ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ


ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ


Σκακιστική Ακαδημία Χανίων - Ν.Π.Δ.Δ.Δ.Π.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ 2014

Τις βάσεις για ένα ισχυρό και υγιές μέλλον χαράζει ο Δήμος Πλατανιά μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης σκακιού  αλλά και ευρύτερης ανάπτυξης του αθλητισμού  στα όρια του Δήμου του. Τα προγράμματα αυτά αγγίζουν τις  μικρές ηλικίες (ηλικιών Δημοτικού) και αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον, δουλεύοντας με διορατικότητα και προοπτική, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην νεολαία του τόπου μας. Τα προγράμματα σκακιού είναι ένα μόνο κομμάτι από την πλούσια δράση του ΝΠΔΔΠ τα οποία περνάνε μέσα από την δημόσια εκπαίδευση φέρνοντας έτσι εκατοντάδες παιδιά κοντά σε ένα άθλημα, το οποίο αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης σκέψης.   
Το πρωτάθλημα Δήμου Πλατανιά διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είναι απόρροια των εντατικών σκακιστικών προγραμμάτων που γίνονται σ' όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Από το πρωί  της Κυριακής, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης κατακλύστηκε από νεαρούς σκακιστές για να συμμετάσχουν στις έξι διαφορετικές κατηγορίες που υπήρχαν.
Όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Γιάννης «είμαι περήφανος που μέσα σε λίγα χρόνια κατόρθωσε ο Δήμος να διοργανώνει αυτόνομα ένα πρωτάθλημα με τόσο μεγάλη συμμετοχή» Ο φιλόξενος χώρος της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης αποδείχτηκε ιδανικός για την εκδήλωση στην οποία τα παιδιά παίξανε απερίσκεπτα σε μία διοργάνωση που όλα κύλισαν άψογα.  
Στους νικητές των κατηγοριών απονεμήθηκαν κύπελλα μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα που απένειμαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης κος Σημανδηράκης Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Πλατανιά κος Μαλακωνάκης , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Χινόπουλος, η υπεύθυνη αθλητισμού και δια βίου Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Κατερίνα Τζομπανάκη, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔΔΠ κα. Μαραγκουδάκη Χρυσούλα, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος και  Πρόεδρος του Α.Ο Κισσάμου κα Μπικάκη Μαρία, η εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κα Δασκαλάκη Ρίτα, η εκπρόσωπος της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης & Επιστημονικός Συνεργάτης της Κα Ζορμπά  και πλήθος επισήμων. :

Οι νικητές των νηπίων Ριζωνάκης Σταύρος και Βιολάκης Αναστάσης
Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία είναι οι εξής

Στην κατηγορία Νηπίων Α΄ Β΄ δημοτικού την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέκτησε ο Βιολάκης Ανδρέας Α΄δημ. (8ο Χανίων), στην Β΄ δημ. πρώτευσε ο Μανουσάκης Γιάννης (10ο Χανίων) και ακολούθησαν 2η - 3η θέση ο Παρασκάκης Φίλιππος (8ο Χανίων) και Φραντζεσκάκης Παναγιώτης (Βαμβακόπουλο). Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Μπουλταδάκη Ουρανία (Σκινέ- Φουρνέ) 1η στην Α΄δημ. η Καλογεράκη Μαριτίνα (15ο Χανίων) 2η η Δερμιτζάκη Ηλιάννα (Βουκολιές) και 3η η Περβολιανάκη Ευαγγελία (Σκινέ-Φουρνέ). Στα νήπια την 1η θέση πήρε ο Ριζωνάκης Σταύρος, 2ος ο Βιολάκης Αναστάσης και 3ος ο Σχετάκης Εμμανουήλ. 1ο κορίτσι η Φυτράκη Χριστίνη.
Ο Πρόεδρος της ΣΑΧ κ. Παπαδημητράκης Γιάννης και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Σημαντηράκης Παναγιώτης με τους νικητές του Α΄ ομίλου από αριστερά: Βιολάκης Ανδρέας, Μανουσάκης Γιάννης, Παρασκάκης Φίλιππος και Φραντζεσκάκης Παναγιώτης

Στην κατηγορία Γ΄ και Δ΄ δημοτικού την πρώτη θέση πήρε ο Καλιοντζάκης Ιάκωβος (5ο Χανίων), 1ος στην Γ΄ δημ. ο Παντελάκης Λευτέρης (13ο Χανίων) 2ος ο Σταματάκης Σοφοκλής (13ο Χανίων) 3ος ο Βίγλης Βαγγέλης (Αλικιανός). Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Τσεπέτη Άρτεμις (Βουκολιές) 1η στην Γ΄ δημ. η Μαρινάκη Ελένη (Σκινέ-Φουρνέ), 2η η Φανταουσάκη Κων/να (Πλατανιά) και 3η η Μπαλωμενάκη Άννα (Αλικιανός)

O αντιδήμαρχος Πλατανιά κος Μαλακωνάκης με τους νικητές της Γ΄- Δ΄ δημοτικού από αριστερά: Καλιοντζάκης Ιάκωβος, Παντελάκης Λευτέρης, Σταματάκης Σοφοκλής και Βίγλης Βαγγέλης

Στην κατηγορία Ε΄ΣΤ΄ την 1η θέση κατέκτησε η Κυριακάκη Ελευθερία (Αλικιανός) 2η η Τσιλιμιγκάκη Γεωργία (Κολυμπάρι) και 3η η Μπαλωμενάκη Μαρία (Αλικιανός) στα αγόρια 1ος ο Γεωργιάδης Κων/νος (Γεράνι), 2ος ο Σαραντολάκης Ηλίας (Γεράνι) και 3ος ο Καλαϊτζάκης Λευτέρης (Βουκολιές) 

Στα Γυμνάσια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κυριακάκης Παναγιώτης (Αλικιανός) 2ος ο Σταυγιαννουδάκης Γιώργος (Αλικιανός) και 3ος ο Προβιδάκης Ευτύχης (Αλικιανός).

Η υπεύθυνη αθλητισμού και δια βίου Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Κατερίνα Τζομπανάκη με τους νικητές των Γυμνασίων Δήμου Πλατανιά απά αριστερά Προβιδάκης Ευτύχης Σταυγιαννουδάκης Γιώργος και Κυριακάκης Παναγιώτης

Στα παράλληλα τουρνουά που διεξήχθησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία Νηπίων και Α΄ δημοτικού είχαμε τετραπλή ισοβαθμία και σύμφωνα με τα κριτήρια την 1η θέση κατέκτησε στα αγόρια ο Μπατσάκης Παναγιώτης από την Κίσαμο, 2ος ο Γεωργιακάκης Νίκος από την Παλαιόχωρα και 3ος ο Γρηγορομιχελάκης Γιάννης από την Νέα Κυδωνία. Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Καραβιτάκη Αντωνία (5ο Χανίων) 2η η Κολοκυθά Αθηνά (1ο Χανίων) και 3η η Γρηγορομιχελάκη Θάλεια (Νέα Κυδωνία). Στα Νήπια την 1η θέση κατέκτησε ο Αντωνιουδάκης Γιώργος, 2ος ο Μπροκαλάκης Νίκος και 3ος ο Ζουριδάκης Νίκος. Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Κλεοβούλου Σοφία (η οποία είναι προνήπιο!) 2η η Σκαράκη Γεωργία και 3η η Βενετάκη Νεκταρία.

Στον 2ο όμιλο του OPEN την 1η θέση κατέκτησε ο Παντελάκης Αντώνης 2ος ο Χαραλαμπάκης Ραφαήλ και 3ος ο Αντωνιουδάκης Δημήτρης (όλοι ισοβαθμήσαν με 4 βαθμούς). Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Κολοκυθά Κλειώ, 2η η Μαράκη ευτυχία και 3η η Μπιτζανάκη Εμμανουέλα. 1η Ε΄δημ. η Κουκουτσάκη Μαρία. (Εντυπωσιακό το γεγονός ότι όλα τα κορίτσια πηγαίνουν στο 1ο Δημ. σχ. Χανίων. Στη Β΄δημ. είχαμε επίσης τριπλή ισοβαθμία στην 1η θέση με τον Στρατουδάκη Αλέξανδρο, Στρατουδάκη Ιάσωνα και τον Κοτρωνάκη Νίκο.

Τέλος στον ισχυρότερο όμιλο του OPEN την 1η θέση κατέκτησε ο Φυντριλάκης Σταύρος, 2ος ο Πετράκης Στέλιος και στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο Αγναντής Αλέξανδρος και ο Χομπιτάκης Κων/νος. Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Βοζινάκης Ανθή, 2η η Καντεράκη Μυρτώ και 3η η Καραβιτάκη Ευαγγελία. Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών 1ος ήταν ο Πατρελάκης Ευάγγελος, 2ος ο Μπαϊραμιάν Αρτούρ και 3ος ο Παπαδημητράκης Γιώργος. Κάτω των 8 ετών 1ος ήταν ο Βυζιράκης Αντώνης, 2ος ο Μαλλιαράκης Στέλιος και στην 3η θέση ισοβάθμησαν η Καλιοντζάκη Εριέτα και ο Καβούνης Γιώργος.

Οι νικητές του ΟΠΕΝ από αριστερά: Φυντριλάκης Σταύρος, Πετράκης Στέλιος, Αγναντής Αλέξανδρος και Χομπιτάκης Κώστας


Αναλυτικά οι βαθμολογίες ανά κατηγορία είναι οι εξής:

ΝΗΠΙΑ - Α΄ - Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Επικεφαλής Διαιτητής : Τσαρουχάς Κώστας

Διαιτητής : Αγναντής Δημήτρης

Πόλη : Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία : 04.05.2014

θέση

Name

Σχολείο

Τάξη

Βαθμοί

1ος

Βιολάκης Ανδρέας

8ο Χανίων

Α
5
1ος Β΄

Μανουσάκης Γιάννης

10ο Χανίων

Β
2ος

Παρασκάκης Φίλιππος

8ο Χανίων

Α
4
3ος

Φραντζεσκάκης Παναγιώτης

Βαμβακόπουλο

Β
4

Μπουλταδάκη Ουρανία

Σκινέ-Φουρνέ

Β
1η Νήπ

Φυτράκη Χριστίνη

Κολυμπαρίου

Νήπια
1η Α

Καλογεράκη Μαριτίνα

15ο Χανίων

Α

Δερμιτζάκη Ηλιάννα

Βουκολιές

Β
2

Περβολιανάκη Ευαγγελία

Σκινέ-Φουρνέ

Β
2
1ος Ν

Ριζωνάκης Σταύρος

4ο Μουρνιών

Νήπια
3
2ος Ν

Βιολάκης Αναστάσης

8ο Χανίων

Νήπια
2
3ος Ν

Σχετάκης Εμμανουήλ

Κολυμπαρίου

Νήπιο
1
5

Χριστοδουλάκης Μιχάλης

17ο Χανίων

Α
6

Φραγκιαδάκης Ανδρέας

Αλικιανός

Β
8

Φιωτάκης Αργύρης

Πλατανιά

Β
3
10

Φανταουσάκης Γρηγόρης

Πλατανιά

Α
3
11

Φιωτάκης Φάνης

Πλατανιά

Β
3
12

Σπυρίδης Σταύρος

Αλικιανός

Β
3
14

Μπαραμίτζε Γιάννης

Αλικιανός

Β
2
17

Μπαλομενάκης Ανδρέας

Αλικιανός

Α
2
18

Πουλής Θοδωρής

Αλικιανός

Β
2
20

Περουλάκη Αργυρώ

Σκινέ-Φουρνέ

Β
22

Παντελάκης Ιωάννης

Πλατανιά

Α
24

Καλαϊτζάκης  Γιώργος

Βουκολιές

Νήπια
0
25

Ηλιάκη Βενετσάνα

Σκινέ-Φουρνέ

Β
0

Ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Γιάννης ο Πρόεδρος της ΣΑΧ κ. Παπαδημητράκης Γιάννης με τις νικήτριες της Α΄- Β΄δημοτικού από αριστερά: Μπουλταδάκη Ουρανία, Καλογεράκη Μαριτίνα, Φυτράκη Χριστίνη, Δερμιτζάκη Ηλιάννα και Περβολιανάκη Ευαγγελία

Γ΄ -  Δ΄ Δημοτικού
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διοργανωτής(-ές) : ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΠΔΔΔΠ

Επικεφαλής Διαιτητής : Τσαρουχάς Κώστας

Διαιτητής : Βερυκάκης Μανόλης

Πόλη : Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία : 04.05.2014

θέση

Name

Σχολείο

τάξη

βαθμοί

1ος

Καλιοντζάκης Ιάκωβος

5ο Χανίων

Δ

1ος Γ

Παντελάκης Λευτέρης

Πλατανιάς

Γ

2ος

Σταματάκης Σοφοκλής

Πλατανιάς

Γ
4

3ος

Βίγλης Βαγγέλης

Αλικιανός

Δ

Τσεπέτη Άρτεμις

Βουκολιές

Δ
3

Φανταουσάκη Κων/να

Πλατανιά

Δ
3

1η Γ

Μαρινάκη Ελένη

Σκινέ-Φουρνέ

Γ
2

Μπαλωμενάκη Άννα

Αλικιανός

Γ
2

5

Κοτωβός Άγγελος

Αλικιανός

Δ
3

7

Τζατζιμάκης Στράτος

Αλικιανός

Δ
3

8

Φιωτάκης Λευτέρης

Πλατανιά

Δ
3

9

Φρυδάκης Αναστάσιος

Κολυμπαρίου

Γ
3

11

Πρασάκης Ανδρέας

Κολυμπαρίου

Γ

12

Δρικάκης Σαράντος

Σκινέ-Φουρνέ

Γ

13

Κεσόπουλος Γιώργος

Βουκολιές

Γ

15

Ηλιάκης Νικόλας

Σκινέ-Φουρνέ

Δ
2

16

Καλαϊτζάκης Μπάμπης

Βουκολιές

Γ
2

17

Σκαλιδάκης Ιωάννης

Κολυμπάρι

Γ
2

19

Κουράκη Ιωάννα

Αλικιανός

Γ
1

20

Αγιασμενάκης Γιώργος

Κολυμπάρι

Γ
1

21

Φραγκιαδάκη Ηλέκτρα

Αλικιανός

Δ
1

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Χινόπουλος με τις νικήτριες της Γ΄-Δ΄δημοτικού του Δήμου Πλατανιά από αριστερά Μπαλωμενάκη Άννα Μαρινάκη Ελένη Φανταουσάκη Κων/να και Τσεπέτη Άρτεμις

Ε΄ -  ΣΤ΄ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διοργανωτής(-ές) : ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΠΔΔΔΠ

Επικεφαλής Διαιτητής : Τσαρουχάς Κώστας

Διαιτητής : Πατρελάκης Γιώργος

Πόλη : Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία : 04.05.2014

Rg.

Name

Σχολείο

Τάξη

βαθμοί

Κυριακάκη Ελευθερία

Αλικιανός

Ε
5

Τσιλιμιγκάκη Γεωργία

Κολυμπάρι

Ε
4

Μπαλωμενάκη Μαρία

Αλικιανός

ΣΤ

1ος

Γεωργιάδης Κων/νος

Γεράνι

Ε
3

2ος

Σαραντολάκης Ηλίας

Γεράνι

Ε
3

3ος

Καλαϊτζάκης Λευτέρης

Βουκολιές

Ε
3

7

Μουτσόπουλος Αντώνης

Γεράνι

Ε
2

8

Σαραντολάκης Ραφαήλ

Γεράνι

Ε
2

9

Μπαλωμενάκης Αλέξανδρος

Αλικιανός

Ε
2

10

Μπερτάκη Ελευθερία

Κολυμπάρι

Ε

11

Κεσόπουλος Βαγγέλης

Βουκολιές

Ε
1

12

Amy Barr

Πλατανιάς

Ε
0


Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔΔΠ κα. Μαραγκουδάκη Χρυσούλα με τους νικητές της Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΝΗΠΙΑ - Α΄ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Νήπια & Α δημοτικού

Διοργανωτής(-ές) : ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΠΔΔΔΠ

Επικεφαλής Διαιτητής : Τσαρουχάς Κώστας

Διαιτητής : Βερυκάκης Γιάννης

Πόλη : Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία : 04.05.2014

θέση

Name

 

τάξη

βαθμοί

1ος

Μπατσάκης Παναγιώτης

Κισάμου

Α
4

2ος

Γεωργιακάκης Νίκος

Παλαιόχωρα

Α
4

3ος

Γρηγορομιχελάκης Γιάννης

Νέα Κυδωνία

Α
4

Καραβιτάκη Αντωνία

5ο Χανίων

Α
4

Κολοκυθά Αθηνά

1ο Χανίων

Α
3

Γρηγορομιχελάκη Θάλεια

Νέα Κυδωνία

Α
3

1ος Ν

Αντωνιουδάκης Γιώργος

Φωλιά του Παιδιού

Νήπια
3

2ος Ν

Μπροκαλάκης Νίκος

Νήπιο
2

3ος Ν

Ζουριδάκης Νίκος

Νήπια
2

1ο Κ Ν

Κλεοβούλου Σοφία

Προ
1

2ο Κ Ν

Σκαράκη Γεωργία

Νήπια
1

3ο Κ Ν

Βενετάκη Νεκταρία

Νήπια
1

8

Μαλλιαράκης Γιώργος

 

Α

11

Μπαϊραμιάν Εύα

3ο Χανίων

Α
2

12

Μαλλιαράκη Μαρίζα

6ο Ηρακλείου

Α
2

13

Ασναουρίδης Βαγγέλης

 

Α

Η εκπρόσωπος της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης & Επιστημονικός Συνεργάτης της
Κα Ζορμπά με τους νικητές-τριες του ανοικτού πρωταθλήματος από αριστερά Μπατσάκης Παναγιώτης Γεωργιακάκης Νίκος Γρηγορομιχελάκης Γιάννης Καραβιτάκη Αντωνία Κολοκυθά Αθηνά και Γρηγορομιχελάκη Θάλεια
Οι νικητές της μικρότερης κατηγορίας των παράλληλων πρωταθλημάτων με τον Πρόεδρο της ΣΑΧ κ. Παπαδημητράκη Γιάννη την Πρόεδρο του ΑΟ Κισάμου και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Μπικάκη Μαρία από αριστερά: Αντωνιουδάκης Γιώργος Μπροκαλάκης Νίκος Ζουριδάκης Νίκος Κλεοβούλου Σοφία Σκαράκη Γεωργία και Βενετάκη Νεκταρία

OPEN Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διοργανωτής(-ές) : ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΠΔΔΔΠ

Επικεφαλής Διαιτητής : Τσαρουχάς Κώστας

Διαιτητής : Λιανοπούλου Τόνια

Πόλη : Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία : 04.05.2014

Τελική Κατάταξη

θέση

Name

Schule

Typ

βαθμοί

1ος

Παντελάκης Αντώνης

13ο Χανίων

ΣΤ
4

2ος

Χαραλαμπάκης Ραφαήλ

Κίσαμος

Ε
4

3ος

Αντωνιουδάκης Δημήτρης

19ο Χανίων

Ε
4

Κολοκυθά Κλειώ

1ο Χανίων

Γ
4

Κουκουτσάκη Μαρία

1ο Χανίων

Ε
3

Μαράκη Ευτυχία

1ο Χανίων

Γ
2

Μπιτζανάκη Εμμανουέλα

1ο Χανίων

Ε
2

1ος Β

Στρατουδάκης Αλέξανδρος

19ο Χανίων

Β
3

2ος Β

Στρατουδάκης Ιάσωνας

19ο Χανίων

Β
3

3ος Β

Κοτρωνάκης Νίκος

13ο Χανίων

Β
3

9

Ασναουρίδης Κυριάκος

6ο Χανίων

Β
2

10

Σκουλάκης Κυριάκος

Κίσαμος

Ε
2

13

Σχοινοπλοκάκης Παναγιώτης

1ο Χανίων

Β

14

Ξεζωνάκης Γιώργος

Ρέθυμνο

Β
1

15

Μαράκη Ηλέκτρα

1ο Χανίιων

Γ
1

16

Σκουλάκη Μαριλένα

Κίσαμος

Γ
½


Οι νικητές του 2ου ομίλου του ανοικτού πρωταθλήματος με την εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ρίτα Δασκαλάκη από αριστερά: Κοτρωνάκης Νίκος Στρατουδάκης Αλέξανδρος, Στρατουδάκης Ιάσωνας, Παντελάκης Αντώνης Χαραλαμπάκης Ραφαήλ Αντωνιουδάκης Δημήτρης Κολοκυθά Κλειώ Μαράκη Ευτυχία Κουκουτσάκη Μαρία και Μπιτζανάκη Εμμανουέλα

OPEN A΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διοργανωτής(-ές) : ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΠΔΔΔΠ

Επικεφαλής Διαιτητής : Τσαρουχάς Κώστας

Διαιτητής : Πετράκης Ιωσήφ

Πόλη : Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία : 04.05.2014

θέση

Name

Elo

Σύλλογος

βαθμοί

1ος

Φυντριλακης Σταυρος

1640

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

2ος

Πετρακης Στυλιανος

1542

ΑΣΕ Οτε Ν Χανιων

5

3ος

Αγναντης Αλεξανδρος

1698

ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

3-4ος

Χομπιτακης Κωνσταντινος

1260

Καϊσσα Χανιων

Βοζινακη Ανθη-Μαρια

1571

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

4

Καντερακη Μαρια-Μυρτω

1116

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

4

Καραβιτακη Ευαγγελια

1229

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

1ος Γ Π

Κυριακακης Παναγιωτης

1179

Καϊσσα Χανιων

2ος Γ Π

Σταυγιαννουδακης Γεωργιος

1005

ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

3

3ος Γ Π

Προβιδάκης Ευτύχης

0

Πλατανιάς

2

1ος -10

Πατρελακης Ευαγγελος

1428

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

4

2ος -10

Μπαϊραμιαν Αρτουρ

1387

Καϊσσα Χανιων

4

3ος -10

Παπαδημητρακης Γεωργιος

1372

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

1ος - 8

Βυζιρακης Αντωνιος

1015

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

13

Οικονόμου  Δημήτριος

0

ΚΑΙΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

2ος -8

Μαλλιαρακης Στυλιανος

1005

ΟΑΑΗ

3

15

Φυντριλακης Κυριακος

1376

ΑΣΕ ΟΤΕ Ν Χανιων

3

16

Παλιερακη Λυδια

1005

ΑΣΕ ΟΤΕ Ν ΧΑΝΙΩΝ

3

17

Μπορμπαντωνακης Ιωαννης

1270

ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

3

18

Καλογερακης Αναστασιος

1310

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 2000

3

20

Χριστοδουλακης Στεφανος

1370

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 2000

3

21

Τσουρη-Τσουροδιακακη Στεφανια

1000

ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

3

22

Τσακουριδης Γεωργιος

1396

Καϊσσα Χανιων

23

Τζαγκαρακης Παναγιωτης

1225

Καϊσσα Χανιων

24

Βυζιρακης Σταυρος

1015

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

2

3-4η -8

Καλιοντζακη Εριέττα

1005

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

2

3-4ος -8

Καβουνης Γεωργιος

1010

Σο Ρεθυμνου

2

28

Παπαδημητρακη Σταυρουλα

1005

Καϊσσα Χανιων

2

29

Βεριβάκης Γιάννης

0

Πλατανιάς

1

30

Μελάκης Αντώνης

0

Πλατανιάς

1

31

Αλιγιζακης Μιχαηλ

1000

ΟΦΣΧ

0

32

Παπαδόπουλος Νίκος

1000

Σκακιστικη Ακαδημια Χανιων

0

 
 
Οι νικήτριες στην κατηγορία γυναικών με τον Πρόεδρο της ΣΑΧ κ. Παπαδημητράκη Γιάννη τον Προπονητή κ. Τσαρουχά Κώστα και τον Αντιπρόεδρο κ. Ναούμ Γιώργο από αριστερά: Βοζινάκη Ανθή, Καντεράκη Μυρτώ και Καραβιτάκη Ευαγγελία
Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Γιάννης με τους νικητές στην κατηγορία κάτω των 10 ετών από αριστερά Πατρελάκης Ευάγγελος Μπαϊραμιάν Αρτούρ και Παπαδημητράκης Γιώργος
Οι νικητές της κατηγορίας κάτω των 8 ετών με τον Πρόεδρο της ΣΑΧ κ. Παπαδημητράκη Γιάννη τη Γραμματέα κ. Κουκουράκη Βέτα και τον έφορο αγώνων κ. Πετράκη Σήφη. Από αριστερά Βυζιράκης Αντώνης, Μαλλιαράκης Στέλιος, Καλιοντζάκη Εριέττα και Καβούνης Γιώργος

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ