ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2015

ΟΝΕΙΡΟ!!!

Θεοδώρου Νικόλας - Πετράκη Ευαγγελία – Γεωργακόπουλος Νίκος – Καραβιτάκη Ευαγγελία – Καραβιτάκη Αντωνία  Πρωταθλητές Ελλάδος!!!
Παπαδόπουλος Αργύρης - Βοζινάκη Ανθή – Τζαγκαράκης Παναγιώτης Ασημένια μετάλλια!!
Φυντριλάκης Κυριάκος Χάλκινο μετάλλιο!Αθλητές και προπονητές της ΣΑΧ με τα τρόπαιά τους μετά τους αγώνες.

Μαγικές στιγμές μας πρόσφεραν για άλλη μια χρονιά οι νεαροί σκακιστές του συλλόγου μας!!! Ονειρεμένες στιγμές απερίγραπτης χαράς και συναισθήματα που δύσκολα μπορούν να αποτυπωθούν σε ένα άρθρο! Πέντε πρώτες Πανελλήνιες θέσεις, τρία αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο μετάλλιο είναι μακράν το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει επιδείξει ποτέ ένας σύλλογος στην ιστορία των νεανικών σκακιστικών πρωταθλημάτων!
Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων κατέκτησε μόνη της το 50 % του συνόλου των επιτυχιών τη στιγμή που στους αγώνες συμμετείχαν 300 σκακιστές από 94 διαφορετικούς συλλόγους! Επιτυχίες που χαρακτηρίζονται όχι μόνο από τον αριθμό αλλά και από το εύρος των ηλικιών οι οποίες ξεκινούσαν από την μικρότερη κατηγορία κάτω των 8 ετών έως και την μεγαλύτερη κάτω των 16 ετών! Με τις επιτυχίες τους αυτές οι αθλητές εκτός από τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, παίρνουν επίσης και τα εισιτήρια για τα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Νεανικά Πρωταθλήματα. Επίσης οι αθλητές των μεγάλων κατηγοριών κερδίζουν και την πριμοδότηση της ΓΓΑ για την εισαγωγή στα ΑΕΙ.  
Ξεκινούμε τώρα τον αγωνιστικό απολογισμό από την μικρότερη κατηγορία κάτω των 8 ετών, όπου η ΣΑΧ συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει με νέα ταλέντα που αναδεικνύει συνεχώς και τα οποία κατακτούν πρώτες Πανελλήνιες θέσεις κάθε χρόνο. Είναι γεγονός ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βλέπουμε αθλητή-τρια της ΣΑΧ να κατακτά την 1η θέση σ’ αυτή την κατηγορία! Αυτή τη φορά είχαμε την Καραβιτάκη Αντωνία να ξεχωρίζει και να αναδεικνύεται Πρωταθλήτρια Ελλάδος μετά από σκληρή μονομαχία και έντονο συναγωνισμό! Δεν είναι τυχαίο ότι ο υπεύθυνος εθνικών ομάδων της ΕΣΟ κ. Καλοσκάμπης στην τελετή λήξης έκανε ιδιαίτερη μνεία για το αγωνιστικό της επίπεδο και τις άριστες εντυπώσεις που προκάλεσε η μαχητικότητά της και η ποιότητα των παρτίδων της!
Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 8 ετών. Από αριστερά Καρτσιδήμα Αγγελική 2η, Καραβιτάκη Αντωνία με το κύπελλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος και Καλαμούκου Γιολάντα 3η θέση.   

Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών η Καραβιτάκη Ευαγγελία ήταν το φαβορί των αγώνων και το επιβεβαίωσε! Η Ευαγγελία πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο πρωτάθλημα και με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες κατέκτησε καθαρά την πρώτη θέση! Η Ευαγγελία δημιουργεί τη δική της ιστορία στο Χανιώτικο σκάκι γιατί μπορεί να είναι μόλις 10 ετών αλλά ήδη έχει ένα πλούσιο βιογραφικό επιτυχιών τόσο σε Πανελλήνιο επίπεδο όσο και σε διεθνές! Μία σκακίστρια που ξεχωρίζει με τη μεθοδική δουλειά που κάνει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και η οποία δείχνει ότι έχει όλα τα προσόντα ενισχύοντας παράλληλα το αγωνιστικό της πρόγραμμα να διαπρέψει!
Στην ίδια κατηγορία η Καλιοντζάκη Εριέττα και η Καντεράκη Μυρτώ παρά το ότι ήταν μικρότερες πάλεψαν για τη διάκριση και απέδειξαν σκακιστικά ότι μπορούσαν να ανέβουν στο βάθρο αρκεί να το πίστευαν. Η Εριέττα με σαφή σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της κέρδισε ισχυρούς αντιπάλους αλλά «πέταξε» και τουλάχιστον δύο βαθμούς σε κερδισμένες θέσεις για να πάρει τελικά την 12η θέση. Η Μυρτώ ήταν συνεχώς κοντά στην κορυφή πάλεψε για το μετάλλιο κατακτώντας τελικά την τέταρτη θέση.


Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 10 ετών από δεξιά: Γιούτσου Μιράντα 2η θέση, Καραβιτάκη Ευαγγελία με το κύπελλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος και Παπαθανασίου Στεφανία 3η θέση.

Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών ήταν η σειρά του Γεωργακόπουλου Νίκου να διαπρέψει! Σε μία δύσκολη κατηγορία όπου ήταν το νο 11 της αρχικής κατάταξης κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κάνει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των αγώνων!
Ο Νίκος κατέκτησε δίκαια τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος κερδίζοντας καθαρά τα φαβορί του πρωταθλήματος αλλά πάνω απ’ όλα δείχνοντας αποφασισμένος για το στόχο του! Ήταν μία επιτυχία που προκάλεσε ιδιαίτερες χαρές σε όλα τα μέλη του συλλόγου και τους συναθλητές του γιατί ο Νίκος είναι ένας αθλητής που αγαπάει το σκάκι προσπαθεί εδώ και χρόνια δουλεύοντας πάρα πολύ για την αγωνιστική του βελτίωση και σίγουρα ήταν μια επιτυχία που την άξιζε!
Οι νικητές στην κατηγορία κάτω των 14 ετών από δεξιά: Ανθόπουλος Χρήστος 2ος, Γεωργακόπουλος Νίκος με το κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδος και Τριμίτζιος Πέτρος 3ος

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα… απλά λέγεται Θεοδώρου Νικόλας! Για τον παίκτη αυτό τι να σχολιάσουμε? Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά κατακτά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος και μάλιστα σε μορφή περιπάτου! 8,5 βαθμούς σε 9 αγώνες δεν έχει κάνει κανείς σε καμία άλλη κατηγορία και αυτός την έκανε στη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη ενώ ήταν και ένα χρόνο μικρότερος από τους συναθλητές του! Ένας αθλητής ο οποίος έχει ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα και πιστεύουμε ότι έχει όλες τις δυνατότητες για διεθνείς επιτυχίες!
Στην ίδια κατηγορία είχαμε διπλή διάκριση για την ΣΑΧ μιας και στο βάθρο των νικητών ανέβηκε ο Αργύρης Παπαδόπουλος κατακτώντας τη 2η θέση! Μία επιτυχία ιδιαίτερα σημαντική και επιβράβευση των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια ο Αργύρης, με την επιτυχία του αυτή κερδίζει και την πριμοδότηση για τα ΑΕΙ.
Οι νικητές στην κατηγορία κάτω των 16 ετών από αριστερά: Παπαδόπουλος Αργύρης 2ος, Θεοδώρου Νικόλας με ένα κύπελλο ακόμη Πανελλήνιου Πρωταθλητή και Αλεξιάδης Χρήστος 3ος.

Τον κύκλο των χρυσών επιτυχιών ολοκλήρωσε η Πετράκη Ευαγγελία στην κατηγορία κάτω των 16 ετών κοριτσιών! Η Ευαγγελία μπορεί να μην είχε την «εμπειρία» ανάλογων επιτυχιών αλλά τα κατάφερε ακριβώς εκεί που έπρεπε! Πήρε από νωρίς το προβάδισμα στη βαθμολογία και το διατήρησε μέχρι το τέλος! Κέρδισε καθαρά την πρώτη θέση χωρίς να κινδυνέψει σε καμία παρτίδα, κατακτώντας την μεγαλύτερη διάκριση που έχει πετύχει δικαιώνοντας έτσι τις προσπάθειες που κάνει όλα τα χρόνια! Για την Ευαγγελία η επιτυχία αυτή είναι διπλή μιας και εκτός από τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος εξασφαλίζει και την μοριοδότηση για τα ΑΕΙ.  
Στην ίδια κατηγορία είχαμε την διάκριση ενός άλλου κοριτσιού από το νησί μας. Η Βασιλείου Αιμιλία από τον ΛΑΤΩ Αγ. Νικολάου φλέρταρε μόνιμα τα τελευταία χρόνια με το μετάλλιο έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις και τα κατάφερε! Κατέκτησε την 3η θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας και αυτή την πριμοδότηση για τα ΑΕΙ!

Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 16 ετών από δεξιά: Κόκκοτα Ελένη 2η, Πετράκη Ευαγγελία με το κύπελλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος και η Βασιλείου Αιμιλία 3η θέση

H κατηγορία κάτω των 14 ετών κοριτσιών ήταν μία κατηγορία η οποία μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Εδώ είχαμε μία εκπληκτική εκκίνηση από την Πετράκη Αργυρώ η οποία με 5 στα 5 είχε αποσπαστεί ένα βαθμό από τις διώκτες της, δεν τα κατάφερε όμως στους δύο τελευταίους γύρους με αποτέλεσμα να πάρει την 4η θέση. Βέβαια εκεί που έκοψε η Αργυρώ ανέκαμψε η Βοζινάκη Ανθή η οποία με δύο νίκες στους τελευταίους και κρίσιμους γύρους πήρε τη 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία της! Μία ακόμη επιτυχία για την Ανθή που έχει αποδείξει ότι εύκολα ή δύσκολα πάντα βρίσκει τρόπο να ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών.
Οι νικήτριες στην κατηγορία κάτω των 14 ετών από αριστερά: Βοζινάκη Ανθή με το ασημένιο μετάλλιο, Λουκά Μαγδαληνή με το κύπελλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος, και Καραθανάση Ειρήνη με το χάλκινο μετάλλιο.

Σκληρή μονομαχία είχαμε στην κατηγορία κάτω των 10 ετών. Δύο παίκτες της ΣΑΧ ο Τζαγκαράκης Παναγιώτης και ο Φυντριλάκης Κυριάκος διεκδίκησαν μέχρι τέλος την πρώτη θέση με τον Παναγιώτη μάλιστα να έχει συνεχώς το προβάδισμα μέχρι και τον 7ο γύρο. Η τελική βαθμολογία ανέδειξε τον Χρήστο Κράλλη από την Νίκαια Πρωταθλητή Ελλάδος και τον Τζαγκαράκη με τον Φυντριλάκη να ισοβαθμούν και να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας αντίστοιχα τη 2η και 3η θέση. 
Σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό και όλη η πορεία των δύο παιδιών στη διάρκεια του πρωταθλήματος αποτελεί δικαίωση για τις προσπάθειες που καταβάλλουν! Και οι δύο έδειξαν ότι είχαν όλα τα φόντα να κατακτήσουν τον τίτλο ενώ έχουν επιβεβαιώσει επανειλημμένως την αξία τους έχοντας μόνιμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις διοργανώσεις που συμμετέχουν με αποκορύφωμα τις πρώτες Πανελλήνιες θέσεις που έχουν κατακτήσει σε σχολικά πρωταθλήματα!


Οι νικητές στην κατηγορία κάτω των 10 ετών από δεξιά: Τζαγκαράκης Παναγιώτης Ασημένιο μετάλλιο, Κράλλης Χρήστος με το κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδος και Φυντριλάκης Κυριάκος με το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών είχαμε επίσης πολύ καλές παρουσίες με πρώτo απ’ όλους τον Φίλιππο Παρασκάκη! Ο Φίλιππος κατέλαβε την έκτη θέση, με έξι βαθμούς, έξι θέσεις πιο πάνω από την αρχική του κατάταξη! (κάτι δεν μου πάει καλά….)    Σίγουρα μία πολύ καλή εμφάνιση από έναν μικρό σκακιστή με πάρα πολλές δυνατότητες , ο οποίος δουλεύει σταθερά και μεθοδευμένα κι είναι βέβαιο ότι με τη συνέχιση της προσπάθειάς του οι κόποι του θ' ανταμειφθούν. Εξαιρετική εμφάνιση είχαμε κι από τον Βιολάκη Αναστάση, ο οποίος με 5 βαθμούς πήρε την 11η θέση. Ο Αναστάσης, αν και ένα χρόνο μικρότερος από τους αντιπάλους του, αγωνίστηκε σε μία κατηγορία, όπου μετράει πάρα πολύ η διαφορά ηλικίας και τα κατάφερε περίφημα! Κύριο χαρακτηριστικό η αγωνιστική του προσήλωση και η διάθεσή του να παίξει παρτίδες μεγάλης διάρκειας, κάτι εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτή την ηλικία! Σίγουρα έχει κερδίσει πολλά από τη συμμετοχή του σ’ αυτή τη διοργάνωση, κάτι που θα φανεί στην πορεία. (Μαρία εδώ θέλω να σε δω τι θα κάνεις...?).
Πολύ καλή παρουσία είχαμε και από τον Νίκο Γεωργιακάκη. Ο Νίκος, παρά το ότι μένει στην Παλαιόχωρα αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα στην προετοιμασία του λόγω της απόστασης, βρίσκει τρόπο να αναπληρώνει παρουσιάζοντας συνεχή δείγματα βελτίωσης! Η διάθεσή του στα μαθήματα είναι εμφανής και σίγουρα η συμμετοχή του στη διοργάνωση και ταυτόχρονα η πολύ καλή του πορεία του πρόσφερε σημαντική εμπειρία και κίνητρο για την ακόμη μεγαλύτερη ενασχόλησή του!  Για το τέλος αφήσαμε τον Βιολάκη Ανδρέα. Ένα παιδί με πλούσια και πολύπλευρα χαρίσματα δείχνοντας πολλές φορές τα προσόντα του. Σίγουρα η δουλειά που έχει κάνει και η προσπάθεια όλο τον χρόνο δεν ανταποκρίνεται στην βαθμολογική του θέση. Αντιστέκεται μεταξύ του "γρήγορα" που ακούει (και διαπρέπει) στο κολυμβητήριο με το "σκέψου, μη βιάζεσαι" που ακούει στο σκάκι! Βέβαια ένα παιδί γεννημένο τέτοια μέρα δεν μπορεί να μη πάει μπροστά, έχει άστρο αυτή η μέρα… (αλλιώς Μαρία να αλλάξεις τον προπονητή του, να τον θεωρήσεις  αποτυχημένο!).  

Οι νικητές της κατηγορίας κάτω των 8 ετών από δεξιά: Χαρτοφύλακας Σπύρος 2η θέση, Δημανούδης Πέτρος με το κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδος και Γιούτσος Βασίλειος με το χάλκινο μετάλλιο.

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τις τελικές βαθμολογίες όλων των κατηγοριών

 


 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

26 ΙΟΥΝΙΟΥ - 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΟ τα ονόματα των παικτών που θα αγωνιστούν στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα από τις 26 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στο Ρίο της Πάτρας. 296 νεαροί σκακιστές έχουν δηλώσει συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες, αριθμός μεγαλύτερος από τις δύο τελευταίες χρονιές, δείχνοντας ότι η αγάπη τους για το σκάκι είναι μεγαλύτερη από τις οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης.
Η Κρήτη για άλλη μια χρονιά έχει εντυπωσιακή παρουσία με 57 αθλητές, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων μιας και σχεδόν οι μισοί αθλητές που αγωνίζονται ανήκουν στο σύλλογο αυτό! Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος της ΣΑΧ εκπροσωπείται με 26 αθλητές και ακολουθεί ο ΟΦΗ με 9 αθλητές, Κύδων και ΟΑΧ έχουν από 6 αθλητές.
Στην Ανατ. Κρήτη από τις 16 συνολικά συμμετοχές οι 9 είναι αθλητές του ΟΦΗ ενώ ανησυχητική είναι η εκπροσώπηση του Αγ. Νικολάου όπου μόλις μία αθλήτρια από τον Νομό αυτό δήλωσε συμμετοχή.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

No.

Σύλλογος

Συμμετοχές

1

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

26

2

ΟΦΗ

9

3

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

6

4

ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ

6

5

ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

3

6

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ

3

7

ΟΑΑ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ"

2

8

ΣΟ  ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ "LEON CANDIA"

1

9

ΑΟ ''ΛΑΤΩ'' ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

1

ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015
Κορίτσια κάτω των 8 ετών 

Τελική Κατάταξη μετά από 7 Γύρους

Κατ.

Όνομα

ΔΕλο

ΕΕλο

Σύλλογος

Βαθ.

ΚΙ1

ΚΙ2

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

0

994

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

5

2

21

2η

ΚΑΡΤΣΙΔΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

1159

0

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

5

2

19

3η

ΚΑΛΑΜΟΥΚΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ

0

1012

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

5

1

21

4η

ΓΚΟΥΤΖΟΥΚΗ ΕΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΡΓΥΡΩ

0

1000

ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

5

1

20

5η

ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

0

908

ΑΣΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΔΙΑΣ"

4

0

21

6

ΚΑΠΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

0

0

ΕΣΟ "ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ" ΠΟΛΙΧΝΗΣ

4

0

17

7

ΜΠΛΙΤΣΑ ΑΡΤΕΜΗΣ

1152

0

ΜΓΣ "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

4

0

16

8

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

0

0

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΟΣ

3

0

16

9

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

0

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

2,5

1

17

10

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΜΕΛΙΝΑ

0

0

ΣΟ ΡΙΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

2,5

1

14

11

ΑΝΝΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

0

0

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

2

0

16ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ

Τελική Κατάταξη μετά από 9 Γύρους

Κατ.

Όνομα

ΔΕλο

ΕΕλο

Σύλλογος

Βαθ.

1ος

ΔΗΜΑΝΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

1114

963

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

7,5

2ος

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

1066

1052

ΣΜΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

7

3ος

ΓΙΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

0

0

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

7

4

FOTIADIS ALEXANDROS

0

1000

ΣΑΚ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

6,5

5

MITSIOU GEORGIOS

1094

0

ΑΣΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

6

6

ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

0

1033

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

6

7

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

1272

1179

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

6

8

TSARSITALIDIS CHRISTOS

1080

0

ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΕΣΘ "Γ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ"

5,5

9

KOSTELIDIS GEORGIOS

1030

952

ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

5,5

10

MAGKLARAS PANAGIOTIS

0

1085

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

5

11

ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

0

0

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

5

12

DRISTELLAS NEOKLIS

0

0

ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

5

13

ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1210

1143

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 2000

5

14

ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

0

0

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

5

15

PAPAOULAKIS ISIDOROS

0

0

ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ

4,5

16

CHATZIGAVRIIL GEORGIOS

0

1010

"ΠΝΕΥΜΑΘΛΟΝ"

4,5

17

SPYRATOS IASON

0

0

ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

4,5

18

THEOTOKIS MARKOS ERRIKOS

0

1000

ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

4,5

19

TSANTES KONSTANTINOS

1144

1041

ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

4,5

20

NTELIGIORGIS GEORGIOS

0

1062

ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ

4,5

21

BΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

0

0

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

4

22

ΤΖΕΜΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

0

0

ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ

4

23

ALEXOPOULOS GEORGIOS

0

1051

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

4

24

GAMVRILIS LOUKAS

0

0

ΣΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ "Ο ΛΕΒΑΔΟΣ"

4

25

PAPPAS VASILEIOS

0

1000

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

4

26

MASTROGIANNOPOULOS CHRISTOS P

0

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

3,5

27

PANAGIOTOPOULOS FOTIOS EMMANOUIL

0

0

ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ

3,5

28

ΜΑΝΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

0

0

ΟΦΗ

3,5

29

LAFKAS IOANNIS

0

0

ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

3

30

GOURDOUPIS SPYRIDON

0

1000

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

3

31

ALYSANDRATOS SPYRIDON

0

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

3

32

ALAFOGIANNIS ALEXANDROS

0

1000

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

2,5

33

TOMARAS KONSTANTINOS 46314

0

0

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

2


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ

Τελική Κατάταξη μετά από 9 Γύρους

Κατ.

Όνομα

ΔΕλο

ΕΕλο

Σύλλογος

Βαθ.

1η

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

1373

1281

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

8

2η

ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ

1268

1026

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

7

3η

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

1249

1096

ΣΑΚ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

6,5

4

KΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΜΥΡΤΩ

1074

1043

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

5,5

5

GEORGITSI SOFIA

1323

1037

ΣΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

5,5

6

TSAKONA MARIA

1024

0

ΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

5,5

7

APOSTOLAKAKI EVANGELIA

1064

958

ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

5

8

TSIVELEKIDOU ANTHOULA ELPIDA

0

0

ΣΣ ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

5

9

GIANNOULAKI ERMOFILI

1012

958

ΣΚΑΚ. ΑΚΑΔ. ΣΥΚΕΩΝ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ

5

10

DERMITZAKI MARINA ANNA

0

929

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΥΚΗΣ

5

11

KOUKOUBI ATHANASIA

1194

1044

ΑΣΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

4,5

12

ΚΑΛΙΟΝΤΖΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΕΥΑΝΘΙΑ

0

0

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

4,5

13

GKIKA MARINA

1122

970

Α.Ε.Κ.

4,5

14

ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

0

0

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 2000

4,5

15

DEREKA KONSTANTINA

0

1000

ΣΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

4

16

EZE MARIA

1073

0

ΦΟ ΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝ

4

17

NIKOLAKOPOULOU ELENI

0

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

4

18

BOBOTSIARI ATHINA

0

949

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

3

19

THEOTOKI PINELOPI AIKATERINI

0

1000

ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

3

20

TOMARA ADAMANTIA

0

0

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

3

21

KONTODIMOU NEFELI

0

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

1

22

DASKA DIMITRA

0

1000

ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

1ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
 

Τελική Κατάταξη μετά από 9 Γύρους

Κατ.

Όνομα

ΔΕλο

ΕΕλο

Σύλλογος

Βαθ.

ΚΙ2

ΚΙ3

1ος

ΚΡΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1836

1620

ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ

7,5

40

49

2ος

TZAΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1329

1316

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

6,5

41

53

3ος

ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

1398

1408

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

6,5

41

52

4

SIMITZOGLOU PANOS

1350

1225

Α.Ε.Κ.

6,5

35

46

5

KALAMOUKOS GRIGORIOS

1254

1118

ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

6,5

34

43

6

GAVRIILIDIS ORESTIS

1209

1204

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

6

38

47

7

PAPAGIANNIS ASTERIOS

1292

1320

ΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

6

36

47

8

KOKOLAKIS PANAGIOTIS

1443

1321

ΑΠΟ "ΑΙΓΛΗ" ΠΑΠΑΓΟΥ

6

32

42

9

STEFANOU DIMITRIOS

0

1090

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

6

32

41

10

MALLIOS IOANNIS

1339

1139

ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ

5,5

41

52

11

SPANOS DIMITRIOS

1267

1188

ΦΟ ΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝ

5,5

36

46

12

ΣΗΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1116

1233

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 2000

5,5

36

42

13

ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1167

1161

ΟΦΗ

5,5

32

40

14

DIAMANTAKOS SOTIRIOS

1220

1121

ΣΟ ΣΑΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΣ

5

35

44

15

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑOΣ

1251

961

ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ

5

34

44

16

CHRISTODOULOU PANORMITIS

0

915

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

5

34

44

17

MITSIOU KONSTANTINOS

0

1000

ΑΣΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

5

30

39

18

PAPAIOANNOU CHARALAMPOS

1008

969

ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

5

30

38

19

BASINAS KONSTANTINOS

1260

1191

ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ

4,5

39

49

20

GAVRIIL ODYSSEAS-PANAGIOTIS

1329

1257

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

4,5

38

48

21

STAMATIOU RODOLFOS

1212

1189

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

4,5

37

47

22

NIKOLAKOPOULOS DIMITRIOS

1092

908

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

4,5

36

44

23

TZAVARAS SPYRIDON

1169

1038

ΑΣΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΔΙΑΣ"

4,5

34

43

24

STEFANOPOULOS IOANNIS

0

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

4,5

29

37

25

ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

1059

959

ΟΦΗ

4

34

44

26

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

1079

1064

ΑΣΕ ΟΤΕ Ν. ΧΑΝΙΩΝ 200

4

33

43

27

ΒΙΖΥΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

1155

1246

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

4

31

40

28

STEFANOU KONSTANTINOS

0

0

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

4

28

36

29

KOROVESIS DIMITRIS APOLLONAS

0

1000

ΣΟ ΘΗΒΑΣ

4

28

34

30

MICHALAS IASON

0

0

ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

4

27

35

31

ΒΙΖΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

1176

1091

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

4

27

34

32

TSEMERI MARIO

0

945

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

4

27

34

33

GIOUVANTSIOUDIS-MOUSIADIS ARI

1145

913

ΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

3,5

35

46

34

PAPANIKOLAOU PETROS 45433

0

1000

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

3,5

25

32

35

KALANTZIS ILIAS

0

1000

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

3,5

22

27

36

FERTAKIS DIMITRIOS

0

0

ΑΕ ΠΑΤΡΩΝ "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"

3

29

35

37

PILALIS ERNESTOS

1104

901

Α.Ε.Κ.

3

23

30

38

KOULIS VASILIS IOSIF

0

0

ΣΕ ''ΝΙΚΟΠΟΛΗ'' ΠΡΕΒΕΖΑΣ

2,5

31

40

39

MOSCHOU THEODOROS

0

1000

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

2,5

23

28

40

ARGYROPOULOS DIMITRIOS

0

0

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

2

27

33

41

PROSKEFALAS ANTONIOS

0

1000

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

2

26

32

42

TSINOUKAS ATHANASIOS

0

0

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

0

22

29


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Τελική Κατάταξη μετά από 9 Γύρους

Κατ.

Όνομα

ΔΕλο

ΕΕλο

Σύλλογος

Βαθ.

ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

1615

1694

ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

8

2η

ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

1554

1382

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

6,5

3η

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

1303

1142

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

6

4

APOSTOLIDOU ELENI

1069

1052

ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ "ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ"

5,5

5

BANIA ELENI

1155

1056

ΑΣΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ "ΕΠΑΧΤΟΣ"

5,5

6

ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

1049

1154

ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5,5

7

PRAMATEFTAKI ANASTASIA

1165

1032

ΕΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

5,5

8

TZARTZI PETROULA

1201

1055

ΣΑΚ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

5,5

9

STRATI BETTY - ANNA

1340

1221

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

5

10

BATZOLI MARIA

1133

955

ΣΑΚ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

5

11

PASOGLOU NIKOLETA

1129

1092

ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

5

12

DERMITZAKI GEORGIA

1086

1107

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΥΚΗΣ

5

13

KOKONA ELENI

1189

1274

ΑΣΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

5

14

PATERAKI KLEOPATRA

1190

1090

ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

5

15

NIKOLAKI DIMITRIA

1202

1067

ΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

5

16

ILIA ANASTASIA

1270

1208

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

4,5

17

FERTAKI ELEFTHERIA

1146

1024

ΣΟ ΡΙΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

4

18

ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

1182

1074

ΣΟ  ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ "LEON CANDIA"

4

19

KOSTELIDOU DESPOINA

0

875

ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

4

20

KOKONA ILIANA

1145

948

ΑΣΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

4

21

LIOURI STYLIANI

0

0

ΣΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ "Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ"

3,5

22

RIGA MICHAELA

0

953

ΣΟ ΙΚΑΡΙΑΣ "Ι. ΤΖΕΛΕΠΗΣ"

3,5

23

TOMARA IOANNA

0

1053

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

3

24

OIKONOMIDI MARIA - GARYFALLIA

0

1000

ΣΕ ΒΟΛΟΥ

2,5

25

SPYRATOU LYDIA

0

920

ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

1

26

KAKOULIDI PARASKEVI

0

843

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

0


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015
OPEN ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Τελική Κατάταξη μετά από 9 Γύρους

Κατ.

Όνομα

ΔΕλο

ΕΕλο

Σύλλογος

Βαθ.

ΚΙ2

1ος

ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

1450

1346

ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ

7

41

2ος

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1855

1759

ΑΟ "ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ '89"

7

38

3ος

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

1521

1309

ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

6,5

41

4

KATOPODIS DIMITRIOS

2056

1904

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

6,5

41

5

ALEXAKIS DIMITRIS

1827

1784

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΟΣ

6,5

36

6

KASIOUMIS VASILIOS

1791

1604

ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

6

37

7

ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

1647

1439

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

6

37

8

LEFTHERIOTIS ALEXANDROS

1385

1008

ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

6

36

9

MALATARAS GERASIMOS

1570

1399

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

6

36

10

ΤΖΕΜΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1442

1440

ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ

6

33

11

VARDAKAS GRIGORIOS

1739

1529

ΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

5,5

42

12

ROUSOS STAMATIOS

1548

1480

ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

5,5

35

13

ZARONIKAS DIMITRIOS

1612

1409

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

5,5

34

14

PAPADOPOULOS DIMITRIOS ATH

1160

1030

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΟΣ

5,5

32

15

ABELAKIOTIS STAVROS

1673

1401

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

5

41

16

STRATIGOS SPIROS

1425

1356

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

5

38

17

ZGOULETAS IOANNIS

1519

1297

ΣΕ ΒΟΛΟΥ

5

37

18

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1398

1426

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

5

37

19

ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1367

1241

ΟΦΗ

5

36

20

ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

1418

1120

ΣΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

5

32

21

ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ - ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1265

1349

ΟΦΗ

4,5

34

22

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1660

1487

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

4,5

32

23

DALAMPEKIS IGNATIOS

1281

1139

ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ

4,5

32

24

TSARSITALIDIS KONSTANTINOS

1329

1149

ΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

4,5

32

25

NTELIGIORGIS ELEFTHERIOS

1084

1026

ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ

4,5

30

26

GOUTIS PANAGIOTIS

1453

1508

ΑΟ "ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ '89"

4,5

30

27

OUMOUTIDIS CHRISTOS

1370

1293

ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

4,5

29

28

SKANDAMIS NIKOLAOS

0

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

4,5

27

29

DERMITZAKIS DIMITRIOS

1209

1084

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΥΚΗΣ

4

32

30

CHARALAMPIDIS VASILIOS

1192

1058

ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ

4

31

31

KOUTIS PAVLOS

1250

983

ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

4

30

32

KOKKALIS GRIGORIOS

1304

1123

ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

4

30

33

KOLLIAS DIMITRIOS

1280

1083

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

4

29

34

ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

1185

1047

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΡΙΘΥΜΝΑ

4

27

35

NIKOLOPOULOS ALEXANDROS

0

1000

ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

4

20

36

LIAKOS CHRISTOS - KONSTANTINO

1409

1336

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ "Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ"

3,5

32

37

VASILOPOULOS CHARALAMPOS

1140

1616

ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

3,5

31

38

ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΜΑΡΚΟΣ

1269

1022

ΑΣΕ ΟΤΕ Ν. ΧΑΝΙΩΝ 200

3,5

31

39

BETSOS NIKOLAOS-EVANGELOS

1268

1261

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

3,5

29

40

STEFANOPOULOS ANDREAS

1089

1122

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

3,5

28

41

KLAPPAS KONSTANTINOS

0

0

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΟΣ

3,5

22

42

TSOTRAS IOANNIS

1153

1147

ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ

3

30

43

BLITSAS ORESTIS

1311

1160

ΜΓΣ "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

3

28

44

TRIGKAS ATHANASIOS

1103

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

3

24

45

GEORGIOU ANASTASIOS

1006

1053

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ

3

24

46

ANTONIADIS DIMITRIOS

0

0

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

1,5

24

47

MASTROGIANNOPOULOS FOTIOS

0

0

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

1,5

23

48

ANDRIKOPOULOS ANDREAS

0

983

ΑΣ ΠΑΤΡΩΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

0,5

24


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ

Τελική Κατάταξη μετά από 7 Γύρους

Κατ.

Όνομα

ΔΕλο

ΕΕλο

Σύλλογος

Βαθ.

ΚΙ1

1η

ΛΟΥΚΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

1472

1691

ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" ΝΙΚΑΙΑΣ

5,5

1

2η

ΒΟΖΙΝΑΚΗ ΑΝΘΗ - ΜΑΡΙΑ

1819

1652

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

5,5

0

3η

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗ

1630

1335

ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

5

1

4η

ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ

1464

1251

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

5

0

5

KOUTSIDI AMALIA

1622

1511

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

4,5

0

6

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

1423

1352

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

4

0

7

HRYSOGELOU ATHANASIA-PANAGIOT

1657

1709

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

4

0

8

KOUTA VASILIKI

1264

1326

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

4

0

9

GALANI DIMITRA

1275

1252

ΜΑΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

4

0

10

PRAMATEFTAKI LOUKIA

1555

1522

ΕΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

3,5

0

11

PAPAEFSTRATIOU DESPINA

1209

1104

ΑΜΟ "Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ"

3,5

0

12

PLOUSKA ANTIGONI

1102

1086

ΘΙΝΑΛΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

3,5

0

13

LIOURI ANASTASIA

0

1046

ΣΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ "Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ"

3,5

0

14

ANTHOPOULOU IOANNA

1289

1323

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

3

2

15

ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ ΙΡΙΣ

1238

1219

ΟΦΗ

3

1

16

ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΙΩΑΝΝΑ

1224

1132

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ

3

-1

17

BOUZA MIRTO - ELENI

1359

1276

ΑΟ ''ΖΗΝΩΝ'' ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2,5

0

18

KAPIA KONSTANTINA

1059

956