27o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ27ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

04-06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

ΧΡΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ!

Πέντε πρώτες θέσεις και τέσσερα χάλκινα  μετάλλια κατέκτησαν οι μαθητές των Χανίων στο 27ο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα δείχνοντας για άλλη μια φορά το ψηλό επίπεδο του σκακιού στην πόλη μας!

Η Βοζινάκη Ανθή στην Β΄ Γυμνασίου με διπλή διάκριση, ο Τζαγκαράκης Παναγιώτης στην ΔΆ δημοτικού και η Καραβιτάκη Ευαγγελία στην ίδια κατηγορία, ο Αντωνιουδάκης Γιώργος στην Α΄ δημοτικού και η Χασουράκη Χρυσή στα Νήπια με διπλή διάκριση κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους! Στο βάθρο ανέβηκαν με χάλκινα μετάλλια η Παπαδοκωνσταντάκη Κατερίνα στην Γ΄ δημοτικού και η Καραβιτάκη Αντωνία στην Β΄ δημοτικού!     

Μόνιμα οι αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων κατακτούν τη μεγαλύτερη μερίδα των επιτυχιών σε Πανελλήνιο επίπεδο διατηρώντας έτσι την κορυφαία θέση που έχει σε συλλογικό επίπεδο εντυπωσιάζοντας για τη διαχρονικότητα των επιτυχιών!

Η μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο του ΟΦΗ πιάνει τόπο βλέποντας δύο αθλητές του να κατακτούν πρώτη Πανελλήνια θέση με τον Σερπετσιδάκη Νίκο στην Α΄ Γυμνασίου και την Σερπετσιδάκη Εύα στα Λύκεια καθώς και το χάλκινο μετάλλιο του Γιώργου Καδιάνη στην Γ΄ Γυμνασίου. Οι επιτυχίες για τους αθλητές της Κρήτης ολοκληρώθηκαν με δύο ακόμη αργυρά μετάλλια του Ανδρέα Κελίρη στα Λύκεια και της Χρυσής Κουκουράκη στην ΣΤ΄ Δημοτικού!

Σημαντική επιτυχία και από την Κίσσαμο με τον Θάνο Μαυρίδη να κατακτα την 3η θέση στο ανοικτό κύπελλο Α΄Β΄& Γ΄δημοτικού!

Σημαντικές επιτυχίες και στα ομαδικά πρωταθλήματα με το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Ηρακλείου να κατακτούν τα αργυρά μετάλλια στις κατηγορίες τους!

Συνεχίζοντας τη χρυσή πορεία των τελευταίων ετών οι μαθητές των Χανίων γράφουν τη δική τους ιστορία στο χώρο του σκακιού κάνοντας όλη την Ελλάδα να μιλάει με θαυμασμό για τις επιτυχίες αυτές! Εννιά μετάλλια κατέκτησαν οι μαθητές των Χανίων από τα οποία τα οκτώ οι αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων διατηρώντας έτσι τον σύλλογο τους στην κορυφή του Ελληνικού σκακιού! Εντυπωσιακή βέβαια η διαχρονικότητα των επιτυχιών που έχει τουλάχιστον για μία δεκαετία η ΣΑΧ επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες του Συμβουλίου αλλά και των Προπονητών της για τη μεθοδική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια! 

Το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και αποτελεί την πιο μαζική διοργάνωση στο χώρο του σκακιού. Η συμμετοχή τη φετινή χρονιά έφτασε τους 750 μαθητές οι οποίοι είχαν όλοι διακρίσεις αφού είχαν  προκριθεί από τα αντίστοιχα πρωταθλήματα των Περιφερειών τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι πάνω από 30.000 μαθητές συμμετείχαν στις προκριματικές φάσεις όλης της χώρας δείχνοντας έτσι και την απήχηση που έχει αποκτήσει το σκάκι τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας!

Η μεγάλη βαρύτητα που δείχνει ο σύλλογος της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων στο σχολικό σκάκι και ειδικά στις μικρές ηλικίες φαίνεται για άλλη μια χρονιά μέσα από αυτή τη διοργάνωση. Τριάντα ένα (31) παιδιά της αγωνίστηκαν στην τελική φάση σε σύνολο 43 που συμμετείχαν από τα Χανιά αναδεικνύοντας την «μακράν» την πιο μαζική αποστολή όχι μόνο στην πόλη μας αλλά σε Πανελλήνιο επίπεδο! Από την πόλη του Ηρακλείου ο ΟΦΗ είχε την πιο μαζική αποστολή με 13 αθλητές, ενώ πολύ αναβαθμισμένη ήταν και η αποστολή από τον ΣΚΟΡ με 11 αθλητές του να συμμετέχουν στους αγώνες. Αντίθετα πτώση βλέπουμε από τον ¶γιο Νικόλαο όπου μόλις δύο μαθητές συμμετείχαν κάτι το οποίο είναι αντίθετο με όλη την δραστηριότητα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Επτά μαθητές συμμετείχαν από τον σύλλογο του ΟΑΧ, πέντε από τον Κύδωνα και 3 από την Κίσσαμο.

Αναλυτικά τώρα οι διακρίσεις ξεκίνησαν από τη μικρότερη κατηγορία των Νηπίων όπου η Χασουράκη Χρυσή (Νηπ. Βαμβακόπουλου) έχοντας μία εντυπωσιακή πορεία σε όλη τη διάρκεια των αγώνων ανέβηκε όχι μόνο στην πρώτη θέση στην κατηγορία της αλλά και στην τρίτη θέση  στη γενική κατάταξη κατακτώντας έτσι τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος με την πρώτη της συμμετοχή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και επιβεβαιώνοντάς τον με έμφαση κατακτώντας δύο μετάλλια! Πολύ καλή εμφάνιση στην ίδια κατηγορία και από τους Κυριακογιαννάκη Γιάννη (31ο Χανίων), Μαυρίδη Εμμανουήλ (2ο Κισσάμου) που κατέκτησαν την 7η & 8η θέση αντίστοιχα καθώς και από την Κλεοβούλου Σοφία που πήρε την 4η θέση στα κορίτσια!

Στην Α΄ δημοτικού είχαμε τον Αντωνιουδάκη Γιώργο (10ο Χανίων) να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την 1η θέση και δείχνοντας έτσι το «νέο αίμα» που προστίθεται συνεχώς κοντά στην εμπειρία των παλαιοτέρων σκακιστών! Στην ίδια κατηγορία είχαμε την πολύ καλή εμφάνιση από τον Αναστάση Βιολάκη (8ο Χανίων) που πήρε την 7η θέση και της Καλογεράκη Σοφίας (3ο Χανίων) που ήταν 4η στα κορίτσια.

Στην Β΄ δημοτικού είχαμε την Καραβιτάκη Αντωνία (5ο Χανίων) να έχει μία εντυπωσιακή πορεία κατακτώντας τελικά την τρίτη θέση στην κατηγορία της! Πολύ καλή εμφάνιση στην ίδια κατηγορία είχαμε και από τον Χριστοδουλάκη Μιχάλη (17ο Χανίων) που πήρε την 8η θέση.

Στην Γ΄ Δημοτικού η Παπαδοκωνσταντάκη Κατερίνα (11ο Χανίων) κατέκτησε την 3η θέση στα κορίτσια παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία ο Τσομπανάκης Στέλιος (15ο Χανίων) πήρε τη 10η θέση.

Στην Δ΄ δημοτικού είχαμε διπλή διάκριση όχι μόνο για το Χανιώτικο σκάκι αλλά και για το 5ο Δημοτικό σχολείο! Ο Τζαγκαράκης Παναγιώτης  (5ο Χανίων) κάνοντας όκτώ νίκες και καταπληκτική εμφάνιση κατέκτησε πανάξια την 1η θέση στη γενική κατάταξη! Δίπλα του με το κύπελλο της 1ης θέσης στα κορίτσια η Καραβιτάκη Ευαγγελία γράφοντας έτσι μία εντυπωσιακή πορεία στο σχολικό σκάκι κατακτώντας για 4η χρονιά την πρώτη Πανελλήνια θέση! Στην ίδια κατηγορία είχαμε καλές εμφανίσεις από τον Φυντριλάκη Κυριάκο (5ο Χανίων) και Βιζυράκη Σταύρο (14ο Χανίων) με την 11η και 13η θέση που κατέκτησαν!

Στην ΣΤ΄ δημοτικού είχαμε την Κουκουράκη Χρυσή από τον ΣΚΟΡ να κατακτά την 2η θέση στην κατηγορία κοριτσιών. Η Χρυσή μόνιμα βρίσκεται στα μετάλλια δείχνοντας ότι έχει όλα τα προσόντα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Σίγουρα με λίγη βελτίωση της προσωπικής της δουλειάς θα μπορέσει να επαναλάβει το ίδιο και στα Πανελλήνια Νεανικά.  Στην ίδια κατηγορία εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Πελαντάκης Μιχάλης! Η μεθοδική του δουλειά, η καθημερινή του εξάσκηση πιάνουν τόπο βλέποντας μία εξαιρετική βελτίωση στο παιχνίδι του η οποία αποδεικνύεται συνεχώς τον τελευταίο χρόνο σε κάθε του συμμετοχή σε αγώνες.  Ο Μιχάλης με 7 βαθμούς ισοβάθμησε στην 3η θέση και με τα κριτήρια ισοβαθμίας κατέκτησε τελικά την 4η θέση.

Η  Βοζινάκη Ανθή (6ο Χανιών) έχει τη στόφα της Πρωταθλήτριας και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε διοργάνωση! Έχουμε χάσει το λογαριασμό σε ποια διοργάνωση τελευταία φορά δεν έχει πάρει την πρώτη θέση! Πανελλήνια Νεανικά? Πανελλήνια Σχολικά? Πανελλήνιο Γυναικών Blitz? Πάντα πρώτη!!! Εδώ δεν έφτανε αυτό αλλά και σε μία από τις δυσκολότερες κατηγορίες Β΄ Γυμνασίου πήρε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κοριτσιών αλλά και χάλκινο στη γενική κατάταξη!  

Να προσθέσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις του Νίκου Γεωργακόπουλου (Ν. Κυδωνίας) στην Α΄ Γυμνασίου με τη 10η θέση, του Φυντριλάκη Σταύρου (5ο Χανίων) στην Β΄ Γυμνασίου με την 8η θέση και του Αργύρη Παπαδόπουλου (2ο Λύκειο) στα Λύκεια με την 7η θέση. Τέλος να τονίσουμε τις επιτυχίες των αθλητών από Ηράκλειο όπου μετά από πάρα πολλά χρόνια είχανε δύο πρωταθλητές Ελλάδος με τον Σερπετσιδάκη Νίκο στην Α΄ Γυμνασίου και την Σερπετσιδάκη Εύα στα Λύκεια. Στα Λύκεια ο Κελίρης Ανδρέας πήρε την 2η θέση και στην Γ΄ Γυμνασίου τον Καδιάνη Γιώργο να παίρνει την 3η θέση.  Τέλος να τονίσουμε ότι στο παράλληλο ανοικτό πρωτάθλημα ο Μαυρίδης Θάνος από την Κίσαμο κατέκτησε την 2η θέση.

Στα ομαδικά πρωταθλήματα είχαμε διπλή επιτυχία από το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Ηρακλείου με τα αργυρά μετάλλια που κατέκτησαν.

 Στα αξιοσημείωτα μπορούμε να αναφέρουμε την πολύ καλή παρουσία των αθλητών του 5ου Δημ. Σχολείου Χανίων έχοντας τρεις μαθητές στο βάθρο των νικητών των ατομικών Πρωταθλημάτων.

Χορηγός της αποστολής της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων ήταν η ΥΔΡΟΑΙΟΛΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ και το Ξενοδοχείο Pilot  Beach  Resorts συμβάλλοντας για άλλη μια φορά στην διευκόλυνση του ταξιδιού τους!  

 

 Αναλυτικά τώρα οι νικητές όλων των κατηγοριών καθώς και οι βαθμολογίες των παικτών από την Κρήτη είναι οι εξής:

 

ΝΗΠΙΑ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

θέση

Name

 

Σύλλογος

Σχολείο

Βαθμ.

1ος

ΣΙΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΕΣΣΝ

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

8

2ος

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΕΣΣΝ

2ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

7

1η & 3η Γ.

ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

 

ΣΑΧ

ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ

7

4ος

ΔΑΛΛΑΣ ΧΑΡΗΣ

 

ΤΕΣΣ

ΜΕΤΣΟΒΟΥ

7

7ος

ΚΥΡΙΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΣΑΧ

31ο ΧΑΝΙΩΝ

6,5

8ος

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

ΚΙΣΑΜΟΣ

2ο ΚΙΣΣΑΜΟΥ

6

2η

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΚΕΛΛΥ

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

6

3η

ΚΑΡΤΣΙΔΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

6ο ΒΟΥΛΑΣ

5,5

4η

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

ΣΑΧ

 

4,5

5η

ΚΟΖΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

ΛΑΤΩ

2ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4,5

29

ΛΕΒΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

ΣΑΧ

 

4

31

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

 

ΚΥΔΩΝ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ

4

37

ΜΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΟΦΗ

23ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

 9η

ΝΙΚΟΥ ΝΕΦΕΛΗ

 

ΣΑΧ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ

3

 

  Οι νικητές των Νηπίων Σιτσάνης Νίκος, Ιορδανίδης Γιώργος, Χασουράκη Χρυσή, Σκλαβούνου Κέλλυ και Καρτσιδήμα Σταυρούλα

Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1ος

ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΣΑΧ

10ο ΧΑΝΙΩΝ

7,5

2ος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

ΖΗΝΩΝ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

7,5

1η & 3η Γ.

ΓΚΟΥΤΖΟΥΚΗ ΑΙΚΑΤ.-ΑΡΓΥΡΩ

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

12ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ

7

4ος

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

5ο ΜΕΓΑΡΩΝ

6,5

2η

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ

26ο ΠΕΙΡΑΙΑ

6,5

7ος

ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

ΣΑΧ

8ο ΧΑΝΙΩΝ

6,5

3η

ΜΠΑΝΤΟΥΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

5,5

18ος

ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

 

ΣΚΟΡ

2ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5

4η

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

 

ΟΑΧ

3ο ΧΑΝΙΩΝ

5

24ος

ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

 

ΣΑΧ

ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΩΝ

5

14η

ΣΚΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

ΣΑΧ

ΣΟΥΔΑΣ

2,5

 

  Οι νικητές της Α΄ δημοτικού δεξιά ο Αντωνιουδάκης Γιώργος

Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1ος

ΔΗΜΑΝΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΗΦΙΣΙΑΣ

8,5

2ος

ΜΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

1ο ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

7

3ος

ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΑΧΑΡΝΕΣ

3ο ΑΧΑΡΝΩΝ

7

8ος

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

ΟΑΧ

17ο ΧΑΝΙΩΝ

6

1η

ΚΑΛΑΜΟΥΚΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ

 

ΚΑΒΑΛΑ

15ο ΚΑΒΑΛΑΣ

6

2η

ΚΑΡΤΣΙΔΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

3ο ΒΟΥΛΑΣ

6

3η

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

 

ΣΑΧ

5ο ΧΑΝΙΩΝ

5,5

22ος

ΜΑΝΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

 

ΟΦΗ

53ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

5η

ΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΕΥΑ

 

ΣΚΟΡ

5ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5

39ος

ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

ΣΑΧ

8ο ΧΑΝΙΩΝ

4

43ος

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

ΚΙΣΑΜΟΣ

3ο ΚΙΣΣΑΜΟΥ

4

11η

ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

 

ΣΚΟΡ

14ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

49ος

ΓΡΗΓΟΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΣΑΧ

1ο Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ

4

12η

ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ-ΜΕΛΙΝΑ

 

ΟΦΗ

15ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

60ος

ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΣΚΟΡ

14ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

3

16η

ΓΡΗΓΟΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΘΑΛΕΙΑ

 

ΣΑΧ

1ο Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ

3

 

  Ο IM και κάτοχος του Ελληνικού ρεκόρ Blind Τάκης Πανταβός με τους νικητές της Β΄ Δημοτικού,  αριστερά η Καραβιτάκη Αντωνία. 

ΓΆ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1ος

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΡΟΔΟΛΦΟΣ

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

4ο Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

8

2ος

ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

 

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

4ο ΒΥΡΩΝΑ

7

3ος

ΣΤΟΪΜΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΚΟΡΔΕΛΙΟ
ΕΥΟΣΜΟΣ

41ο ΘΕΣ/ΚΗΣ

7

4ος

ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

ΟΦΗ

6ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

7

1η

ΚΙΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

7ο ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

6,5

10ος

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

 

ΚΥΔΩΝ

15ο ΧΑΝΙΩΝ

6

2η

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

3ο Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

6

3η

ΠΑΠΑΔΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

ΟΑΧ

11ο ΧΑΝΙΩΝ

6

18ος

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΣΑΧ

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ

5,5

7η

ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΜΥΡΤΩ

 

ΣΑΧ

1ο ΧΑΝΙΩΝ

5

29ος

ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

ΣΑΧ

14ο ΧΑΝΙΩΝ

5

33ος

ΚΑΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΣΚΟΡ

5ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5

47ος

ΦΡΑΪΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

 

ΣΚΟΡ

5ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

11η

ΤΣΟΛΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

 

ΣΚΟΡ

5ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4

 

  Οι νικητές της Γ΄ δημοτικού  από αριστερά η Παπαδοκωνσταντάκη Κατερίνα, Κρατημένου Γεωργία, Κιούση Παναγιώτα
Στοϊμενίδης Δημήτρης, Πανουτσόπουλος Θωμάς, και Σταματίου Ροδόλφος

Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1ος

ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1316

ΣΑΧ

5ο ΧΑΝΙΩΝ

8

2ος

ΓΑΒΡΙΗΛ ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΠΑΝΑΓ.

1257

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ

7

3ος

ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΘΑΛΗΣ

0

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

5ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

7

4ος

ΚΡΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1620

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ

100ο ΑΘΗΝΩΝ

7

1η

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

1281

ΣΑΧ

5ο ΧΑΝΙΩΝ

6,5

2η

ΚΑΡΤΣΙΔΗΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

1081

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

3ο ΒΟΥΛΑΣ

6

11ος

ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

1408

ΣΑΧ

5ο ΧΑΝΙΩΝ

6

13ος

ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

1246

ΣΑΧ

14ο ΧΑΝΙΩΝ

6

3η

ΚΟΥΚΟΥΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΑΝΝΑ

1044

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

1ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

6

17ος

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

1009

ΟΑΧ

13ο ΧΑΝΙΩΝ

6

19ος

ΣΗΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1233

ΟΑΧ

13ο ΧΑΝΙΩΝ

5,5

20ος

ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1161

ΟΦΗ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΗΡΑΚΛ.

5,5

5η

ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

970

ΣΑΧ

1ο ΧΑΝΙΩΝ

5

36ος

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

961

ΚΥΔΩΝ

1ο ΧΑΝΙΩΝ

4,5

48ος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ

955

ΟΑΧ

13ο ΧΑΝΙΩΝ

4

16η

ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

870

ΟΑΑΗ

14ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

 

  Ο Πρόεδρος της ΣΑΧ κ. Παπαδημητράκης Ιωάννης με τους νικητές της Δ΄δημοτικού.
Στη μέση η Καραβιτάκη Ευαγγελία και δεξιά ο Τζαγκαράκης Παναγιώτης

Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1ος

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1759

ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ

142ο ΑΘΗΝΩΝ

8,5

2ος

ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

1401

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

1ο ΖΕΦΥΡΙΟΥ

7,5

3ος

ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

1604

ΑΙΓΑΛΕΩ

3ο ΑΙΓΑΛΕΩ

7

1η

ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

1382

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

ΜΑΙΡΗ ΑΡΓΥΡΗ-ΛΑΙΜΟΥ

6

2η

ΠΑΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

1092

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

80ο ΘΕΣ/ΚΗΣ

6

19ος

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1426

ΣΑΧ

1ο ΧΑΝΙΩΝ

5,5

20ος

ΤΣΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΝΔΡ.

1238

ΟΦΗ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΗΡΑΚΛ.

5,5

21ος

ΚΟΖΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

1053

ΛΑΤΩ

4ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5,5

3η

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑ

1067

ΠΟΛΙΧΝΗ

7ο ΝΕΑΠΟΛΗΣ

5,5

23ος

ΠΑΠΑΔΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1145

ΟΑΧ

11ο ΧΑΝΙΩΝ

5,5

4η

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

1075

ΚΥΔΩΝ

13ο ΧΑΝΙΩΝ

5,5

39ος

ΤΣΟΛΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

1115

ΣΚΟΡ

5ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4,5

12η

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΖΩΗ

0

ΚΥΔΩΝ

1ο Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ

4

14η

ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ

927

ΟΦΗ

5ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

 

Οι νικητές της Ε΄Δημοτικού

ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1ος

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1784

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ

28ο ΠΕΙΡΑΙΑ

8

2ος

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1904

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

14ο ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

7,5

3ος

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

1118

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

4ο ΣΕΒΡΩΝ

7

4ος

ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

1120

ΣΚΟΡ

14ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

7

1η

ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΠΑΝΑΓ.

1709

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

8ο ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

5,5

2η

ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

1154

ΣΚΟΡ

7ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5,5

3η

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

1142

ΚΑΒΑΛΑ

2ο ΚΑΒΑΛΑΣ

5

25ος

ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

1047

ΣΚΟΡ

14ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5

7η

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

1011

ΣΑΧ

1ο ΧΑΝΙΩΝ

5

9η

ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

1074

ΛΕΩΝ Κ

53ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4,5

62ος

ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0

ΣΑΧ

10ο ΧΑΝΙΩΝ

3

 

  Οι νικητές της ΣΤ΄δημοτικού από αριστερά. Μιχαηλίδου Μαγδαληνή, Κουκουράκη Χρυσή, Χρυσογέλου Αθανασία
Παπαδημητρίου Αλέξανδρος, Κατωπόδης Δημήτρης και Αλεξάκης Δημήτρης

Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

1ος

ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1728

ΟΦΗ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

8

2ος

ΜΗΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2010

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

4ο ΒΥΡΩΝΑ

7

3ος

ΚΑΡΟΥΣΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚ.

1871

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

4ο Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

7

10ος

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1697

ΣΑΧ

Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ

6

1η

ΚΑΛΥΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

1315

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

7ο ΠΑΤΡΩΝ

5,5

2η

ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

1261

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

5ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

5

3η

ΙΣΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

1081

ΣΠΑΡΤΗ

ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

5

28ος

ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

1188

ΣΑΧ

4ο ΧΑΝΙΩΝ

4,5

 

O επικεφαλής διαιτητής κ. Μιχαηλίδης Ανέστης και ο  Διευθυντής Αγώνων κ. Γεωργόπουλος Γιώργος
με τους νικητές της Α΄ Γυμνασίου.
Καλυβά Κυριακή, Μπαστιάνου Χρυσούλα, Ισαρη Αγγελική  Καρούσος Νίκος Μήτσης Γιώργος Σερπετσιδάκης Νίκος

Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

1ος

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

1998

ΣΥΚΙΕΣ

ΕΚΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

8

2ος

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1769

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ

ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

7

1η & 3η Γ.

ΒΟΖΙΝΑΚΗ ΑΝΘΗΜΑΡΙΑ

1652

ΣΑΧ

6ο ΧΑΝΙΩΝ

6,5

4ος

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΓΙΩΤ. Β-Γ

1651

ΕΣΣΠ

ΠΕΙΡ. ΑΕΙ

6,5

2η

ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ

1522

ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

6

3η

ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

1323

ΠΑΠΑΓΟΥ

4ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

5,5

36ος

ΤΣΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-Π.

1069

ΟΦΗ

ΠΕΙΡ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3,5

 

  Οι νικητές της Β΄ Γυμνασίου. Από δεξιά Γιαννουλάκης Λάμπρος, Αλεξάκης Γιώργος,
Βοζινάκη Ανθή, Πραματευτάκη Λουκία και Ανθοπούλου Ιωάννα

Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

1ος

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

1853

ΚΑΒΑΛΑ

3ο ΚΑΒΑΛΑΣ

7

2ος

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-Ε.

1888

ΚΗΦΙΣΙΑ

1ο ΚΗΦΙΣΙΑΣ

7

3ος

ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1599

ΟΦΗ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

7

4ος

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1920

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

7

8ος

ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

1649

ΣΑΧ

5ο ΧΑΝΙΩΝ

5,5

1η

ΜΠΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

1140

Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ

ΕΚΠ. ΠΑΝΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

5,5

2η

ΛΕΜΟΝΗ ΜΑΡΙΑ-Ι.

1327

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ

10ο ΝΙΚΑΙΑΣ

5

3η

ΠΑΣΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

1501

ΕΣΘ

2ο ΠΕΙΡΑΜ.ΘΕΣΑΛ.

5

14ος

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

1241

ΟΦΗ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

22ος

ΚΑΛΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1278

ΣΑΧ

1ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

4

11η

ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

1151

Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4

 

  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης κ. Αποστολακάκης με τους νικητές της Γ΄Γυμνασίου

ΛΥΚΕΙΑ

1ος

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2200

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΕΙΡ. ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

7,5

2ος

ΚΕΛΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1969

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

7,5

3ος

ΚΟΡΝΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Φ.-Γ.

1947

ΠΕΥΚΗ

1ο ΠΕΥΚΗΣ

7,5

7ος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

2035

ΣΑΧ

2ο ΧΑΝΙΩΝ

6

1η

ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

1532

ΟΦΗ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5,5

2η

ΚΟΚΚΟΤΑ ΕΛΕΝΗ

1506

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

5,5

22ος

ΒΑΓΙΩΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

1527

ΟΦΗ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

23ος

ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1601

Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

5

24ος

ΜΠΟΡΜΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1279

ΣΑΧ

Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ

5

3η

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

1325

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

5

34

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

1136

ΟΑΑΗ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

4,5


Οι νικητές των Λυκείων. Από αριστερά ο Κελίρης Ανδρέας, Σταθόπουλος Γιάννης, Κορνιώτης Φίλιππος,
Σερπετσιδάκη Εύα, Κόκκοτα Ελένη και Κουτσουρα Γεωργία

 

ΥΔΡΟΑΙΟΛΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.