ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΑΝΙΩΝ 2008

 

ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου όλες οι κατηγορίες των Νεανικών Πρωταθλημάτων Χανίων. Στουα αγώνες συμμετείχαν συνολικά 115 παίκτες (86 αγόρια και 29 κορίτσια) χωρισμένοι σε 10 κατηγορίες. Οι δύο πρώτοι από κάθε κατηγορία προκρίνονται για την τελική φάση των πρωταθλημάτων Κρήτης το οποίο ξεκινάει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.
Στις τελικές βαθμολογίες για άλλη μια χρονιά η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων πήρε τις περισσότερες προκρίσεις με 7 αθλητές να περνάνε στην επόμενη φάση, 5 αθλητές έχει ο ΟΦΣΧ, από 3 ο Κύδωνας και ο ΑΣΕ ΟΤΕ Χανίων, και μία ο ΟΑΧ.
Αναλυτικά τώρα οι παίκτες πού έχουν πάρει τις προκρίσεις για την επόμενη φάση του παγκρήτιου είναι οι εξής:

Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών την 1η θέση πήρε ο Ονταμπασίδης Άρης (ΟΦΣΧ) με 9 βαθμούς σε 9 αγώνες. 2ος ο Πισσαδάκης Δημήτρης (ΟΦΣΧ) με 7 βαθμούς.

Ονταμπασίδης Άρης
Πισσαδάκης Δημήτρης

Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών την 1η θέση πήρε ο Καλογερής Γιάννης (ΚΥΔΩΝ) με 8 1/2 βαθμούς και τη 2η θέση πήρε ο Κατάκης Μανόλης (ΟΦΣΧ) με 7 βαθμούς

Καλογερής Γιάννης
Κατάκης Μανόλης

Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών την 1η θέση πήρε ο Λιοδάκης Κων/νος (ΣΑΧ) με 7 βαθμούς σε 7 αγώνες. Την 2η θέση και πρόκριση πήρε ο Σπύρος Ναούμ (ΣΑΧ) με 5,5 βαθμούς.

Λιοδάκης Κωνσταντίνος
Ναούμ Σπύρος

Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών μπορεί να απομένει ακόμη ένας γύρος αλλά οι προκρίσεις έχουν κριθεί: Παπαδογιάννης Σεβαστιανός (ΣΑΧ) και Καζάκος Μάνος (ΚΥΔΩΝ) ισοβαθμούν στην 1η θέση με 7,5 βαθμούς σε 8 αγώνες και στον τελευταίο γύρο αγωνίζονται μεταξύ τους για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Παπαδογιάννης Σεβαστιανός
Καζάκος Μάνος

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Λεμοντζόγλου του ΑΣΕ ΟΤΕ με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες και 2ος ο Γεωργαντάς Αντώνης (ΟΦΣΧ) με 4 βαθμούς. Οι δύο αυτοί παίκτες προκρίνονται για την επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Κρήτης.

Λεμοντζόγλου Γιάννης
Γεωργαντάς Αντώνης

Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών κοριτσιών πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Βοζινάκη Ανθή (ΣΑΧ) με 8 βαθμούς σε 8 αγώνες η οποία είναι μόλις Α΄ Δημοτικού! Τη 2η θέση πήρε η Φιλοξένη Δανάη με 7 βαθμούς (ΟΦΣΧ).

Βοζινάκη Ανθή
Φιλοξένη Δανάη

Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών κοριτσιών την 1η θέση πήρε η Βουλγαράκη Δέσποινα (ΑΣΕ ΟΤΕ) με 7 βαθμούς σε 7 αγώνες, ενώ τη δεύτερη θέση και πρόκριση πήρε η Βρανά Ειρήνη (ΟΑΧ) με 5 βαθμούς.

Βουλγαράκη Δέσποινα
Βρανά Ειρήνη

Στην Κατηγορία κάτω των 12 ετών κοριτσιών η Μαρκάκη Σοφία (ΑΣΕ ΟΤΕ) πήρε την 1η θέση με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες και μαζί με την Μαρκάτου Μαριλένα που ήρθε 2η πήραν τις δύο προκρίσεις για την επόμενη φάση.

Μαρκάκη Σοφία
Μαρκάτου Μαριλένα

Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών κοριτσιών Πρωταθλήτρια Χανίων αναδείχτηκε η Σκαράκη Αντιγόνη (ΣΑΧ) ενώ τη 2η πρόκριση για το παγκρήτιο πρωτάθλημα πήρε η Τσαρουχά Μαριάνθη (ΣΑΧ).

Σκαράκη Αντιγόνη
Τσαρουχά Μαριάνθη

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών η Χριστοδουλάκη Τόνια (ΣΑΧ) προκρίθηκε απευθείας στην επόμενη φάση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος.

Χριστοδουλάκη Τόνια

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ