 0 32
16 Amiris Emmanouil  0 0 ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5 0 40
17 Lafkas Ioannis  0 0 ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 5 0 39
18 ΠΡΟΔΡΟΜΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 0 0 ΑΣΟ ΑΙΓΙΟΥ 5 0 37
19 Gialytis Aristarchos  0 0 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4 0 40
20 Karagiorgas Pavlos  0 0 ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4 0 39
21 Bolis Konstantinos  0 0 ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 4 0 37
22 Stoimenidis Markos  0 0 ΣΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ 4 0 33
23 Sinouris Andreas  0 0 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 4 0 32
24 Kotsis Dimitrios  0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 4 0 31
25 Balasis Panagiotis  0 0 ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" 4 0 38
26 Tsakonas Konstantinos  0 0 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4 0 38
27 Alafogiannis Alexandros  0 0 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 4 0 35
28 Styfougias Evangelos  0 0 ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ" 4 0 32
29 Alysandratos Aristotelis Leo  0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 41
30 Petropoulos Michail  0 0 ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 3 0 31
31 Seretis Nikolaos  0 0 ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" 1 0 32
32 Bardakis Theodoros  0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 0 0 32

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΤΩ 1282 1177 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ 8 2 46
ΚΙΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 1407 1377 ΑΣΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΔΙΑΣ" 8 1 47
ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 1184 1023 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 8 1 45
4 ΠΑΠΑΔΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1167 1072 ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 48
5 ΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΕΥΑ 1083 0 ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6 0 46
6 ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ 1128 1075 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6 0 37
7 ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ  1075 979 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 43
8 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 1120 1041 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 5 0 42
9 ΚΑΛΙΟΝΤΖΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΕΥΑΝΘΙΑ 1039 878 ΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 200 5 0 42
10 ΠΑΡΙΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 1117 0 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 5 0 39
11 ΤΣΑΚΩΝΑ ΜΑΡΙΑ 1184 1131 ΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 5 2 48
12 ΜΠΛΙΤΣΑ ΑΡΤΕΜΗΣ  1119 936 ΜΓΣ "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 5 2 39
13 ΑΝΝΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ  0 1016 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 33
14 ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΒΑΙΑ 0 0 ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 4 0 32
15 ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΛΕΝΗ 1028 955 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 0 37
16 ΤΖΑΚΩΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 4 0 28
17 ΔΑΡΒΙΡΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 0 0 ΑΣΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΔΙΑΣ" 3 0 37
18 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ 0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 33
19 ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ ΝΕΦΕΛΗ 0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 32
20 ΤΖΩΡΤΖΙΔΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ 0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 29
21 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ 0 1005 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ "ΙΠΠΟΤΗΣ" 3 0 28
22 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΜΕΛΙΝΑ 0 941 ΣΟ ΡΙΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" 1 0 27

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
 
θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
1ος ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1298 1183 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 7 0 43
2ος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ  1263 1185 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 7 0 41
3ος ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  1300 1223 ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7 1 40
4 ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΡΟΔΟΛΦΟΣ  1509 1332 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 7 0 50
5 ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1446 1209 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 6 0 47
6 ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1351 1051 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 6 0 46
7 ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1360 1232 ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 46
8 ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1162 1133 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 42
9 ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1335 1167 ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 6 0 45
10 ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1268 1195 ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 6 0 44
11 Koutlas Nikolaos  1507 1249 ΜΓΣ "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 6 0 43
12 Kareklas Konstantinos  1126 1011 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 6 0 42
13 Pilalis Ernestos  1043 964 Α.Ε.Κ. 6 0 40
14 Dristellas Neoklis  1099 1032 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΛΑΝΗΣ 6 0 37
15 Vagianos Christos  0 0 ΣΟ ΞΑΝΘΗΣ 5 0 43
16 Fragkos Vasileios  1222 966 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5 0 41
17 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1068 1071 ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 40
18 Magklaras Panagiotis  1150 1049 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 39
19 Stoimenidis Dimitrios  1142 866 ΣΟ "ΣΑΧ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5 0 37
20 Makridis Dimitrios  0 0 ΣΑ ΠΥΡΓΟΥ 5 0 35
21 Gkaripis Marios Ilias  1158 1053 ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΣΥΚΕΩΝ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ 5 0 44
22 Kotsiopoulos Panagiotis  1047 980 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5 0 42
23 Dimanoudis Petros  1132 1217 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5 0 38
24 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  1065 887 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 37
25 Alexopoulos Georgios  1100 1031 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 37
26 Nteligiorgis Georgios  1072 989 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 5 0 32
27 Michalas Iason  1078 985 ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 5 0 32
28 Minadakis Andreas-Marios  1109 1138 ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 4 0 48
29 Theotokis Markos Errikos  1066 1012 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4 0 39
30 Tzikas Athanasios G  0 0 ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4 0 38
31 Tsouchnikas Georgios  1046 1056 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ  ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4 0 33
32 Giannakouras Angelos  0 1075 ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 4 0 32
33 Tsemeri Mario  0 975 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 4 0 38
34 Vlachos Georgios 46448  0 1052 ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ" 4 0 37
35 Chatzigavriil Georgios  0 943 ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 4 0 36
36 Georgoulas Ioannis  0 850 ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ 4 0 33
37 Davillas Georgios  0 0 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 4 0 32
38 Fertakis Dimitrios  1064 858 ΑΕ ΠΑΤΡΩΝ "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" 4 0 28
39 Despotis Athanasios  0 992 ΣΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ "Ο ΛΕΒΑΔΟΣ" 3 0 36
40 Maragkakis Ioannis  0 999 ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3 0 32
41 Stefanopoulos Ioannis  0 950 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 30
42 Alysandratos Spyridon  0 1053 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 29
43 Spyratos Iason  0 0 ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" 3 0 28
44 Koutras Konstantinos  0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 2 0 32
45 Maroudas Nikolaos  0 0 ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 2 0 30

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ 1592 1589 ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 8 0 43
ΣΤΡΑΤΗ ΜΠΕΤΥ ΑΝΝΑ 1474 1209 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 7 1 43
ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1521 1533 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 7 0 44
4 ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ  1137 1096 ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ 5 0 45
5 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 1247 1250 ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ "ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ" 5 0 45
6 ΠΑΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 1307 1387 ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 5 0 45
7 ΜΠΑΤΖΟΛΗ ΜΑΡΙΑ  1236 1168 ΣΑΚ "ΔΕΛΑΣΑΛ" 5 0 44
8 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1164 1085 ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 5 0 43
9 ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑ 1051 830 Α.Ε.Κ. 5 0 38
10 ΦΕΡΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 1089 1064 ΣΟ ΡΙΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" 5 0 32
11 ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑ 1249 1129 ΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 5 0 46
12 ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 0 0 ΣΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 5 0 40
13 ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 1143 1041 ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 5 0 37
14 ΔΕΡΕΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 0 0 ΣΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 5 0 32
15 ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗ ΚΑΛΙΟΠΠΗ 1140 939 ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 4 0 33
16 ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ 1118 876 ΟΦΗ 4 0 32
17 ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ 1113 1002 ΣΟ  ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ "LEON CANDIA" 3 0 33
18 ΤΣΟΜΚΑΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 0 0 ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ "ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ" 2 1 32
19 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 0 914 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 2 0 33
20 ΛΟΛΑ ΔΑΦΝΗ 1093 1004 ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1 0 32

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
1 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2106 2090 ΑΟ "ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ '89" 8 0 48
2 ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ  1831 1786 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 8 0 48
3 ΖΑΡΟΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1677 1548 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 7 0 46
4 ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1836 1772 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 50
5 ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1561 1472 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6 0 47
6 ΚΡΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2003 1957 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 6 0 46
7 ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1473 1629 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 41
8 ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1872 1893 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6 0 49
9 ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  1927 1617 ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 6 0 47
10 ΓΑΒΡΙΗΛ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  1588 1382 ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 6 0 43
11 Charalampidis Vasilios  1367 1275 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 6 0 42
12 Goutis Panagiotis  1521 1522 ΑΟ "ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ '89" 6 0 40
13 Papagiannis Asterios  1464 1340 ΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6 0 39
14 Mallios Ioannis  1544 1069 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 6 0 38
15 ΚΟΖΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ 1293 1254 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6 0 38
16 Stratigos Spiros  1592 1442 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 6 0 38
17 Tsouchnikas Orestis  1353 1158 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ  ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 6 0 35
18 ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1575 1519 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 45
19 ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1307 1280 ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 2000 5 0 41
20 ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1330 1208 ΟΦΗ 5 0 41
21 Tsarsitalidis Konstantinos  1506 1497 ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5 0 40
22 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  1355 1510 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 40
23 Diamantakos Sotirios  1307 1222 ΣΟ ΣΑΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΣ 5 0 40
24 ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1338 1432 ΣΟ  ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ "LEON CANDIA" 5 0 40
25 Gavriilidis Orestis  1303 1310 ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 5 0 35
26 Nasos Valerios  1246 1188 ΜΓΣ "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 5 0 43
27 Darviris Dimitrios  1266 1207 ΑΣΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΔΙΑΣ" 5 0 40
28 Kokkalis Grigorios  1298 1143 ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 5 0 39
29 Dalampekis Ignatios  1460 1337 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 5 0 34
30 Stefanopoulos Andreas  1037 1153 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 33
31 Tzavaras Spyridon  1209 1140 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 0 43
32 Nteligiorgis Eleftherios  1314 1265 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 4 0 40
33 Kollias Dimitrios  1357 1434 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 4 0 39
34 ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1275 1071 ΟΦΗ "2000" 4 0 38
35 Nikolakopoulos Dimitrios  1199 1095 ΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 4 0 37
36 Betsos Nikolaos-Evangelos  1273 1258 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 4 0 37
37 Koulis Vasilis Iosif  1152 1066 ΣΕ ''ΝΙΚΟΠΟΛΗ'' ΠΡΕΒΕΖΑΣ 4 0 36
38 Georgiou Anastasios  1078 994 ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 4 0 35
39 ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 1088 1143 ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 4 0 34
40 Topalidis Ioannis D  1178 1165 ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ "ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ" 4 0 34
41 Davillas Konstantinos  1355 1088 ΣΟ ΙΚΑΡΙΑΣ "Ι. ΤΖΕΛΕΠΗΣ" 4 0 39
42 Xilinas Georgios  1303 1108 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ 4 0 38
43 Papaioannou Charalampos  1103 1094 ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" 4 0 34
44 Gavalakis Dimitrios  1155 903 ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ" 4 0 32
45 Papanikolaou Petros 0 1011 ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 4 0 31
46 Giannakouras Ioannis  1200 994 ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 4 0 30
47 Vourgidis Athanasios  1158 1141 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 3 0 36
48 Vaggos Konstantinos  0 1182 ΣΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ "Ο ΛΕΒΑΔΟΣ" 3 0 35
49 Skandamis Nikolaos  1142 1105 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 32
50 Stathis Andreas  0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 30
51 Ntovros Antonios  0 880 ΣΚ. ΑΚ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ "ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Ο ΕΥΒΟΕ 3 0 30
52 Koukouliatas Sotirios Georgio  0 0 ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 3 0 27
53 Pentogenis Ioannis  0 0 ΣΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 3 0 25
54 Antoniadis Dimitrios  0 0 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 2 0 28
55 Kalantzis Ilias  0 972 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 2 0 28
56 Proskefalas Antonios  0 962 ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 2 0 28


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ  1853 1687 ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 7 0 25
ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 1720 1605 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6 0 26
ΚΑΛΥΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 1558 1412 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 24
4 ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ 1378 1147 ΣΟ  ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ "LEON CANDIA" 4 2 27
5 ΓΑΛΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 1541 1418 ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 4 1 27
6 ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 1486 1433 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 1 25
7 ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ 1530 1481 ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 4 0 28
8 ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ  1201 1239 ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 4 0 26
9 ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 1039 993 ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4 0 23
10 ΜΠΕΛΛΟΥ ΝΑΖΑΡΕΤΑ 1158 0 ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ 4 0 20
11 ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 1048 1027 ΟΑΑ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" 3 0 17
12 ΜΠΑΝΙΑ ΕΛΕΝΗ 1248 1242 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 23
13 ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 0 954 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 21
14 ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 1324 1300 ΕΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 3 0 20
15 ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 0 890 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 20
16 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΙΟΚΑΣΤΗ 1085 1050 ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ 0 0 19

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
1ος ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛ 2156 1785 ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8 0 50
2ος ΜΗΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2135 2001 ΣΟ "ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ" 7 1 49
3ος ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2090 1864 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7 0 50
4 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1974 1807 ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΟΣ 7 0 45
5 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 1847 1946 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 46
6 ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  1854 1793 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 6 0 46
7 ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ  1777 1719 ΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6 0 46
8 ΡΟΥΣΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 1569 1612 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ "ΙΠΠΟΤΗΣ" 6 0 45
9 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1773 1493 ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 45
10 ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 1648 1458 ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6 0 37
11 ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1983 1749 ΟΦΗ 6 0 47
12 Nikolakis Panagiotis Marios  1831 1730 ΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 6 0 43
13 Georgiadis Nikolaos Xant  1615 1546 ΣΟ ΞΑΝΘΗΣ 6 0 41
14 Berbatis Antonios  1588 1383 ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ 6 0 38
15 Stefan Victor  1549 1417 ΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 6 0 38
16 Panopoulos Ioannis  1979 1716 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 5 0 43
17 ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1428 1365 ΟΦΗ 5 0 42
18 ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1670 1497 ΟΦΗ 5 0 42
19 Zgouletas Ioannis  1499 1487 ΣΕ ΒΟΛΟΥ 5 0 42
20 Sotiropoulos Anastasios-Theoh  1600 1491 ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΣΥΚΕΩΝ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ 5 0 41
21 Triantafilidis Mihail  1781 1773 ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 5 0 37
22 Loukopoulos Panagiotis-Athana  1847 1604 ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ 5 0 43
23 Gkikas Ioannis  1512 1377 Α.Ε.Κ. 5 0 40
24 Paraskevas Georgios  1585 1536 ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 5 0 39
25 ΧΟΜΠΙΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1627 1457 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 38
26 Kollias Ioannis K.  1489 1358 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 37
27 Kormas Georgios  1404 1138 ΣΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 5 0 36
28 Papadopoulos Dimitrios Ath  1452 1468 ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΟΣ 5 0 30
29 Papakonstantinou Georgios  1361 1311 ΣΚ. ΑΚ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ "ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Ο ΕΥΒΟΕ 4 0 39
30 Loutragotis Paraskevas Pantel  1627 1517 ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4 0 39
31 Papadopoulos Petros  1814 1635 ΑΣΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΔΙΑΣ" 4 0 38
32 Ioannou Ioannis Nik.  1368 1400 ΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 4 0 36
33 Bardis Harilaos-Panagiotis  1430 1340 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 4 0 36
34 Kefalas Sotirios  1438 1173 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 4 0 39
35 Xhuveli Dion  1489 1391 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4 0 35
36 Apergis Iosif  1241 1233 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 0 34
37 Ntovros Christos  0 1064 ΣΚ. ΑΚ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ "ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Ο ΕΥΒΟΕ 4 0 33
38 Loutragotis Marios  1371 1207 ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4 0 33
39 ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 0 0 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 4 0 30
40 ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1368 1290 ΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 200 4 0 30
41 Aggelopoulos Konstantinos  1173 1228 ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 4 0 30
42 Theodoropoulos Georgios Faido  0 0 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 4 0 28
43 ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 1199 1234 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΡΙΘΥΜΝΑ 3 0 35
44 ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ 1360 1211 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 3 0 33
45 Papadopoulos Georgios Lavr  1185 1242 ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ "ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ" 3 0 25
46 Diamantopoulos Nikolaos 35911  0 964 ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 3 0 24
47 Georgoulas Spyridon  1146 1035 ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ 3 0 28
48 Andreou Georgios Andreas  1175 1087 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 3 0 28
49 Malataras Gerasimos  1641 1552 ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ 2 0 36
50 Trigkas Athanasios  1067 856 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 2 0 27


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ
Θέση Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
ΠΑΣΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1809 1768 ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9 0 43
ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1685 1619 ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΣΥΚΕΩΝ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ 7 0 45
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ 1471 1532 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 43
4 ΒΟΖΙΝΑΚΗ ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑ 1823 1743 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 47
5 ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1565 1442 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ 6 0 46
6 ΚΟΥΤΣΙΔΗ ΑΜΑΛΙΑ 1621 1304 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 6 0 44
7 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΜΙΛΕΙΑ 1666 1591 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6 0 43
8 ΛΟΥΚΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 1622 1697 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 6 0 38
9 ΒΑΖΟΥΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ  1275 1107 ΣΟ ΙΚΑΡΙΑΣ "Ι. ΤΖΕΛΕΠΗΣ" 5 1 40
10 ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ 1636 1360 ΕΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 5 0 40
11 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗ 1636 1500 ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 5 0 41
12 ΓΑΛΑΝΗ ΑΝΝΑ 1519 1467 ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 5 0 37
13 ΛΕΜΟΝΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ 1684 1535 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 5 0 35
14 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ 1512 1462 ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 4 0 38
15 ΚΟΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1329 1368 ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 4 0 36
16 ΠΑΠΑΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 1330 1191 ΑΜΟ "Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ" 4 0 34
17 ΜΠΟΥΖΑ ΜΥΡΤΩ ΕΛΕΝΗ 1324 1275 ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4 0 32
18 ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΔΑΝΑΗ 1520 1318 ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ 4 0 31
19 ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 1376 1176 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 3 1 41
20 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 1047 1064 ΣΟ ΡΙΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" 3 0 31
21 ΠΛΟΥΣΚΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ 1205 1244 ΘΙΝΑΛΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 3 0 33
22 ΚΟΛΑΙΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0 0 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ "ΙΠΠΟΤΗΣ" 1 0 34
23 ΜΠΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 1323 1197 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 0 0 27

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2016
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ
Rk.   Name RtgI RtgN Club/City Pts.  TB1 TB2
1 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 2214 2097 ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΣΥΚΕΩΝ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ 8 0 45
2   ΣΑΜΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1799 1689 ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 7 2 45
3 ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2040 1861 ΟΦΗ 7 1 48
4   ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2170 2006 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 7 1 47
5 FM ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2291 2104 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤ 6 0 45
6   ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1971 1809 ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΟΣ 6 0 44
7   ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2014 1706 ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6 0 43
8   ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1919 1965 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ 6 0 39
9 ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1933 1672 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ 6 0 36
10   ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 2041 1918 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ 5 0 44
11   Anthopoulos Hristos  1979 1910 ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ "ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ" 5 0 42
12   Kokkalis Haralabos  2007 1797 ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 5 0 42
13   Androutsopoulos-Agiotatos Vas  1875 1803 ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ 5 0 42
14   Stavropoulos Konstantinos  2009 1837 ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 5 0 41
15   Beliotis Georgios  1874 1952 ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 5 0 40
16   Gkikas Vasilios  1958 1840 Α.Ε.Κ. 5 0 39
17   Apostolakakis Konstantinos  2033 1844 ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 5 0 38
18   Trimitzios Petros  2086 2003 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 5 0 47
19 FM Drakoulakos Grigorios  2274 2084 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5 0 42
20   ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1841 1602 ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 5 0 40
21   Paterakis Emmanouil  1782 1633 ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 5 0 38
22   Kontis Michail  1807 1680 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 5 0 37
23   Argyropoulos Theodoros  1565 1353 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 5 0 32
24   Pessiridis Isaak  1831 1736 ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ "ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ" 4 0 36
25   Nasos Konstantinos  1346 1232 ΜΓΣ "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 4 0 35
26   Nikolaidis Athanasios  1616 1416 ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 4 0 35
27   ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1428 1266 ΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ Ν.ΧΑΝΙΩΝ 2000 4 0 29
28   Samakas Anastasios  1785 1547 ΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 4 0 35
29   Toubekis Panagiotis  1661 1560 ΣΟ ΠΥΡΓΟΥ 4 0 35
30   Kouroglou Konstantinos  1473 1377 ΑΣΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ "ΕΠΑΧΤΟΣ" 4 0 34
31   Salifoglou Ioannis  1619 1429 ΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4 0 33
32   Lamprou Konstantinos-Georgios  1587 1531 ΣΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 4 0 31
33   Mastrakoulis Simeon  1554 1363 ΠΑΣ ΣΥΚΕΩΝ "Ο ΦΟΙΒΟΣ" 4 0 30
34 ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 1380 1313 ΟΦ ΣΚΑΚΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 4 0 30
35   Zgouletas Stergios  0 1433 ΑΣΚ ΑΛΜΥΡΟΥ "ΤΙΤΑΝΕΣ" 3 1 30
36   Printzios Lampros  1196 1044 ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 3 0 28
37   Tzikas Charilaos  1364 1297 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 2 0 27

 


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Αθλητές από την Κρήτη με πρώτες Πανελλήνιες θέσεις