2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ

Να Χρυσ σελδα για τους αθλητς της ΣΑΧ!

Βοζινκη Ανθ - Θεοδρου Νικλας (ΣΚΟΡ) - Πατρελκης Ευγγελος και Καντερκη Μυρτ αναδεχτηκαν Πρωταθλητς Ελλδος!
Αργυρ μετλλιο για τον Γιννη Καλογερ!
Τις επιτυχες των αθλητν κλεισαν με δο χλκινα μετλλια ο Αγγελκης Αλξιος (ΚΥΔΩΝ) και η Παπακωνσταντκη Κατερνα (ΟΑΧ)

 

Πρεδρος - Προπονητς και αθλητς της ΣΑΧ μετ τις επιτυχες απ τους αγνες στο Ρο.

 

Για λλη μια χρονι οι αθλητς της Σκακιστικς Ακαδημας Χανων μας καναν περφανους ανεβζοντας την πλη μας στην κορυφ του Ελληνικο σκακιο και δεχνοντας τσι τι οι επιτυχες που επαναλαμβνονται κθε λλο παρ τυχαο γεγονς δεν μπορε να χαρακτηριστον. Την περσιν χρονι μπορε να γινε η υπρβαση με τις πρωτγνωρες επιτυχες, συνεχστηκαν μως στα δο Πανελλνια Σχολικ πρωταθλματα και ακολοθησαν οι επιτυχες της φετινς χρονις κνοντας λη την Ελλδα να μιλει με θαυμασμ! Εναι γεγονς τι η αποστολ της ΣΑΧ ξεχρισε με τη μαζικ της συμμετοχ μιας και συμμετεχαν 30 αθλητς της αριθμς πολ μεγαλτερος απ’ τι εχαν λοι οι λλοι σλλογοι της Κρτης μαζ, εν η οργνωση φνηκε και απ το γεγονς τι την αποστολ πλαισωναν 4 προπονητς της!
Στους αγνες συμμετεχαν συνολικ στις δκα κατηγορες 280 αθλητς απ’ λη την Ελλδα διεκδικντας χι μνο τον ττλο του πρωταθλητ Ελλδος αλλ και το εισιτριο που οδηγε στα Πανευρωπακ και Παγκσμια Πρωταθλματα.
Αγωνιστικ τρα οι επιτυχες ρθαν απ την Βοζινκη Ανθ (ΣΑΧ) στην κατηγορα κτω των 14 ετν. Η Ανθ μα αθλτρια καταξιωμνη λα αυτ τα χρνια απδειξε για λλη μια φορ τι χει μσα της το πνεμα της νικτριας! Παρ την ωση που την ταλαιπωροσε, το πεσμα της, η μαχητικτητ της και η εμπειρα της αποδεχτηκαν πιο ισχυρ πλεονεκτματα με αποτλεσμα να ανακμψει και με απανωτς νκες στους τελευταους κρσιμους γρους χοντας να σερ πντε στα πντε να ανβει στο πρτο σκαλ της βθρου! Η επιτυχα αυτ αποκτ μεγαλτερη αξα αν αναλογιστομε τι η Ανθ ταν να χρνο μικρτερη απ τις κυριτερες αντιπλους της. Τον ττλο της Πρωταθλτριας Ελλδος κατακτ για πμπτη φορ η μλις 13χρονη Βοζινκη Ανθ.

Οι νικτριες στην κατηγορα κτω των 14 ετν απ αριστερ Βοζινκη Ανθ Μαρα Πραματευτκη Λουκα και Λουκ Μαγδαλην

Στην αντστοιχη κατηγορα των αγοριν μιας και εναι περοδος μουντιλ θυμηθκαμε λγο το σλγκαν για την εθνικ Γερμανας στο ποδσφαιρο «λοι παζουν αλλ στο τλος κερδζει η Γερμανα» τσι και εδ λοι παζουν αλλ υπρχει και ο Νικλας Θεοδρου! Τι κι αν οι αντπαλο του ξεκνησαν στους δο πρτους γρους με να χντικαπ ενμιση βαθμο, τι κι αν φαινταν τι ο Νικλας παζει χωρς ουσιαστικ κνητρο στο τλος εχαμε το διο σενριο που βλπουμε λα τα τελευταα χρνια: Πρωταθλητς Ελλδος ο Νικλας Θεοδρου! Ο σκακιστς του ΣΚΟ Ρεθμνου διαγρφει μια ξεχωριστ πορεα στο Ελληνικ σκκι και δεχνει τι απ μικρς σκακιστικ πλεις μπορον να αναδειχτον αθλητς αρκε μως να υπρχει η θληση και η δουλει! Ο Νικλας χει κατακτσει λους τους ττλους στις κατηγορες που χει παξει εν ταυτχρονα δεν πρπει να ξεχνμε την 1η θση με την εθνικ μας ομδα στην βαλκανιδα και 6η θση με την εθνικ μας ομδα στην Ολυμπιδα κτω των 16 ετν. Στη φετιν διοργνωση μπορε να υπρχε περισστερο σασπνς αλλ απ την στιγμ που ανκαμψε αναπλρωσε γργορα το χαμνο δαφος και μλιστα βρθηκε να γρο πριν το τλος στην πρτη θση.
Πρωταθλητς Ελλδος κτω των 14 ετν ο Θεοδρου Νικλας τσι απλ…

Οι νικητς στην κατηγορα κτω των 14 ετν απ αριστερ 3ος Δρακουλκος Γιργος 1ος Θεοδρου Νικλας και 2ος Αλεξιδης Χρστος

Στην κατηγορα κτω των 10 ετν εχαμε τη δετερη μεγλη επιτυχα για την ΣΑΧ με τον Πατρελκη Βαγγλη (ΣΑΧ) να κατακτ τον ττλο του Πρωταθλητ Ελλδος. Στην κατηγορα αυτ γιναν συναρπαστικς μονομαχες και ο ττλος κρθηκε ακριβς με την λξη της τελευταας παρτδας λου του πρωταθλματος! Ο Βαγγλης αντιμετπιζε τον Κασιομη απ το Αιγλεω που προηγοταν μχρι εκενη τη στιγμ και θελε μνο νκη για να ανβει στο βθρο, αλλ ταυτχρονα και βοθεια απ ναν λλο συναθλητ του τον Παπαδημητρκη Γιργο (ΣΑΧ) που πρεπε να σταματσει τον Αμπελακιτη απ το Περιστρι. Και εν ο Πατρελκης απ νωρς πρε το προβδισμα και μετ απ τετρωρη μονομαχα πρε το πολυπθητο αποτλεσμα πρεπε να περιμνει το αποτλεσμα στην παρτδα του Παπαδημητρκη που γινταν μα απ τις πιο συναρπαστικς μονομαχες του πρωταθλματος! Ο Γιργος μετ απ μα χειρτερη θση που εχε στο μσον ανκαμψε και εκμεταλλευμενος ψογα να μικρ πλεονκτημα στο φινλε φτασε να διεκδικε ακμη και τη νκη! Χρειστηκε να περσουν πεντμισι ρες σκληρς μονομαχας για να δσουν οι δο πακτες τα χρια συμφωνντας ισοπαλα. Με το αποτλεσμα αυτ ο Πατρελκης κατακτοσε και τυπικ την πρτη θση του πρωταθλματος! Μα θση που εχε κατακτσει και πριν δο χρνια βλποντας μλιστα και ττε να αντστοιχο σκηνικ! Ο Παπαδημητρκης Γιργος χασε μα ευκαιρα να εναι στο βθρο μιας και φτασε πολ κοντ στη νκη κατακτντας τελικ την 7η θση! Στην δια κατηγορα ξεχρισε και η εμφνιση του Σταρου Βιζυρκη (ΣΑΧ) που με 5,5 βαθμος πρε την 9η θση.

Οι νικητς στην κατηγορα κτω των 10 ετν απ αριστερ 3ος Κασιομης Βασλης 2ος Αμπελακιτης Σταρος και 1ος Πατρελκης Ευγγελος

 

Στην μικρτερη κατηγορα κτω των 8 ετν ρθε η τρτη μεγλη επιτυχα των αθλητν μας με την Καντερκη Μαρα Μυρτ να κατακτ την πρτη θση στην τελικ κατταξη. Η Μυρτ πρε νετα θα λγαμε την πρτη θση μιας και απ την αρχ εχε πρει το προβδισμα στην βαθμολογα κτι που διατρησε μχρι το τλος. Η μεθοδικ δουλει που κνει και η εμπειρα που αποκμισε απ την συμμετοχ της στο Παγκσμιο Πρωτθλημα αποτλεσαν σημαντικ πλεονεκτματα για την κατκτηση του ττλου της πρωταθλτριας Ελλδος. Μη ξεχνμε τι η Μυρτ τσο την περσιν χρονι σο και την φετιν εχε κατακτσει την πρτη θση και στα Πανελλνια Σχολικ πρωταθλματα. Στην δια κατηγορα εχαμε διπλ δικριση μιας και στο βθρο ανβηκε και η Παπαδοκωνσταντκη Κατερνα (ΟΑΧ) κατακτντας την 3η θση! Επιτυχα μως ταν και για την Καραβιτκη Αντωνα (ΣΑΧ) που αν και να χρνο μικρτερη πρε την 4η θση εν με τους διους βαθμος αλλ στα κριτρια 7η ταν η Καλιοντζκη Εριττα (ΣΑΧ).    

Οι νικτριες κτω των 8 ετν απ αριστερ 2η Κιοση Παναγιτα 1η Καντερκη Μαρα Μυρτ και 3η Παπαδοκωνσταντκη Κατερνα


Τλος οι διακρσεις συνεχστηκαν και στην κατηγορα κτω των 8 ετν αγοριν. Ο Γιννης Καλογερς (ΣΑΧ) χοντας σταθερ καλ πορεα απ την αρχ μχρι το τλος του πρωταθλματος κατκτησε τη 2η θση της γενικς κατταξης. Ο Γιννης πλεψε λες τις παρτδες δεχνοντας δεγματα του πλοσιου ταλντου του.  Διεκδκησε την πρτη θση περνντας μλιστα απ εντελς κερδισμνη θση στην παρτδα του με τον πρωτοπρο. Σγουρα μως εναι σημαντικ τι στην πρτη του επσημη σημαντικ διοργνωση κατκτησε την 2η θση κτι που του δνει και το δικαωμα συμμετοχς σε Πανευρωπακ Παγκσμιο Πρωτθλημα. Διπλ επιτυχα μως εχαμε και σ’ αυτ την κατηγορα με τον Αγγελκη Αλξιο (ΚΥΔΩΝ) να κερδζει το χλκινο μετλλιο βλποντας τσι δο χανιωτκια να ανεβανουν στο βθρο των νικητν. Στην δια κατηγορα πολ καλ εμφνιση εχαν ο Παυλουδκης Γιργος (ΚΥΔΩΝ) και ο Βιζυρκης Αντνης (ΣΑΧ) που με 5,5 βαθμος πραν την 6η και 8η θση αντστοιχα.

Οι νικητς στην κατηγορα κτω των 8 ετν απ αριστερ 3ος Αγγελκης Αλξιος 2ος Καλογερς Γιννης και 1ος Μπασινς Κων/νος


Απ τους υπλοιπους αθλητς ξεχρισαν η Παλιερκη Λυδα (ΣΑΧ) και η Καραβιτκη Ευαγγελα (ΣΑΧ) στην κατηγορα κτω των 10 ετν κοριτσιν που πραν αντστοιχα την 4η και 5η θση. Ο Γεωργακπουλος Νκος (ΣΑΧ) στην κατηγορα κτω των 12 ετν που με 6 βαθμος πρε την 7η θση. Ο Καλογερς Γιννης (ΚΥΔΩΝ) στην κατηγορα κτω των 16 ετν που με 5,5 βαθμος πρε την 9η θση και τλος η Αγγελκη Φιλππα (ΚΥΔΩΝ) και η Παπαδημητρκη Στβη (ΣΑΧ) στην κατηγορα κτω των 12 ετν που πραν την 6η και 8η θση αντστοιχα.

Οι νικτριες στην κατηγορα κτω των 16 ετν απ αριστερ 2η Πουλοπολου Αικατερνη 1η Καφετζ Αγγελικ 3η Σαλαχδη Ρεβκκα

 

Συνοψζοντας για τα πρωταθλματα θα λγαμε τι γιναν μεγλες μονομαχες σε λες τις κατηγορες και πουθεν δεν υπρχε εκολη επικρτηση η λξη φαβορ. Ξρουμε τι αυτο οι αγνες χουν λλους καννες και σο καλς και να εναι κποιος πρπει να κοπισει πολ για να το αποδεξει και να φτσει στην τελικ επικρτηση. Σε πρα πολλς κατηγορες οι πρτες θσεις κρθηκαν στα κριτρια ισοβαθμας κτι που φανερνει και τη μεγλη μχη που γινταν στη διρκεια των αγνων.
Σημαντικ εναι και το στοιχεο προλευσης των σκακιστν. Αρκετο εναι οι σλλογοι πλον που δουλεουν οργανωμνα προσπαθντας να δημιουργσουν μα σκακιστικ υποδομ η οποα να βασζεται στις μικρς ηλικες. Βλποντας τις τριδες στις τελικς βαθμολογες λων των κατηγοριν μπορομε να πομε τι προκπτουν αρκετ χρσιμα συμπερσματα. Το πρτο στοιχεο που μας κανε μεγλη εντπωση εναι η μεγλη πτση της Θεσσαλονκης!
Η λλοτε κραται Θεσσαλονκη με τους τσους GM που ανδειξε με τους δο πρσφατα πρωταθλητς Ευρπης εχε λο κι λο να μετλλιο σε λες τις κατηγορες! Ββαια εχαμε την περπτωση της Αβραμδου που αγωνζονταν στο Πανευρωπακ γυναικν και του Ιωαννδη Ευγνιου που προτμησε να αγωνιστε σε μεγαλτερη κατηγορα αλλ αυτ δεν αλλζει τις γενικς εντυπσεις. Σγουρα εναι κτι που πρπει να προβληματσει χι μνο τους υπεθυνους των ομδων αλλ γενικτερα την νωση. Κατ τα τ’ λλα πτση παρουσιζουν και οι επιτυχες απ την Καβλα αν αναλογιστομε τι πριν απ λγα χρνια μονοπωλοσαν τις περισστερες κατηγορες. Πιστεω μως τι εναι καθαρ παροδικ γιατ εναι μα πλη που χει δημιουργσει τερστια υποδομ και σε συνδυασμ με την μεγλη επιτυχα της Σταυρολας εναι σγουρο τι θα υπρχει να θηση ακμη μεγαλτερη. Αποθαρρυντικ εναι το γεγονς τι απ την Πελοπννησο με τους τσους αθλητικος συλλγους και μα πλοσια παρδοση ειδικ στην πλη της Πτρας δεν μπρεσε να διακριθε κανες τσι στε να ανβει στο βθρο των νικητν.
Περνμε στην Αθνα που εκε βλπουμε την σημαντικτερη αλλαγ και τον αντποδα της Θεσσαλονκης. Μχρι πριν λγα χρνια βλπαμε ελχιστες διακρσεις οι οποες βασζονταν κυρως σε μεμονωμνες προσπθειες των γονων τους, ο μοναδικς σλλογος σως που ξεχριζε διαχρονικ ταν ο σλλογος της Νκαιας που εκε ο Ν. Ορνιθπουλος δολευε και βγαζε φουρνις ισχυρν παικτν. Βλποντας μως τις τελικς κατατξεις θα λγαμε τι η Αθνα σρωσε! Δκα εννι μετλλια κατκτησαν οι αθλητς της αλλ με να επσης σημαντικ χαρακτηριστικ τι τα μετλλια ταν μοιρασμνα σε δεκατσσερις διαφορετικος συλλγους! 
Τλος περνμε στα δικ μας στην νωσ μας.

Στην Κρτη βλπουμε μνιμα το νησ να «γρνει»  απ την Δυτικ πλευρ! Παρ το τι τα τελευταα χρνια υπρχει μα δραστηριτητα πολ μεγαλτερη σε σχση με παλαιτερα παρ’ λα αυτ Ηρκλειο και Αγ. Νικλαος δεν μπρεσαν να αναδεξουν καννα αθλητ στο βθρο και ο μοναδικς αθλητς που ταν στην πρτη οκτδα τσι στε να δσει κποιους πντους στην αξιολγηση που γνεται απ την ΕΣΟ προς τις Ενσεις ταν ο Στλιος Μαλιαρκης με την 7η θση που κατκτησε.  
 Το Ρθυμνο με τον συνθη «ποπτο» Θεοδρου Νικλα δωσε 8 πντους στην αξιολγηση.
Στα Χανι η Σκακιστικ Ακαδημα Χανων ξεχρισε μιας και με τα τρα χρυσ μετλλια που κατκτησε και να αργυρ την κατατσσουν στην κορυφ των συλλγων μιας και δεν υπρχει καννα λλο σωματεο σε Πανελλνιο εππεδο με αντστοιχες επιτυχες. Αν αναλογιστομε τι λες αυτς οι επιτυχες προρχονται απ παιδι που μθανε σκκι στον σλλογο και χι απ μεταγραφς ττε αυτ μεγαλνει ακμη περισστερο την επιτυχα. Επσης να λλο σημαντικ στοιχεο εναι η διαχρονικτητα των επιτυχιν. Εναι γεγονς τι στα 15 χρνια παρξς της η ΣΑΧ μνιμα χει αθλητς στο βθρο των νεανικν κατηγοριν να πραγματικ εντυπωσιακ επτευγμα! 
Ο Κδωνας και η Αντισφαριση εχαν απ να χλκινο μετλλιο ο καθνας.
Σε σχση με τους βαθμος αξιολγησης που πως αναφραμε μετρνε οι αθλητς που κατατσσονται στην πρτη οκτδα στις κατηγορες αγοριν και η πρτη εξδα στις κατηγορες κοριτσιν, ο ΟΑΧ εχε 6 βαθμος ο Κδωνας 12 και η Σκακιστικ Ακαδημα Χανων 50 βαθμος.Αναλυτικ τρα αν κατηγορα οι πακτες που συμμετχουν και οι βαθμολογες τους εναι οι εξς:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Δ. ΕΛΟ

Ελ. ΕΛΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Βαθμο
Θση
 
1
1
Καλογερς Γιννης  1123

Σ.Α.Χ.

2ος
 
2
2
Αγγελκης Αλξιος   1005 ΚΥΔΩΝ 6 3ος  
3
3
Παυλουδκης Γεργιος   1005 ΟΦΣΧ
6ος
 
4
4
Μαλλιαρκης Στλιος  
1005

ΟΑΑΗ

7ος
 
5
5
Βυζιρκης Αντνης   
1005

Σ.Α.Χ.

8ος
 
6
6
Χριστοδουλκης Μιχλης   1010 ΟΑΧ 5 10ος  
7
7
Καβονης Γιργος  
1005

ΣK.O.P.

4
15ος
 
8
8

Παρασκκης Φλιππος

 
1000

Σ.Α.Χ.

3
21ος
 
9 9

Βιολκης Ανδρας

 
1000

Σ.Α.Χ.

3
23ος
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ
10
1

Πατρελκης Ευγγελος

1446
 

Σ.Α.Χ

7
1ος
 
11
2

Παπαδημητρκης Γιργος

1379
 

Σ.Α.Χ.

6
7ος
 
12
3

Βυζιρκης Σταρος

1053
 

Σ.Α.Χ.

5,5
9ος
 
13
4

Φυντριλκης Κυρικος

1349
 

Σ.Α.Χ.

4
27ος
 
14 5 Τσλος Αριστοτλης 1095   Ο.Φ.Η.
4
28ος
 
15
6

Καλιοντζκης Ικωβος

1005

Σ.Α.Χ.

3
39ος
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ
14
1
Γεωργακπουλος Νκος 
1577
 

Σ.Α.Χ.

6
7ος
 
15
2
Σερπετσιδκης Νικλαος
1714
 

Ο.Φ.Η.

5,5
11ος
 
16
3
Μαρινκης Χρστος
1358
 

Σ.Α.Χ.

5
20ος
 
17
4
Τζεμανκης Νικλαος 1342   ΚΥΔΩΝ
4,5
23ος
 
18
5
Μπροκαλκης Γοναρης Χρ. 1255   ΟΦΗ 2000
4,5
27ος
 
19 6 Θωμαδκης Νστορας 1333   ΚΥΔΩΝ
4
29ος
 
20 7 Αλυγιζκης Αποστλης
1274
 

Σ.Α.Χ.

4
31ος
 
21 8 Πελαντκης Μιχλης 1234   ΣΚΟΡ
4
35ος
 
22 9 Λιανρης Ανδρας 1344   ΟΦΗ
3,5
37ος
 
23 10 Παυλουδκης Βασλειος   1005 ΚΥΔΩΝ
3
42ος
 
24 11 Πελαντκης Φτης   1005 ΣΚΟΡ
2,5
47ος
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ
25
1
Θεοδρου Νικλας
2257
 

ΣΚ.Ο.Ρ.

6,5
1ος
 
26
2
Βιτσαξκης Νκος
1582
 

ΟΦΗ

6
13ος
 
27
3
Φυντριλκης Σταρος
1626
 

Σ.Α.Χ.

5
14ος
 
28
4
Πετρκης Στλιος
1583
 

Σ.Α.Χ.

5
15ος
 
29
5
Ονταμπασδης ρης
1586
 

ΚΥΔΩΝ

4,5
19ος
 
30
6
Καλυκκης Νκος
1350
 

ΣΑΧ

3,5
28ος
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ
31
1
Καλογερς Γιννης
2082
 

ΚΥΔΩΝ

5,5
9ος
 
32
2
Παπαδπουλος Αργρης
2019
 

Σ.Α.Χ.

5
12ος
 
33
3
Σερπετσιδκη Εα 1537   ΟΦΗ
3
32η
 
34 4 Μπορμπαντωνκης Γιννης
1270

Σ.A.X.

3
33ος
 
35
5
Θωμαδκης Ραφα
1266
 

ΚΥΔΩΝ

2,5
36ος
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
36
1
Καντερκη Μαρα Μυρτ
1116

Σ.Α.Χ.

6
 
37
2
Παπαδοκωνσταντκη Κατερνα
1000

ΟΑΧ 2000

5
 
38 3 Καραβιτκη Αντωνα   1005 Σ.Α.Χ
4
 
39 4 Καλιοντζκη Εριττα   1005 Σ.Α.Χ.
4
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
40 1 Παλιερκη Λυδα   1005 Σ.Α.Χ.
6
 
41 2 Καραβιτκη Ευαγγελα 1236   Σ.Α.Χ.
5,5
 
42
3
Τσουρουνκη Μαρα   1005 Σ.Α.Χ.
4,5
11η
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
43
1

Αγγελκη Φιλππα

1172
1005

ΣΚ.Ο.Ρ.

4
 
44
2
Στρατγη Ιωννα
1050
1080

ΓΑΖΙ

3,5
 
45
3
Παπαδημητρκη Στβη   1005 Σ.Α.Χ.
3,5
 
46
4
Κουκουρκη Χρυσ 1013

ΣΚΟΡ

3
10η
 
47
5
Βασιλεου Ιωννα
1290

ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3
11η
 
48 6 Πετρκη Φραντζσκα
1015
Ο.Τ.Ε.
2
13η
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
49
1
Βοζινκη Ανθ Μαρα
1538
  Σ.Α.Χ.
7
 
50
2
Στρατγη Ευαγγελα
1192
 

Σ.Α.ΓΑΖΙΟΥ

5,5
 
51
3
Βασιλεου Αιμιλα
1458
 

ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4,5
13η
 
52
4
Πετρκη Αργυρ
1206
 

Ο.Τ.Ε.

4
15η
 
53
5
Δασκαλκη Σοφα
1359
 

ΟΑΧ

4
17η
 
54
6
Φιλοξνη Δανη
1447
 

ΚΥΔΩΝ

3,5
21η
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
55
1
Πετρκη Ευαγγελα
1431
 

Σ.Α.Χ.

3,5
11η
 
56
2
Κτσογλου Ευαγγελα
1343
 

ΚΥΔΩΝ

3
15η